icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

dzanem
17. jún 2015

@zuzkasu
@juliett99
@lilimoni zeny 12 tkovy test ukaze az ked meskaju?

juliett99
17. jún 2015

@lenkaoravcova jaj moja ja mam kopec kopec problemov od nepravidelnej menstruacie, nizka sliznica, pootocena maternica, vysoky muzsky hormon a este nejaky hormon mam viac ako nromalne.. a pco uz ani neviem ci tam bolo..
uzivam na 5 den DC clostik na 5 dni 1x1 potom na 11DC zacinam dufik a okrem toho kys. listovu a inofolic

lilimoni
17. jún 2015

@zuzkasu tvoji chalani su aspon dvaja ale moja nema vobec nikoho na hranie ☹

orchidea111
17. jún 2015

@nayrufa nad tym som ani nerozmyslala.. a vlastne ani nechcem snazilkovanie odsuvat.. raz to pride a budem mat dovolenku 😀 matersku

zuzkasu
17. jún 2015

@dzanem mal by urcite aspon mini ducha davaj foto 😀

juliett99
17. jún 2015

ozaj a este k tym prqaskom sa mozme pochvali este jednou vecou ze od kedy ho uzivam tak aj ja dosahujem vrchol castejsie 😀 😀 😀

lilimoni
17. jún 2015

@dzanem tak 11DPO uz ukaze 😀

zuzkasu
17. jún 2015

@lilimoni to je blbe ☹ musis ju Ty niekam vytiahnut a zoznamit ja som tiez zo zaciatku takto sa chodila prechadzat a teraz pomaly v kazdom dome kamoska pre mna a pre maleho ten tu ma kopec rovesníkov

lilimoni
17. jún 2015

@juliett99 to akoze 2x pocas tutu-mutu stihnes? 😀

lilimoni
17. jún 2015

@zuzkasu nic tu nevie po slovensky 😠 vsetci, ze v skole sa nauci 🙄

orchidea111
17. jún 2015

@hennyinnsbruck to asi preto, ze sme mali svadbu na sk.. chlap vybavil papier tu na urade, ze je sposibily na sobas.. stalo to 140 eur, preklad dalsich 20 a na sk im to nestacili.. chceli rodny list, potvrdenie o pobyte, cestne vyhlasenie o tom ze je slobodny.. vsetko prekladat.. no katastrofa.. papierovacky boli hadaj najdrahsie.. a ked uz mi konecne dali sobasny list tak nam tam napisali zle priezvisko.. hlavne ze mali milion papierov s menom mojho chlapa.. ako odpoved som dostala, ze tak ako to napisali oni, je slovensky gramaticky spravne 😀 no komedianti

stanka1986svk
17. jún 2015

@katkaform dnes som zacal a6tt ale podla ovu som cca 18dni po ovu

juliett99
17. jún 2015

@lilimoni vies ja som mavala tak z 2-3x z 10 milovani a teraz je to ze 9 z 10 milovani dosiahnem vrchol
a minuly vikend ked sme boli sami som to mala veru 2x pri jednom milovani co je ze u mna maxi extrem

lilimoni
17. jún 2015

@juliett99 moj sa neda odbit a aj keby mal porazku dostat, tak si na mna pocka 😀 obcas sice aj hodinu 😅 chudak 😀 tak snad to trosku skratime 😀

dzanem
17. jún 2015

@lilimoni
@zuzkasu este bude skoro 😀 ked ja nevim kedy bola ovu,antibiotika mi to urcite posunuli vsetko aj ms

lilimoni
17. jún 2015

@orchidea111 no ty vole 😀 to uz aj mena upravuju 😀 😀 😀 kocurkovo Kelisovaaaa 😀

lilimoni
17. jún 2015

@dzanem kolky dc si a kolko mavas premerne? 🙂

orchidea111
17. jún 2015

@lilimoni 😀 mi hovor.. uz som nevedela ci sa smiat alebo plakat.. 600km na otocku len kvoli debilom na uradoch, ktori ani nevedia za co beru prachy

juliett99
17. jún 2015

@lilimoni no moj partner pred Marekom ( malého tato) jemu islo vzdy len o seba.. Preto pisem ze sa ku mne inak chova a pristupuje ku vsetkemu inak mozno aj preto to klape vo vsetkom. Ked to nejdemi milovanim tak dokonci inak.. U mna to bolo fakt divne.

lilimoni
17. jún 2015

@juliett99 aj mojmu ked uz idu vaja rachnut pouziva ine "metody" 😅 a mojej malej tato bol tiez kus prablba 🙄

lilimoni
17. jún 2015

@orchidea111 by som im asi nieco velmi pekne povedala 😀

zuzkasu
17. jún 2015

@juliett99 juj uz sa tesim uz teraz som nadrzana 😀 😀

juliett99
17. jún 2015

@lilimoni aspon ze teraz mame chlapov ktorých zalezi hlavne na nas ako na nich 😀 😀

lilimoni
17. jún 2015

@juliett99 mozem si povedat, ze konecne 😀

lenkaoravcova
17. jún 2015

@zuzkasu si si objednala?

juliett99
17. jún 2015

@zuzkasu naparadu..my sme teraz mali dva dni off od sexu ale poviem Ti ze teraz len na seba pozrieme a najradsej by ma uz tu v kancli prekotil..
ale zajtra idme na sluzobkuuuuuuuuuuuuuuu len my dvaja 😀 😀 😀

nayrufa
17. jún 2015

@juliett99 moj byvaly bol tiez kus chuja v tomto... hlavne ze vyprazdnil gule ... no chvalabohu moj muz sa snazi a mysli v prvom rade na mna... ale poviem vam... pri muzovi to aj mne ide akosi rychlejsie... kdezto pri byvalom to bolo veeeeelmi malo... ktovie cim to bude? 😀 😀 😀

lilimoni
17. jún 2015

@juliett99 oooo to budete urcite silno pracovne vytazeni 😀

lilimoni
17. jún 2015

@nayrufa moj bol kus chuja vo vsetkom 🙄 kym sme randili, bol super a ked sme zacali spolu zit, som videla, co by som pocas randenia nikdy nezistila 😠 stacil mi mesiac a bol koniec 😀

zuzkasu
17. jún 2015

@lenkaoravcova
@juliett99 ano ano predchvilkou 😀 uz dnes vraj poslu tka sa tesim
@juliett99 no na paradu 😀