Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@littledesire este bude srandy so mnou :D
@tamcika sak, asi ako so mnou :D:D
Ahojte my sme sa 2 dni dozadu rozhodli, ze ideme na to 🙂 kukala som do kalendara a bola som prave cca 14 po menst. Tak sme na to preistotu vhupli, no ale neviem co od toho cakat
@jasko2 cakaj/necakaj 🙂 mozno vyslo, mozno nie, ale ked ste na to len teraz vhupli, zbytocne by si sa stresovala dacim.. uvidis ci ti pride ms alebo nie 🙂
@littledesire nervózna som z toho pichania vrrrrrr
@tamcika neee, sak to je dobre, nemas byt preco :D uzivaj si ze citis ovu :D
@littledesire dobre dobre užívam 🙂 veď som rada ze cítim aspoň o nej viem, len nech uz je vecer a som doma a poistim :D
Baby, uzivate niektora duphaston? na kt. den vam chodi mrcha?
@littledesire ťahá stále, hoci dnes akosi slabšie. Som asi divná ale ja sa teším na ďalšie príznaky 😀 nech už prídu 😀
@muskamala ja by som sa tiez tesila.. aspon by som vedela ze daco.. takto je to cele divne :D:D:D:D
@littledesire isto sa aj u teba za chvílu prejavia,daj tomu pár dní 🙂 hoci je to všetko aj tak také neisté, verím že to musí vyjsť 😉
@muskamala tiez verim 🙂 co ine nam ostava :D
@majuskabobi
@littledesire Baby ja Vám držím palce, aby Vám to tento mesiac vyšlo a posielam Vám veľa veľa tehu baciliek 🙂
@nickyva dakujeeem 🙂 dufam ze budes pravdu 🙂
Babulky zo zapadneho slovenska. Nie je tu medzi nami nejaka zdravotna sestra? Maminka je chora, neciti si pravu ruku a lavu tiez ma "chytenu" neurologicka jej dala injekcie a keby nepomohli, tak musi ist na operaciu ☹ teraz jej bude pichat jej sestra ale oni odchadzaju na vikend prec a neviem kto by mi mohol maminku do zadku pichnut ☹
Kocky ja cakam (necakam) mrchu buduci tyzden... odradte ma prosim vas od toho, aby som si robila skory test :D
@orchidea111 nerob si skory test 😀 pomohlo 😀 zaskrtavaj si dni v kalendary do testovania 🙂 vydrrrrrrz 🙂
@orchidea111 ja mam tiez tak ako ty.. ja som dala testy manzelovi nech skryje :D kupovat si v lekarni nebudem, ska mam doma, ale pytat od neho skoro tiez nechcem, bo nechcem vyzerat pred nim divne a nechcem aby bol sklamany, ked tam na 9dpo nic nebude, lebo on tieto veci neovlada 🙂
@littledesire
@lilimoni ja uz doma ziadne testy nemam.. vsetky som spotrebovala.. :D hlavne neist okolo lekarne alebo drogerie :D dakujem za podporu.. od ludi, ktori vedia ake to je si to moc vazim ;)
@orchidea111 ked nemas doma, tak sa ti bude lahsie odolavat 😀 keby si mala 6 v sufliku, uz by si cikala 😀 kup si v utorok testik 🙂
@orchidea111 no, ja mam lekaren hned opproti robote... je to boj :D ale nechce sa mi minat meniaze na tehu testy, ked ich mam doma nakupene od lauritky aj ked skryte.. horsie je, ze manzel ma buduci tyzden poobedne, takze bud prehladam byt alebo ho uprosim aj ked neviem kedy :D:D:D:D
@lilimoni ako vies, ze mam dostat v utorok mrchu :D :D :D ok, tak ak rano nic nepride, tak kupim poobede testik. a urcite bude za iba jedna... keby som spocitala, kolko som za vsetky testy pominala penazi, uz by bola asi aj dovolenka zaplatena :D
@littledesire :D :D :D ako ked sme ako deti hladali vianocne darceky :D inak fakt, velmi to ide do penazi... na slovensku som si kupila par do zasoby, tam sa este da.. ale tu dva testy v baleni 13 eur najlacnejsie 😠
@orchidea111 no od lauritky po 0.40 centov kus 🙂 takze ja som si asi 10 kupila?? tak nejak 🙂 sa mi nechcelo davat taky majland do testov a este ked viem, ze skoro idem testovat, to duplom by ma stvalo :D
@littledesire tak to je super cena.. asi zacnem s nimi tu kseftovat :D by som zarobila majland 😀
@lilimoni a odkial je maminka? ja som zdravotacka...
@isabella22 mamicka je z Bratislavy. Ja ju autom priveziem kamkolvek 🙂

@muskamala sak toto toto, :D uvidim kazdopadne ze co.. este stale ta picha, taha podbrusko ?🙂
@tamcika heh, no nemas za co 🙂 testovala by som na 28dc ale cakala by som s napatim do 31 🙂