Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
fu, no kým som Vás prelustrovala.človek tu deň nieje a toľko stories 😀 😀 😀
@tinka881 gratulka
all:: máme ešte nejaké tehule?
@rula ahoj,ako zlatík🙂
@littledesire @tamcika no čo ochechule, ktorá už cíti miminko? 🙂
@majuskabobi ahoooj, no už som zasa v AT, do 17.6. Aby som sa nenudila, preštudovala som včera všetko o meraní bazálnej teploty a človeče, je to zaujímavejšie a napínavejšie ako ovu testy. Dnes ráno som si už aj merala. 😀 . Kukni stránku : meranie bt www.merenibt.xf.cz ja som dnes 16 DC.
@majuskabobi @littledesire no ja ne, jedine ak MŠ obula počká do dnes večera. V utorok pozit ovu, tutumutu bolo v pondelok, vcera nevydalo takze jedine ak dnes 🙂 ale príznaky som mala aj minuly mesiac :D
@majuskabobi ochechula ty si :D:D miminko neviem, sak skoro, ale mozno ked nahodou, mohlo by sa zacat uz uhniezdovat, to brucho ma boli, furt, dnes som mala krce rano, pichanie v boku, nechapem, od vikendu to mam kazdy den, tak bud daco sa tam deje, abo som v nedelu nemala jest ten hamburger na letnej terase :D:D pijem aj na travenie fenyklovy caj, ale chodim aj na wc normalne kazdy den, ta nema ma co v crevach one.. :D uvidime buduci tyzden, uz som zmierana so vsetkym 🙂
No jasné ,že jaaaaaa 😀 . Vpravo v podbrušku mi furt myká a včera ma 3x parádne prehnalo. Že by uhniezďovanie ?
@ajajaj00 meranie teploty, toto sa Ti bude páčiť,aj ostatným Ochechulám ,čo sme tu. 😀 www.merenibt.xf.cz
Baby, choďte na tej stránke do menu a dočítate sa zaujímavé veci, aj tie , čo si už pomaly myslíte,že máte anovulačný cyklus.Šup šup nakúpiť teplomere a štvorčekový papier alebo graf stiahnuť z netu a ideme sa sledovať. Aj tie ,čo pracujete na zmeny, chce to 4 hoďky spánku a môžete merať.
@rula u mna by malo tiez prebiehat uhniezdovanie, ale jakoska necitim nic 😀 kedy cakas mrchu?
Super. Nemusíš vôbec nič cítiť, to je v poriadku. Ja som dnes 16 DC
Hej Ochechule, dze ste ? Šecky čítate BT ? 😀
ahojte môžem sa k vám pridať? my tiež snažilkujeme (keď ma mm výnimočne nenaštve) 😉
@rula ahoj prajem to isté 😉 my to máme podľa toho ako malá dovolí 🙂
Pri prvom tehu to nebolo nič magické žiadne zvláštne pocity. Skôr pri predchádzajúcich neúspešných cykloch som mala pocit že už je to tu. 🙂 Vtedy len neprišla načas mrcha a na druhý deň bola slabá 2. čiarka na teste. O 2 dni koľajnice. A potom mi začal smrdieť odtok v kuchyni a napínalo ma pri čistení zubov. 🙂
jeeeej DAKUJEM za Srdéčko 🙂 .
rada sa k vam pridam aj ja 🙂 skusam uz dlhsie a z toho 3 mes cez dokiho, 2 cykly po clostyle.. krasne folikulky boli a nakoniec sa zistil husty hlien a v nom uväznene spermijky ☹ MS - pravidelna na den 28 - OVU 13DC
Takze teraz bez dokiho idem skusit nakolko idem od pondelka na dovolenku - ACC long, grepovy dzus + lubrikant na počatie beriem zo sebou 🙂 (v piatok ovulka) .. okrem toho pijem 3x denne jablcny ocot, vraj pomaha precistovat aj ucpane vajcovody - to mi zatial doki nezistoval.. tak skusam vsetko mozne a snad bude jun plodny pre nas vsetky snazilky ktorym sa to doteraz nepodarilo..
@rula ja už nič nemerám,lebo zbytočne depkujem 😀
@littledesire obžerstvo je hriech 😀 😀 musís sa polepšiť ako budúca maminko, nou burgers,no alkohol, chápeš Broňa 😝
@ajajaj00 aj ty meriaš? 🙂
Baby, mne ked nevyjde tento cyklus, tak zacnem merat s vami 🙂
@tamcika dajte aj dnes, sak nic s tym nepokazis 🙂 takze kludne a bez stresu 🙂
@littledesire veď ano nic na tom nenariesim, som zmierena ze tento mesiac nic. Minuly mesiac som bola celkom prekvapená zo seba ze som nebola taká sklamaná ako som sa váľa e budem. Tak hodku som bola a potom Ok. Takze teraz som tiez Ok a ked to náhodou vyskočí budem sa len tešiť. Dnes som v druhej robote a vidim von. Sameeee kociky 🙂 sledujem

@lilimoni dakujeeem, ale ešte sa nechcem velmi tesit, poobede zopakujem, ked dojdem z robotky, porad som ani nespala