Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@vikina6 krvne testy som robila 🙂
Nestiham citat 😖 ja som si urobila posledny ovu test co som mala doma kwdze new dnes dorazili musim ist na postu zajtra.. este chyba tomu tipujem ovu ku koncu tyzdna.ale zatial ani jeden pupacisko nemam 😨 Posledne mesiace som zakazdym 2 schytala ked bola ovu no som zvedava zeby alchemilkovica ozaj ucinkovala? 😅 necham sa prekvapit.... 🙂
@hennyinnsbruck ja som mala taketo slabe ana tychto testoch téééž a pepino ovu test som mal apozitiv,,,neverim im
@mausy21uvidim ake budu nove...telefon ukazuje plodne dni ovu na piatok...zajtra poobedie testnem aj vecer...zvykla som testovat 2x denne prwd ovu
@hennyinnsbruck mne to presne vyšlo tento mesiac že od 13Dc ...aj lila predpovedala na 15DC,tak uvidím či to vííde, snaha bola 😀
no dievčence teda už spiime?
@mausy21 tak mi zmrzol mobil az teraz sa prebul.... musis si sledovat dalsie dni...a neviem predosle dni to sa len tak neda 🙂 podla mna ale si rano mala tak teplotu preto ze nastane ovulka.. zajtra ak ju budes mat vysdiu tak ovulka bola a ty si pred cca 2dnami mala pozitivny ovu test... ak budes mat tetaz min 4dni po sebe vyssiu teplotu ako tu klesnutu tak ovu bola urcite. Na 5dpo je potom inplantacny pokles.. a vic ti nepovim
@mausy21
@lilimoni
@orchidea111 na sak ma odpojilo od kona aj heslo som skoro zabudla
@hennyinnsbruck no ja som mala ovu pozitivnu 11DC cize trochu skorej ale presne 15 den od ovu mam kramy tabulkovo jak pisu len ten cyklus sa dajako skracuje furt teraz to bolo 26 inokedy 27-28
@mausy21 depkujeme 😀 😀 😀
A prosim vas, este mi vysvetlite ako mam tu alchymilu pit kedy a kolko 😀
baby a ten zazrak pre muza a pre zenu je dobry ci? ten infolic a folandrol ci ako?
@orchidea111 a mas tu alchemikovicu co aj henny? 😀
@bebe87 ahaaa...takže ja som v podstate merala až od 10 DC a mal som 36,6, 36,8, 36,9 a to bola najvyšia aj cez ovu a teraz po ovu 36,7 no uvidim teda...ale pokial nebude nad 37 tak som určite neni tehu však,vraj ak po 11dpo je teplota 37 a viac tak može to byt tehu nie?ale dakujem ti moooc
ja to nechapem volaka som pošahaná asi
@lilimoni to nemam 😀 ale mozem si do caju primiesat ruma 😀

@lilimoni to istoooo...ked tu furt dedzííš a vypisuješ somariny,lebo nemaš čo narobote doma,tak určite si dala 2000....povyprávaj si,alebo....mi ich dojdi poskladat..dojdem pre teba...kam? 😎