Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@lenkaoravcova jaj moja ja mam kopec kopec problemov od nepravidelnej menstruacie, nizka sliznica, pootocena maternica, vysoky muzsky hormon a este nejaky hormon mam viac ako nromalne.. a pco uz ani neviem ci tam bolo..
uzivam na 5 den DC clostik na 5 dni 1x1 potom na 11DC zacinam dufik a okrem toho kys. listovu a inofolic
@nayrufa nad tym som ani nerozmyslala.. a vlastne ani nechcem snazilkovanie odsuvat.. raz to pride a budem mat dovolenku 😀 matersku
ozaj a este k tym prqaskom sa mozme pochvali este jednou vecou ze od kedy ho uzivam tak aj ja dosahujem vrchol castejsie 😀 😀 😀
@hennyinnsbruck to asi preto, ze sme mali svadbu na sk.. chlap vybavil papier tu na urade, ze je sposibily na sobas.. stalo to 140 eur, preklad dalsich 20 a na sk im to nestacili.. chceli rodny list, potvrdenie o pobyte, cestne vyhlasenie o tom ze je slobodny.. vsetko prekladat.. no katastrofa.. papierovacky boli hadaj najdrahsie.. a ked uz mi konecne dali sobasny list tak nam tam napisali zle priezvisko.. hlavne ze mali milion papierov s menom mojho chlapa.. ako odpoved som dostala, ze tak ako to napisali oni, je slovensky gramaticky spravne 😀 no komedianti
@katkaform dnes som zacal a6tt ale podla ovu som cca 18dni po ovu
@orchidea111 no ty vole 😀 to uz aj mena upravuju 😀 😀 😀 kocurkovo Kelisovaaaa 😀
@lilimoni 😀 mi hovor.. uz som nevedela ci sa smiat alebo plakat.. 600km na otocku len kvoli debilom na uradoch, ktori ani nevedia za co beru prachy
@orchidea111 by som im asi nieco velmi pekne povedala 😀
@zuzkasu si si objednala?
@lenkaoravcova
@juliett99 ano ano predchvilkou 😀 uz dnes vraj poslu tka sa tesim
@juliett99 no na paradu 😀

@zuzkasu
@juliett99
@lilimoni zeny 12 tkovy test ukaze az ked meskaju?