icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

littledesire
autor
3. jún 2015

@tamcika ty si stresman ti poviem teda ;) ze zoslabol znamena ze vechol uz bol.. Tj od vrcholu 48 hodin je plodnych ;) skus precitat aj tu daco: http://www.fertility.sk/sk_SK/special/search/po...

tamcika
3. jún 2015

@littledesire dobre dobre uz som kludna 🙂 nech uz mam piatej ovulke ach 🙂 prečítam 🙂

lilimoni
3. jún 2015

@tamcika tak si pamataj, ze zoslabnuty test znamena, ze mas prekotit stareho 😀

tamcika
3. jún 2015

@lilimoni ;))))) pamätám 🙂 ale dufam ze to uz nebudem potrebovať 🙂 vidíme s neskor 🙂

lilimoni
3. jún 2015

@tamcika poradis dalsej stresmenke 😀 😀 😀

isabella22
3. jún 2015

@lilimoni tak to ti verim a preco injekcie nedavate pichat na pohotovosti?

lilimoni
3. jún 2015

@isabella22 Bratislavska pohotovost je des 😠 velmi velmi neprijemny su tam, clovek ma pocit, ze ich obtazuje uz len tym, ze dycha 😒

isabella22
3. jún 2015

@lilimoni tak niekde inde na pohotovost vsak nemoze byt len jedna.. 😒 aspon keby v tej trnave by si to mala blizsie

lilimoni
3. jún 2015

@isabella22 z tade ma poslali prec, ked som tam bola a bolelo ma ucho. Ze na to sa neumiera a mam ist do Bratislavy, kde som vtedy mala trvali pobyt 😠 ked som rodila som prisla na pohotovost a take boli prijemne, ze by som radsej isla rodit sama domov 😠

rula
3. jún 2015

Tak ja som sa rozhodla,že si budem merať bazálnu teplotu, včera som si kúpila teplomer, lebo ten čo mám bol naprd, som zvedavá, ako dopadne moja slávna geometria. Dačo som si tu o tom poštudovala , som síce 15 DC , ale aspoň sa v tom zorientujem. Bodaj by to bol môj prvý a posledný graf v nasledujúcich mesiacoch 😉 . Meria si to daktorá z Vás ?

tamcika
3. jún 2015

@lilimoni
@littledesire nemôže byt vsetko take ideálne ako sa zdá. Jasne ze sme sa pochytili takze prd makový. Takze tento mesiac odovulujem sama :(

lilimoni
3. jún 2015

@tamcika joooj sak sa este udobrite 😀 nieco treba prekusnut 😀

tamcika
3. jún 2015

@lilimoni s nim bude reči až zajtra ked pride z roboty. Tak uz len veriť ze to nebude neskoro

lilimoni
3. jún 2015

@tamcika joooj az tak? 😖 si si tiez mohla kusnut do jazyka 😀

tamcika
3. jún 2015

@lilimoni Aaaale uz som si aj poplakala :( mozem sa presunúť do juloviek 🙂 on pride nervózny z roboty lebo ho ta naštvú debilni ľudia a domov to vezme a uz je nervny

lilimoni
3. jún 2015

@tamcika poznaaaame 🙄 tiez si to nosi domov 🙄 a potom staci totalna pi**** na a vybuchne 😠

isabella22
3. jún 2015

@lilimoni no tak to je nase zdravotnictvo....hlavne ze maju pomahat ludom...

littledesire
autor
3. jún 2015

@tamcika mojaaaaaa ved tutu mutu je najlepsie na udobrenieeee ;) a preco ste sa vlastne pochytiliiii.. kvoli prkotine dajakej? Sak vecer pred spanim mozte sa udobriit ;)

lilimoni
3. jún 2015

@isabella22 tak sa nasla dobra dusa, co mi maminu napichne 🙂 dakujem velakrat za ponuknutu pomoc 🙂

isabella22
3. jún 2015

@lilimoni nemas zaco 😉 a ako si to nakoniec poriesila??

lilimoni
3. jún 2015

@isabella22 bratranec jazdi na detskej zachranke ako vodic a mame povedal, ze prdel napichnut vie 😀

sianka
3. jún 2015

@tamcika v rychlosti som prebehla celu diskusiu a teda moj pocit - straaaaaasne moc to cele riesis a podla mna to nie je dobre .... najlepsia cesta k tomu ako sa postupne psychicky zablokovat.... uz teraz si v krci z toho .... zvolnit, vykaslat sa na ovu testu a uzivat si to .... sorry, ale mne to pride cele prehnane 😝

tamcika
3. jún 2015

@lilimoni asi tak ale nevadi 🙂
@littledesire hej jasne ze kvôli prkotine.. Udobrenie bude zajtra. Ďakujem baby za podporu 🙂

ajajaj00
3. jún 2015

Baby co nato hovorite?ratala som ze ovu uz bola a dnes toto...spodny je z dnesku

tamcika
3. jún 2015

@sianka možno sa zdá ze riešim, snažili sme sa predtym bez testov a bez všetkého bez plánovania a nic tak som chcela zistiť aspoň kedy mam ovulku aby som cca vedela. Presne pre toto som nechcela ani testy riešiť ale nejako som podľahla. Chcela som vedieť ako co kedy preco funguje a uz to viem. Ano mas pravdu takýmto spôsobom to bude psychika nic moc. Na jednej strane je dobre vedieť kedy je ten cas a na druhej je to na figu plánovať. A najhoršie na to nemyslieť. Tento mesiac som si spravila prehľad aspoň o všetkom a budúci to uz bude uvoľnenejšie 🙂

lilimoni
3. jún 2015

@ajajaj00 tak ta ovulka asi este nebola 🙂 alebo je mozne mat ovu aj 2x? Stretol sa s tym niekto?

ajajaj00
3. jún 2015

@lilimoni vsak to akoze moze byt 2x ovulka?

lilimoni
3. jún 2015

@ajajaj00 viem, ze niekto ma dvojky pocate kazde v inom ovulacnom obdobi ale tam je rozdiel mesiac 🙂

ajajaj00
3. jún 2015

@lilimoni ahaa fasa

littledesire
autor
4. jún 2015

@ajajaj00 mne ten dnesny nepripada pozitivny uplne, ale mozno na zivo je to ine.. nevidela som cerstvy ten predtym.. Moze byt ze ti len stupol LH a vrchol je az teraz, alebo bol a tearz len kolise.. citala som ze sa to moze stat pocas cyklu kludne. AJ pri 26 dnovom aj pri 40 dnovom. A pocity mas ake? hlien? pichanie?