Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@hennyinnsbruck ja kvoli deckam aj ked možem dlhšie spat nemožem,do školky treba vystrojit aby do 8 boli už preč..a od septembra škola tak do bude iná smrt 😢
Dobré ránko, BT klesá, prídu krémeše, už len tak visia vo vzduchu.
@tamcika jeeeeeeeeeee 🙂
@lilimoni ja neviem co varit dnes.asi zemiakovu omacku k tomu pecena sekana. Moj to raz jedol velmi mu chutilo 😎
@hennyinnsbruck no to robim 🙂 ale vacsinou s fasirkou 🙂
@mausy21
@rula
@hennyinnsbruck
@lilimoni myslite baby? Ja som bojím myslieť si to 🙂 hej dam foto jasne. Mne uz aj zle začína byt Hahahaha ja som ťava uz si namyslam 🙂 stvrtok pojdem asi na krv lebo ma porazí od nedočkavosti. Myslite ze nie duch ani kanalik? Lebo este nikdy som Nic take nemal tak neviem
Lebo v piatok mam mat /nemať mrchu a Nebolia ma ani prsia iba trosku ako na mrchu nic extra
@mausy21 my nieco hovor 🙄 ale moze prestupit od cca tretej triedy na klasicku ZS ale neviem co by s nou robili, kedze pisanie nema znamkovane a matiku mala teraz v pripravnom rocniku druhacku. Prvacku stihla za prvy polrok a druhacku za druhy 😀 ona je strasne sikovna a inteligentna ale ma dni, kedy sa ani nevladze ucit a vtedy je s nou specialna psychologicka a su v relexacnych a rehabilitacnych miestnostiach 🙂

@tamcika gratulujem je to t am..krásne sa nám to ranko začína čo vy na to?aby som a ja mala take..juuj t by bolo radosti