Hormonálny profil - pomoc s vyhodnotením výsledkov
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať ak by niekto vedel prosím mi povedať či mám dobre výsledky z hormonálneho profilu? Dnes som si bola po ne teda dávala som si ho robiť na základe snahy o bábo nakoľko sa nám už pomaličky 2 roky nedarí a do BA na vyšetrenia z priateľom ideme budúci týždeň. Ak sa v Tom niekto vyzná vie mi prosím niekto povedať či mám výsledky dobré? Bola som si po ne v labáku nie u dr.kvôli tomu netuším či sú dobré.Dakujem🙏☺️

@bejbs123 áno prvý
@daduss33 a dostali ste nejake odporucania? Ste mladi alebo vas uz tlaci cas?nemal muz nejaky zdravotny problem? Neuzival antibiotika,marihuanu,nejake steroidy,alkohol? Ja nie som odbornik,napisem ti iba,co by som urobila ja.pobehat vysetrenia a skusit najst pricinu,spravit hormonalny profil,zistit ci nema varikokelu,neviem kde ste mali robeny spermiogram,ale este by som zistila oxidacny stres spermii.nasadila by som naloz vitaminov,silnejsie davky vitaminu c a e,selen,zinok,coq10,omega3,maca…uzivala 3mesiace a spermiogram…ak sa nenajde pricina a spermiogram sa nezlepsi,potom je naozaj asi jedina moznost IVF a odobranie spermii operacne alebo darovane spermie
@daduss33 a dostali ste nejake odporucania? Ste mladi alebo vas uz tlaci cas?nemal muz nejaky zdravotny problem? Neuzival antibiotika,marihuanu,nejake steroidy,alkohol? Ja nie som odbornik,napisem ti iba,co by som urobila ja.pobehat vysetrenia a skusit najst pricinu,spravit hormonalny profil,zistit ci nema varikokelu,neviem kde ste mali robeny spermiogram,ale este by som zistila oxidacny stres spermii.nasadila by som naloz vitaminov,silnejsie davky vitaminu c a e,selen,zinok,coq10,omega3,maca…uzivala 3mesiace a spermiogram…ak sa nenajde pricina a spermiogram sa nezlepsi,potom je naozaj asi jedina moznost IVF a odobranie spermii operacne alebo darovane spermie
@bejbs123 no v pondelok ideme. Naspäť kvôli priateľovi vraj ho vyšetrí ešte urológ no a na základe tohto spermiogramu. Povedali že tam nieje Šanca na prirodzené otehotnenie . Len mi. To proste nejde do hlavy nakoľko pred 2rokmi sa nám to podarilo prirodzene. Sme mladý obaja máme 27 rokov
Len sa bojím už toho čo bude , nechcem moc to umelé oplodnenie radšej by som chcela prirodzene. No len nám ešte povedala že na základe jedného spermiogramu že to nemôže povedať že môže byť že je to náhodne ze to takto vyšlo alebo potom ma možno nejaký len urologicky problém ktorý sa bude dať možno vyliečiť buď operačné alebo neviem možno tabletkamy ja už som s toho úplne na nervy 🙏🙏snáď budeme ešte môcť mať bábo veľmi túžime po ňom
@bejbs123 no v pondelok ideme. Naspäť kvôli priateľovi vraj ho vyšetrí ešte urológ no a na základe tohto spermiogramu. Povedali že tam nieje Šanca na prirodzené otehotnenie . Len mi. To proste nejde do hlavy nakoľko pred 2rokmi sa nám to podarilo prirodzene. Sme mladý obaja máme 27 rokov
Len sa bojím už toho čo bude , nechcem moc to umelé oplodnenie radšej by som chcela prirodzene. No len nám ešte povedala že na základe jedného spermiogramu že to nemôže povedať že môže byť že je to náhodne ze to takto vyšlo alebo potom ma možno nejaký len urologicky problém ktorý sa bude dať možno vyliečiť buď operačné alebo neviem možno tabletkamy ja už som s toho úplne na nervy 🙏🙏snáď budeme ešte môcť mať bábo veľmi túžime po ňom
@daduss33 drzim vam palce, ako mama babatka z ivf ti pisem,ze som za tuto moznost nesmierne vdacna,niekolko rokov sme sa snazili s manzelom prirodzene,stravili sme 3roky na klinike,presli sme si viacerymi neuspesnymi vkladmi,potratom…tato cesta je nesmierne psychicky narocna,fyzicky aj financne,no stalo to cele za to,ja lutujem,ze sme nesli na kliniku skor,tak ak aj vam odporucia tuto cestu,chodte do toho,to dieta za to stoji

@bejbs123 ahojte tak nakoniec zistili priateľovi kryptozoospermiu 🫤 prosím vás stretol sa s tým niekto? Je to liečiteľné? V pondelok ideme naspäť kvôli tomu že musí k urológovi ešte. Ale hneď nás odpísala že to prirodzenou cestou nepôjde ale že ona to nemôže na základe jedného spermiogramu a bez urológa určiť iba že ona by odporučila umelé oplodnenie... Ach neviem čo mám fakt robiť som zúfalá s toho povedala mu že mal mŕtve spermie s toho bola jedna aj to nemotorna ako to je možné keď sa nám to už raz podarilo a tehotná som bola ... Ja už fakt neviem čo robiť 🙏🙁🙁
@daduss33 a toto bol prvy spermiogram?