icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

tinka881
4. jún 2015

@lilimoni dakujeeem, ale ešte sa nechcem velmi tesit, poobede zopakujem, ked dojdem z robotky, porad som ani nespala

lilimoni
4. jún 2015

@tinka881 hod potom fotkuuuuu 😀

majuskabobi
4. jún 2015

fu, no kým som Vás prelustrovala.človek tu deň nieje a toľko stories 😀 😀 😀

@tinka881 gratulka

all:: máme ešte nejaké tehule?

@rula ahoj,ako zlatík🙂

@littledesire @tamcika no čo ochechule, ktorá už cíti miminko? 🙂

rula
4. jún 2015

@majuskabobi ahoooj, no už som zasa v AT, do 17.6. Aby som sa nenudila, preštudovala som včera všetko o meraní bazálnej teploty a človeče, je to zaujímavejšie a napínavejšie ako ovu testy. Dnes ráno som si už aj merala. 😀 . Kukni stránku : meranie bt www.merenibt.xf.cz ja som dnes 16 DC.

tamcika
4. jún 2015

@majuskabobi @littledesire no ja ne, jedine ak MŠ obula počká do dnes večera. V utorok pozit ovu, tutumutu bolo v pondelok, vcera nevydalo takze jedine ak dnes 🙂 ale príznaky som mala aj minuly mesiac :D

littledesire
autor
4. jún 2015

@majuskabobi ochechula ty si :D:D miminko neviem, sak skoro, ale mozno ked nahodou, mohlo by sa zacat uz uhniezdovat, to brucho ma boli, furt, dnes som mala krce rano, pichanie v boku, nechapem, od vikendu to mam kazdy den, tak bud daco sa tam deje, abo som v nedelu nemala jest ten hamburger na letnej terase :D:D pijem aj na travenie fenyklovy caj, ale chodim aj na wc normalne kazdy den, ta nema ma co v crevach one.. :D uvidime buduci tyzden, uz som zmierana so vsetkym 🙂

rula
4. jún 2015

No jasné ,že jaaaaaa 😀 . Vpravo v podbrušku mi furt myká a včera ma 3x parádne prehnalo. Že by uhniezďovanie ?

rula
4. jún 2015

@ajajaj00 meranie teploty, toto sa Ti bude páčiť,aj ostatným Ochechulám ,čo sme tu. 😀 www.merenibt.xf.cz

rula
4. jún 2015

Baby, choďte na tej stránke do menu a dočítate sa zaujímavé veci, aj tie , čo si už pomaly myslíte,že máte anovulačný cyklus.Šup šup nakúpiť teplomere a štvorčekový papier alebo graf stiahnuť z netu a ideme sa sledovať. Aj tie ,čo pracujete na zmeny, chce to 4 hoďky spánku a môžete merať.

orchidea111
4. jún 2015

@rula u mna by malo tiez prebiehat uhniezdovanie, ale jakoska necitim nic 😀 kedy cakas mrchu?

rula
4. jún 2015

Super. Nemusíš vôbec nič cítiť, to je v poriadku. Ja som dnes 16 DC

rula
4. jún 2015

Hej Ochechule, dze ste ? Šecky čítate BT ? 😀

ajajaj00
4. jún 2015

@rula dakujeeeem takze som spravne vycitala ze mam zacat merat od 5 dna ked zacne ms?

khkt
4. jún 2015

ahojte môžem sa k vám pridať? my tiež snažilkujeme (keď ma mm výnimočne nenaštve) 😉

rula
4. jún 2015

@ajajaj00 teším sa, že si si to prečítala. Ja som sa včera dočítala na MK, že baby si ju merajú aj počas MS. Môže sa totiž stať, že si tehotná, máš MS a test je negatívny. Zvýšená BT Ti jasne napovie, že tehotná si, aj napriek špineniu.

