Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
viete čo možem sa nat vykašlat mna bolelo brucho už od 10Dc jak na kramy tak snad týžden netrva ovu...ked to nevíde serem nato a už nebudem snažit bo je človek z toholen vynervačeny..a teraz ešte ked čitam že ovu možno len včera bola tak náádhera tým padom som 2 bez sexu,budem muset momu poveat že potrebujem matroš
Ked bola ovu vcera, tak vajo malo pri sebe cerstvy matros 😀
tak zeny.. tento mam po uzivani inositolu ukazkovi... na 17dc som mala //, na 19dc (teda do tych 48hodin) dolala k zvyseniu teploty - doslo k ovulke,,, ani my sme vac nesexovali, teda sme to presvihli,,, ☹ na 5DPO doslo k poklesu (implantacny pokles) - v tedy sa bud vajo cyti alebo nie,,, a ked sa uhniezdi zacne hcg stupat - okolo 8dpo uz vidno ducha,,, po ovulke su takto teploty hore,,, v marci som sa na meranie bt vykaslala a merala som az asi od 27Dc a to som mala pozzitivne tsty,,, tam sa teplota spravala takto
@lilimoni juj bodaj by si mala pravdu..včera bol už ovu bledý takže isto niečo bolo ..skusim ešte dneska niečo poriešit,ale neverim moc...to čo ma pochytili jake pochybnosti?bože pri krpcoch som ani nevedela čo su ovu tety...trtošlili sme tri dni v kuse že pre istotu a dali sme to ateraz tu oštááávam nejake primitivne paličky a mám z toho akurat pekne nervy 😒 😀 😀 😀
@mausy21 je to tazke sa nato nesustredit ale treba sa od toho trosku odosobnit a vtedy to pride vacsinou to tak je
@juliett99 hej pouzivam tiez...ja si kupujem od lauritky..ale myslim si ze su to tie iste ako od korytnacky...no ja som mala taketo, pozri na tejto strane:
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/snazilky-v-roku-2015/
ale tak zas ja som nemala ani priznaky a ani teplota nenasvedcuje tomu ze som ovu mala 😒
😒 😒 😒 😒 😒 😒 necham to tak
@lilimoni ako ved som si aj myslela, ze uz bude...lebo boli uz skoro na ten 16 - 17DC rovnake...len im este volaco chybalo...a potom zacala slabnut a potom som sa uz na to vykaslala 😀 ani teplota tomu nenasvedcuje ze by ovulka prebehla 😒 tak ja uz neviem..necham sa prekvapit...aj ked si myslim ze nic z toho...ale sak mozno cez vikend skusim testnut...

šak dočkajte ked vám dojde ovu tu budete rovnako stresovat ako ja že kedy treba sexiik a navyše ked u nas to nie je len take lahke...ked moj je v praci ..krista