Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@stanka1986svk
@tinka881 jej to je mile že máme podobne priznaky 🙂 takže vidíme sa vo februarivkach ;) ja sa pridam až po doktorovi. Dufam že v stredu. Inak mama mi teraz dohovorila, že načo idem tak skoro k dok je mi meska iba týždeň že je to skoro a že som ich zbytočne vyplasila že oni si mysleli že uu aspon dva týždne mi meska....ja doteraz nechapem z toho telefonatu. Akože v dobrom mi to hovorila ale tak som z toho teraz dpst zmatena že či ja panikarim alebo co ešte je som si tu citala o tom biochemickom trhu tak som celkom nervoes z toho celého a bojím sa je mi doktor nič nepovie lebo tam nič nebude vidieť a bude to trapas :( už mi z toho trosken hrabka
sewas zeny co tu nove???
ja mam dnes ze kopeeeeeeeeeeeeeeeeccc roboty.... fnuk 😠
@lilimoni sem snimi v skratke pls... mame audit. 😠
vikendik sladko romanticky az lepkavy... vana sviecky cervene vinecko a sex v meste+ keksik
sobota poksttene co sa dalo..
No ovu test nist moc takze ovulka este bud nebola alebo tento mesiac bola pauzicka.. tazke milovanie len tak z lasky 😀
ups zlá foto
Zoslabnut mal a s teplotou bude vediet poradit bebe 🙂
@orchidea111 ja len buchty ochutnam 😀 vysoka son 161cm. Chudnut nemusim mozno z brucha 2 cm .lepsie vyzeram teraz nemam vpadnute lica...
Supiii dofca plodne dni... 😉 😉
@hennyinnsbruck vychrdlina 😀 len si dopraj 😀
pozerám, že som toho hodne prepásla, a to ste už na 106 stránke. Ja dnes 5+1, kedy sa chystate k doktorovi, tie, ktoré máte pozitívne tt?? 😎

@dzanem a co mas farmu, ked tyzden len seno hrabes? 😀