icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

zuzkasu
17. jún 2015

@dzanem
@lilimoni terza len chlapa spracovat aby to do mna poctivo daval a nevymyslal ze je stary lebo ho kopnem 😀

lilimoni
17. jún 2015

@juliett99 sa my nepaci, ze to este nemam doma 😀 v dobrom si potesila 😀 sa toho neviem dockat 😀

zuzkasu
17. jún 2015

@juliett99 to su dobre spravicky uz sa neviem dockat 😀 len kedy to treba zacat brat?? ja som dnes 3DC a zajtra to uz budem mat vraj mozno aj dnes este

lilimoni
17. jún 2015

@zuzkasu pochybujem, ze by sa branil 😀

zuzkasu
17. jún 2015

@lilimoni sexu nie ale obcas mu prepne a nechce mi dat zubrienky :-\ zrazu mu prepne ze sa citi stary

lilimoni
17. jún 2015

@zuzkasu tak teraz chyti druhy dych 😀 bude dobre, nemaj boja 😀

zuzkasu
17. jún 2015

@lilimoni už aby to bolo 😉

juliett99
17. jún 2015

@zuzkasu aj my sme mali chvilky ked malo prist k vrcholu a herec to vzdal a od kedy si Marek dava prasok tak sa to nestalo a ani nemakkne ... teda az potom 😀 😀 😀
@lilimoni moja ja som nebola nejak extra naruziva ale zmenilo sa to.. Mozno aj pristupom moje polovicky a to ako sa ku nam chova. Teraz si neviem predstavit ze nebudeme sexovat alebo aspon maznat sa

juliett99
17. jún 2015

@zuzkasu btw to spracujes neboj my pripijame na babenko... dnes rano situacia zabudla som zarobit prasok a uz ma zdžubkal ze dnes na babenko nepijeme??

dzanem
17. jún 2015

@lilimoni je to take vseliake a mam chut to zabalit,uvidime

juliett99
17. jún 2015

@dzanem co mas chut zabali??

dzanem
17. jún 2015

@zuzkasu hahhaaa aka vyhovorka ze stary 😀 sisi urcite este zvladne toho jak mladas 😀

lilimoni
17. jún 2015

@juliett99 to sa pije rano, ci vecer? Ci je to jedno? 😀
@dzanem joooj moja, snad sa to vyriesi k vseobecnej spokojnosti 🙂

dzanem
17. jún 2015

@juliett99 medzi drahym a mnou su neake pele mele tak neviem ci to ustojime

zuzkasu
17. jún 2015

@juliett99 Dakujem snad b'to tak bude verim vam a teda rano ci vecer?
@dzanem no tento rok uz ma pekne cislo 39 rokov a ja 35

zuzkasu
17. jún 2015

inak volala mi decka dr a objedanala deti na ockovanie ja ich nechcem dat ockovat pomocccc ☹ co mam spravit

lilimoni
17. jún 2015

@dzanem spravte si pekny den a kuknite spolu stare fotky 😀 my sme takto ustali, som roztrhala pripraveny navrh na rozvod 😀

lilimoni
17. jún 2015

@zuzkasu a preco nie? Su chori, ci? 🙂

juliett99
17. jún 2015

@dzanem to mi je luto ale tak hadam sa vsetko poriesi aby ste boli spokojny a zas stastny
@lilimoni my to pijeme rano a potom min hod bez kavy 🙂 ale tak myslim ze je to aj jedno.. len sa potom nema pit nic sladke a teda kava pit min hodku

lilimoni
17. jún 2015

@zuzkasu to nie je take fatalne 🙂 vsak s deckom budes ty 😀 ci on sa chysta kojit a ist na matersku? 😀

nayrufa
17. jún 2015

@juliett99 no neviem sa dockat kedy to pride 😀 😀 snad budu aj u nas klincovacky 😀 😀 hlavne nech su zubrienky kvalitneeeee 😀 😀

dzanem
17. jún 2015

@lilimoni no este sa rozhodnem ci s nim urobim pekny den 😝 alebo pojdem radsej hrabat seno

lilimoni
17. jún 2015

@juliett99 drahy rano pije redbull, ani to sa nema? A drahy je mineralkovy 😀 jemu to vadit nebude 😀

nayrufa
17. jún 2015

@zuzkasu jeeeeejda... moj chlap ma 44 a citi sa v pohode na bejby... taaaakze hlavu hore 🙂

dzanem
17. jún 2015

@juliett99 no uvidime ako to dopadne 😅

zuzkasu
17. jún 2015

@dzanem a co takto sexik v sene 😀 neboj to date sak chlapy tiez maju svoje dni ale raz ich to prejde ked budes tehu bude ta ofukovat neboj

lilimoni
17. jún 2015

@nayrufa moj ma 32 😅

lilimoni
17. jún 2015

@zuzkasu @dzanem tutu-mutu v sene 😀 snad nie ste alergici 😀

zuzkasu
17. jún 2015

@nayrufa
@lilimoni sak toto ja chcem len bejby a nech nosi peniaze 😀 😀 😀 o detičky sa postaram, Adamko je uz sikulo samostatny a Maroško pomaly šak budu ma 11 a 6 v júli

lilimoni
17. jún 2015

@zuzkasu Adamko je uz decko. Ten ma uz vlastnu partu 😀 ten si uz aj v chladnicke vycmucha, co bude jest 🙂 a druhy je tiez uz velkac 😀