icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

mausy21
15. jún 2015

@dzanem šak už by sme rodili najradšj..keby bolo čo 😀 😀

orchidea111
15. jún 2015

@lilimoni no presne 😀 co to je??? Inak som sa teraz dobre zasmiala, kupila som si dnes alchemilku po nemecky Frauenmantel (zensky kabat).. a hovorim mojemu, kupila som si Frauenmantel a on ze ukaz.. a ja dojdem so sackom caja 😀

lilimoni
15. jún 2015

@orchidea111 moja to su ovcie kiahne 😀 😀 😀 co si sa bola v skolke hrat? 😀

dzanem
15. jún 2015

@mausy21 ja uz aj idem 😀 na wc

rula
15. jún 2015

@orchidea111 to za takéto správy si dala toooľko šilingov ????? no to už čo je ?

lusswinki
15. jún 2015

@mausy21 no nvm, mám strach, aj keď to že sa to vôbec po takej dlhej dobe podarilo, je dobrá správa.. no a kedy mi dorazí mrcha? No tak uvidíme, kedy sa cetke z ameriky urači prísť... Budúci mesiac by som ju rada privítala... A potom už minimálne 9 mesiacov nepríde
@lilimoni to mi je ľúto, asi presne vieme obe ako sa teraz cítime... Ako dlho sa snažíte vy? A čo sa stalo vo vašom pripade?

orchidea111
15. jún 2015

@lilimoni pre pana.. na stare kolena 😀 ja som z toho debil uz.. co uz mi oni nenajdu 😀

lilimoni
15. jún 2015

@orchidea111 tiez beres vsetko co je zadara 😀

orchidea111
15. jún 2015

@rula mam pytat peniaze naspät? 😀 najlepsie ze po 10 kontrola.. dalsich 60 eciek v prdeli.. ziadna dovolenka nebude.. treba zdravotnictvu do kapsy pchat 😀

zuzkasu
15. jún 2015

@orchidea111
@rula
@mausy21
@dzanem baby ja som uplne v prdeli a VY tu už rodíte 😀 krámy po pol dni záhadne prešli už nič zomna nejde nechápem prsia ma stále bolia, myslíte že jeden 200mg nurofen mi vypol krámy??? Bola tu kamoška donutila ma ocikat test a ona tym vidi zasa ducha no já ani prd nema cenu ani dávať foto prosto podla mna nic neni, ale som zmatena nakolko pri oboch som mala MS pri prvom až 5 mes. ale pri druhom len špinenie, teraz dva dni ružove spinenie a pol dna MS ale teda riadne len zo mna nepadali tie kusy. čítam tu temy že mali MS a su tehu kamoška zasa vo mne zbudila nádej.
Mám na Vás otázku ked ste dostali MS prestali hned bolieť prsia to pnutie???

orchidea111
15. jún 2015

@lilimoni no moja kto zavaha, nezere 😀

lilimoni
15. jún 2015

@lusswinki ani neviem co sa stalo. V pondelok sme sa t vsetky tesili z mojej druhej ciarky a ta nesilnela ale naopak slabla a v sobotu rano krc nahovado a krv sa spustila ☹ nevadi, ordychala som a teraz to uz musi vyjst 😀 a snazime sa pol roka 🙂

mausy21
15. jún 2015

@dzanem no šak chocc teda

zuzkasu
15. jún 2015

@orchidea111 naše zlaté zdravotníctvo ja pchám chirurgovi za jednu kontrolu kde doslavo pichne malemu prst do zadku 50 Ečiek 😠

orchidea111
15. jún 2015

@zuzkasu fotoooooo.. viac oci lepsie poradi 😉

lilimoni
15. jún 2015

@zuzkasu ja uz mam kozenk znova necitlive 🙂 a pri mojej Monike som mala prchu prvu, takze som netusila, ze som tehu a potom test negat 😀 a ja v 10tt 🙄
@orchidea111 tolko chces to mimi, ze si odbijas detske choroby? Budes empaticka mamina 😀

orchidea111
15. jún 2015

@zuzkasu hrozne veru.. a tak co narobime.. hlavne ze sme zdravi 😀

zuzkasu
15. jún 2015

@orchidea111 fakt by si tam nic nevidela kamoska ma RTG oci asi snazi sa ma rozveselit 😀 ale ja jej vravim ze tu kamosky na to ktore vedia ako na to 😀

mausy21
15. jún 2015

@zuzkasu daj šikovno to foto mi to skontrolujeme.... a nevíem zdá sa mi to zahadne stym nurofenom,nemyslím že by mal takyto učinok...ja ked som dostala prsia a prešliale dokonca ja den pred mrchou už ma neboleli...skus ešte rano test..daj foto toho dnešneho

orchidea111
15. jún 2015

@lilimoni o tom nepochybuj.. som predsa rak 😉 rodinne zalozeny..

zuzkasu
15. jún 2015

@lilimoni sak toto ale takto mozem testovat až do dalsej ovu do ovu tehotenske cez ovulacne a potom zasa tehotenske 😝 😝 😝 😝 😝 parada

mausy21
15. jún 2015

@zuzkasu aky DC si?

lilimoni
15. jún 2015

@zuzkasu budeme tu dlho zobrat o tu fotku cica? 😀

orchidea111
15. jún 2015

@zuzkasu tak sprav z ranneho zajtra.. bodaj by tam tie kolajnice boli

zuzkasu
15. jún 2015

@mausy21 skusim este jeden test ale ktory ja mam pocit ze tie mamatesty moc duchuju, prsia ma stale bolia teda neni to bolest ale take tahanie pnutie neviem ako to popisat bezala som dnes na vlak a mala som dost ako tie kozy cítila 😀 😀 😀 a že teda mám čo nosiť .-D

zuzkasu
15. jún 2015

@mausy21 DC som 25 a 15 DPO

lilimoni
15. jún 2015

@orchidea111 aj chlop je racik 😀 boooze coskoro narodky 🙄 co mu kupim ? 😀

lilimoni
15. jún 2015

@zuzkasu chodis regiojetom domov? 🙂

lilimoni
15. jún 2015

@zuzkasu tak to tu u nas chodi 😀