Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@orchidea111 😖
Jezis maria.... 😠
@lilimoni tak babo rad 😵 ja si myslim ze to je zo stresu ze som ho vystrašila stým že chcem ešte tretie, viem že dievčatko by bral ale boji sa toho ci to financne utiahaneme, proste rozmysla inak ale pravdivo, ja stale hovori ze kde sa najedeli dve tretie sa tiez sa naje, ale chapem ho, aj ked chce tak to proste niekedy nejde a je stoho potom hotovy doteraz sme nikdy problem nemali az ked som zacala riesit tretie
@zuzkasu to je vsetko v ich hlave problem 🙂 oni sa tvaria ako statny chlapi a pritom su to makkysi 😀 potrebuju klud, srandu a pohodu. Takze v case ovulky treba vymysliet prijemny program a vecer bude akcoska ani nevies ako 😀 navar mu a zober niekam chalanov, nech ma "volny" den s vylozenou patou 😀 podvecer chodte vsetci spolu na zmrzlinu, na terase si dajte vecer chladeny drink a bude parada 😀
@lilimoni ked bol taky chuj ani vediet nemusi... moj zas nema malého na papieri.. v rodnom liste je otec neznamy. Aj tak nema nejak extra zaujem.. Naposledy bol u neho v aprili... co mne teda nam s Marekom aj vyhovuje.
Maly sa chce dokonca volat po novom tatinkovi... dava mu tazke otazky ze kedy uz budem Tomasek?? a kedy bude svadba a tak

@nayrufa
@juliett99
@lilimoni babyyy dnes som čakala depku ale vy tu tak dvihnete naladu 😀 😀 😀 som zvedava na môjho či mu dopne iné správanie pripisovať tomu prášku 😀 tiež som mu neprezradila aj iné učinky okrem dobrého vplyvu na spermie 😀