Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
bre ranecko....
ja si napr psov striham sama lebo tu nak sa pod 40e nechytas ked mas dvoch psov ako ja no dakujem pekne.nieze by som sa chvastala ale vela ludi sa ma pytalo kde ich davam strihat 🙂 som pred 4 rokmi kupila na svk strojcek (moser 1245) fachci doteraz bez problemov.z you tube som sa naucila psa strihat 😀
moja dofca zacala super.....
isla som na postu lebo som dostala rozvodove papiere od pravnicky,mala som ich podpisat a poslat naspät . otvorim listujem a pozeram, byvaleho podpis tam uz bol. necakala som to.tak som sa rozplakala os stastia 😀 😀 😀
juuuuj kamoska somnou plakala,tiez je taka citlivka ako ja 😀 😀 uz len krocik ma deli od rozvodu....
dnes volam so viedne ako to je ci tam musim osobne ist atd....
@mausy21 peky chlapcek 🙂
@hennyinnsbruck no super 🙂 a ako si sa bala, ze to nepodpise 🙂
@lilimoni
@hennyinnsbruck dakujem vam dievčence je to zlatičko..vela sme s i snim preskákali..skoro sme o neho prišli ke mal 6 mesiačikov,a odvtedy je to hrozný maznááák..nie že derka by nebola ale su rozdielny..ona ako chlapec a on ako baba čo sa týka citov...
neskor som tu..
@lilimoni juj velmi.....i ked by ho to vyslo draho lebo mi zobral vsetkoooo zo spolocneho bytu v hodnote ca 11 000e musel by mi dat polovicu naspat kazdy vedel ze podpise ale aj tak som sa bala...jeho matka sa velmi do toho montovola...juj tak sa tesim...
@hennyinnsbruck on bol slovak? 🙂
@lilimoni nie z innsbrucku
@hennyinnsbruck joooj, tak to si uz rakusky obcan po svadbe 😀 ci? 😀
@lilimoni
@majuskabobi dakujem.. budeme sa snazit 😀 no ranne sa daju.. hlavne v lete je to super.. cele poobedie volno. Poobedne su od jednej do siedmej, ale tak nestazujem sa 😉
@lilimoni no ja vlastne nemam zo slovenskom nic spolocne okrem toho ze tam mam mamu a segru. poistenie trvaly pobyt vsetko mam tu.kebyze chcem new vodicak napr, pas musim tu vybavit. dnes volam do tej viedne ze ako to je z rozvodom ked mam tu trvaly ale isto treba do Ba poslat pretlmocene papiere....som zvedava co povedia.... 😕 obcianstvo nemam rakuske.
@hennyinnsbruck ale stare meno nechcem naspät.... 🙂
@orchidea111 dobry job mas 😀 taky by som brala 🙂
@lilimoni tebe som to chcela naisat 😀
@hennyinnsbruck som myslela, ze po svadbe si vyfasovala obcianstvo 🙂
@lilimoni oh nieeee.... 😀 o obcianstvo mozes poziadat tusim po 6 rokoch ak legalne pracujes a vsetko kolo toho..ale musis robit skusky na z nemciny na maturitnej urovni ci ako plus z dejin...ak sa mi tu narodi dieta ma automaticky rak obcianstvo tak ja viem....ja ho nepotrebujem naco ,vyhody ziadne 🙂

@mausy21 najbizie dni nie iba piaty den sa nezlakni, tomu sa hovori implantacny pokles 🙂