icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

mausy21
16. jún 2015

@tamcika gratulujem je to t am..krásne sa nám to ranko začína čo vy na to?aby som a ja mala take..juuj t by bolo radosti

mausy21
16. jún 2015

@hennyinnsbruck ja kvoli deckam aj ked možem dlhšie spat nemožem,do školky treba vystrojit aby do 8 boli už preč..a od septembra škola tak do bude iná smrt 😢

rula
16. jún 2015

@tamcika krásne supeeer

rula
16. jún 2015

Dobré ránko, BT klesá, prídu krémeše, už len tak visia vo vzduchu.

lilimoni
16. jún 2015

@mausy21 zlaticko do skoly 🙄 ano 5:20 chodime z domu aby sme stihli prist do skoly 😠 a vsimla som si 😀 sice ti ti chvilku trvalo (4 roky) ale uz si porodila 😀
@tamcika tak sprav nam foto aj v piatok zlaticko 😀

mausy21
16. jún 2015

@rula seruskooo šak nech teda rýchlopridu a aj odidu,,,nech možeš ist zasa nato..a my s tebu 😀

mausy21
16. jún 2015

@lilimoni ty kokos to fakt tak skoro prečo?bývate daleko od školy či ako?chudence deturence

lilimoni
16. jún 2015

@mausy21 smrt bude v penazenke 😀 ale skola je fajn. Co ja som sa minuly rok nastresovala 😅 a malej sa velmi paci 😀

lilimoni
16. jún 2015

@mausy21 jj. Od domu po branu skoly skoro 60km 😖

rula
16. jún 2015

@mausy21 šak to, nervy mám , lebo minule prišli ráno v deň odchodu dumov a teraz zasa. Zajtra cestujem . Do kelu , po 2 ty ani poriadny sex nemoooožem mať.

lilimoni
16. jún 2015

@rula snad budu stvordnove a sup rychlo ovulovat 😀

Manzel mi vcera fnukal, ze by si dal "stracene kura" tak idem hladat recept, bo si neviem spomenut co okrem vajec a rozkov tam ide 🙄

hennyinnsbruck
16. jún 2015

@tamcika jeeeeeeeeeee 🙂

hennyinnsbruck
16. jún 2015

@lilimoni ja neviem co varit dnes.asi zemiakovu omacku k tomu pecena sekana. Moj to raz jedol velmi mu chutilo 😎

lilimoni
16. jún 2015

@hennyinnsbruck no to robim 🙂 ale vacsinou s fasirkou 🙂

mausy21
16. jún 2015

@lilimoni ty kokos to tam nemate nič bližšie či čo?och tak nezavidim teda

mausy21
16. jún 2015

@lilimoni to stracene kura som nerobila ešte

lilimoni
16. jún 2015

@mausy21 mame specku aj v dunajskej. Co by som mala luxusne, 10km ale slovenska trieda je ib pre deti s mentalnym postihnutim a autisti iba v madarcine 😠

mausy21
16. jún 2015

@lilimoni no tak parada teda,,,

tamcika
16. jún 2015

@mausy21
@rula
@hennyinnsbruck
@lilimoni myslite baby? Ja som bojím myslieť si to 🙂 hej dam foto jasne. Mne uz aj zle začína byt Hahahaha ja som ťava uz si namyslam 🙂 stvrtok pojdem asi na krv lebo ma porazí od nedočkavosti. Myslite ze nie duch ani kanalik? Lebo este nikdy som Nic take nemal tak neviem

tamcika
16. jún 2015

Lebo v piatok mam mat /nemať mrchu a Nebolia ma ani prsia iba trosku ako na mrchu nic extra

mausy21
16. jún 2015

@tamcika to su krasne kolajnice...nestresuj..

tamcika
16. jún 2015

@mausy21 Ďakujem moja :*

lilimoni
16. jún 2015

@mausy21 my nieco hovor 🙄 ale moze prestupit od cca tretej triedy na klasicku ZS ale neviem co by s nou robili, kedze pisanie nema znamkovane a matiku mala teraz v pripravnom rocniku druhacku. Prvacku stihla za prvy polrok a druhacku za druhy 😀 ona je strasne sikovna a inteligentna ale ma dni, kedy sa ani nevladze ucit a vtedy je s nou specialna psychologicka a su v relexacnych a rehabilitacnych miestnostiach 🙂

lilimoni
16. jún 2015

@tamcika neboj moja a testni v piatok 😀 ak stmavne tak cez vikend mozte oslavovat a ak bude blednut ako mne, tak mas zasobu "nabojov" ako nazval moj chlop tampony 😀

mausy21
16. jún 2015

@lilimoni nechcem byt sprostá ale malá má nejake problemi,chodí do špec školy?len dúfam že sa ta moj aotazka nedotkne.. 😕

tamcika
16. jún 2015

@lilimoni Dobre dobre uz som kludna ale ráno šok ako šľak. Som zvedava.

juliett99
16. jún 2015

@lucia1002 ahojky vikend bol aj bol krasny ale podla ovu testov ovulka nebola,, ale tak ked sa zadari tak sa zadari.. uvidime

mausy21
16. jún 2015

@juliett99 ty kde s cely čas prosim ta...počuj ti vravim tie testy podla mna ie su spolahlive

juliett99
16. jún 2015

@tamcika jup jup jupi je to tam 😀

juliett99
16. jún 2015

@mausy21 ahojky a dobre ranko vsetkym... ja Vas babule nestiham citat.. ja mam moznost sa sem dostat iba v robote a to sa neda Vas docitat xiixix
oky tak vyskusam tie z TESCA.. dalsi cyklus 🙂