rula
4. jún 2015

@ajajaj00 a to meranie, tabulka a graf začína každý cyklus prvým dňom MS, presne tak ,ako sa počíta aj tehotenstvo. Ak Ti to meranie počas MS bude nepríjemné, meriaš hneď po....Kľudne sa pýtaj, keď budem vedieť, odpoviem, keď nie, naštudujeme.

rula
4. jún 2015

@khkt zdravím Ťa, a prajem krásne letné milovania. Tešíme sa na Tvoje rady z prvého tehotenstva. Ako si zistila, že čakáš babenko ?

ajajaj00
4. jún 2015

@rula aha tak super si mi velmi pomohla si poklad tak zacnem merat od zaciatku ms to bude najlepsie

khkt
4. jún 2015

@rula ahoj prajem to isté 😉 my to máme podľa toho ako malá dovolí 🙂
Pri prvom tehu to nebolo nič magické žiadne zvláštne pocity. Skôr pri predchádzajúcich neúspešných cykloch som mala pocit že už je to tu. 🙂 Vtedy len neprišla načas mrcha a na druhý deň bola slabá 2. čiarka na teste. O 2 dni koľajnice. A potom mi začal smrdieť odtok v kuchyni a napínalo ma pri čistení zubov. 🙂

rula
4. jún 2015

@ajajaj00 rada som pomohla, dúfam, že aj ostatným Ochochulám 🙂 a aj sebe 😀 .

rula
4. jún 2015

jeeeej DAKUJEM za Srdéčko 🙂 .

rula
4. jún 2015

@khkt no vidím,že aj Ty máš za sebou pekný koníkovský životopis.... Tak nech sme zdravé aj naši mm a naše očakávané bábenečkááá

ajajaj00
4. jún 2015

@rula nedakuuuj 😲

enia74
4. jún 2015

rada sa k vam pridam aj ja 🙂 skusam uz dlhsie a z toho 3 mes cez dokiho, 2 cykly po clostyle.. krasne folikulky boli a nakoniec sa zistil husty hlien a v nom uväznene spermijky ☹ MS - pravidelna na den 28 - OVU 13DC
Takze teraz bez dokiho idem skusit nakolko idem od pondelka na dovolenku - ACC long, grepovy dzus + lubrikant na počatie beriem zo sebou 🙂 (v piatok ovulka) .. okrem toho pijem 3x denne jablcny ocot, vraj pomaha precistovat aj ucpane vajcovody - to mi zatial doki nezistoval.. tak skusam vsetko mozne a snad bude jun plodny pre nas vsetky snazilky ktorym sa to doteraz nepodarilo..

rula
4. jún 2015

@ajajaj00 😲 😲 😲

majuskabobi
4. jún 2015

@rula ja už nič nemerám,lebo zbytočne depkujem 😀

@littledesire obžerstvo je hriech 😀 😀 musís sa polepšiť ako budúca maminko, nou burgers,no alkohol, chápeš Broňa 😝

@ajajaj00 aj ty meriaš? 🙂

littledesire
autor
4. jún 2015

Baby, mne ked nevyjde tento cyklus, tak zacnem merat s vami 🙂

littledesire
autor
4. jún 2015

@tamcika dajte aj dnes, sak nic s tym nepokazis 🙂 takze kludne a bez stresu 🙂

rula
4. jún 2015

@enia74 tak Ti držíme palce, aby si hlien rozpustila A bojovníci sa predrali tam kam majú. Uvolni sa a uži si krásne milovanie.

tamcika
4. jún 2015

@littledesire veď ano nic na tom nenariesim, som zmierena ze tento mesiac nic. Minuly mesiac som bola celkom prekvapená zo seba ze som nebola taká sklamaná ako som sa váľa e budem. Tak hodku som bola a potom Ok. Takze teraz som tiez Ok a ked to náhodou vyskočí budem sa len tešiť. Dnes som v druhej robote a vidim von. Sameeee kociky 🙂 sledujem