Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
nasratá som , nie preto, že prišli, ale preto , že prišli keď idem zajtra domov. No, neva, rýchlo odkrámujem a mám pred sebou 15 plodných dní , našťastie, ten môj sa nebráni sexu aj keď ju brutál z roboty kaput. Vždycky mi povie,, no, šak obetujem sa
,, 😀 . Zlatý. A ešte ma štve, že v marci mi 3 dni vychádza na Barana a nie na Ryby. aaach jaj
@dzanem neprestavaj merat...v tom pripade to nema zmysel....na to aby si s urcitostou vedela povedat kedy bola je, ked vidis na konci pekne cely graf....tak zajtra znova odmeraj a az dokonca 😉 a az by naaaahodou mrcha dosla, tak buduci mesiac meraj od zaciatku 😀 ....len par dni merat to nema zmysel 😉
no dobre babulky, zajtra zacnem... sice 5 DC, ale nevadiiii... skusim... 😀
Baby, tie co meriate BT...lilimoni pridala super stranku, vitazne grafy...skuste si nastudovat viacero grafov a same sa trocha do toho dostanete...napriklad na tomto grafe mozete vidiet, ze ovu nebola vtedy ked uplne klesla teplota, ale bola vtedy ked teplota bola najnizsie pred tou hladinou vysokych teplot...neviem to nejak dobre vysvetlit 😀 ono to je niekedy cela veda tato BT...preto je dobre merat az do konca 😉
jednoducho vždy ked klesne je ovu a potomsa teplota musi držat stale hore pripadne stupat,ano?
náá konečne sompochopilaaa..jupiii..takže ak by mi teraz stupala teplota a držala sa stale hore tak to znamena že???sa podarilo?
ja som z toho blba 😀 tak ked je ovu teplota klesne a potom sa zvysi? a ked sa nezvysi dostanem mrchu alebo ako? boze dievcence udrite ma kladivom po hlave 😀
fuuuu ale ste toho popisali dzevcence aspon mam nocne citanie 😀
Nam by s tehuknizkou mali vystavit aj certifikat z geometrie a psychologie 😀

Tu su vitazne grafy 😀 tak mozete studovat 😀 https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/podelte-sa-o-svoje-vitazne-tehotenske-grafy/