Hygiena pri plodení bábätka
Ahojte, som prehnane cistotna ale viem, ze proste po sexe ked sa snazime sa nemozem hned osprchovat. Ja sa vsak do rana citim nechutne, citim aj slabe palenie a svrbenie, proste od jakziva som takato citliva.
Poradite co robit? Babatko chceme, zaroven ja by som sa najradseh osprchovala hned po sexe ako som bola zvyknuta.
Dakujem.
@fizbo nikdy nevytecu všetky spermie. Vytecue časť, samozrejme, ale na oplodnenie stačí jediná a ta už bude dávno za krckom maternice. Čiže žiadne stojky, sprchy, alebo neviem co to neovplyvnia. Veď potom by trebárs v polohe v stoji nikdy nedošlo k oplodneniu (a vieme, že je to hlúposť)
Stačí keď si polezis 15-20 minút a potom sa chod kľudne osprchovať
VZDY PO SEXE a HNED, sa idem umyt, dokonca aj intimnym gelom, este v sprche sa snazim co najviac vytlacit von, nech to zo mna potom nevyteka cely den 😅😆, otehotnela som 2x totalne neplanovane...mame 4 deti 😊

Kľudne môžeš sa sprchovat kolo chceš. Veď nejdeš si robiť výplach. Také tie somariny, že "žiadna sprcha a nohy hore" sú len babské povedacky. Proste keď raz si spermie vnútri, už je to len na nich a na vajíčku. . A prakticky nijako to už neovplyvnís,ci bude oplodnenie alebo nie.