Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
inak baby ja mam uplne rovnaky priznaky ako pri prvom tak neviem neviem :D snad to nebude znovu chlapec :P inak som citala niekde, ze existuju nejake take testy na zistenie pohlavia dietata z mocu...nieco na sposob ovu alebo hcg testov ... neviete o tom nieco?
Hallo 😀 a vy co plodite, ked je tu tak mrtvo? 😀
Cafte, ja som uz tu,akurat co si hodinu citam zameskane 🙂 23DC zatial nikde nic😂 musim este dorobit prezentaciu,ale jednym ockom vas sledujem😁
som tu, len potichu

@lucia1002
@nayrufa ja som svojho casu frcala na fertility friend ale s opacnym umyslom ako teraz....vtedy som riesila prirodzenu antikoncepciu. je to tak, ze nemusi pri ovu klesnut...mne napr. neklesala ale po ovu urcite stupne. resp. rozdiel by mal byt tusim 1C pripadne nad 37C ako u koho...po ovu sa drzala BT nad 37C a ked klesla, tak prisiel MS. len musim poznamenat, ze BT sa meria rano a vzdy ked som si merala a klesla, tak v ten den som vzdy dostala ms, ci uz doobeda alebo poobede, v ten den mi to vzdy vyslo....
tie grafy su dobra vecicka. budete mat krasny prehlad o svojich cykloch a ked k tomu mate este aj ovu testy, tak drzim palceky nech to vsetko povychadza a nech sa tesime z tehu vsetky 🙂