Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
už by som nechcela tolko pribrat budem si davat pozor,,,ale ja som to sice do pol roka pri oboch zhodila pri malom som bola ešte chudšia ako pred tým ako som otehu....uvidime
Ahojte baby mozem sa k vam pridat? My sa tiež s priateľom snazime o babatko cca od maja, ale az v júny sme zacali "uplne na plno" 🙂 takze este len kratucko. Ja už jednu 5 ročnú babulu mám tak dúfam že k nej príde ešte jeden súrodenec.
OD poslednej MS sa snažíme že každý alebo každý druhý deň, teraz som týždeň pred MS a dúfam že sa jej nedočkám 😀
inak ja som zistila že som tehotna prvý krát len vďaka tomu že mi zázrakom narástli prsia 😝 ale neskôr už sa pridružila chuť na sladké, príšerné pálenie záhy a čo som nemohla tak mi strašne srmdelo čokoľvek pečené v rúre alebo vyprážené na oleji a párky .. a ja to hrozne milujem 🙂 moja dcérr by teraz jedla najradsej len maso a slaninu a klobasy :D
@tatiana305 Vitaj u nas v blaznivych a sexu chtivých zienok 😀 😀
@tatiana305 ahojky... no tak mne mrcha dorazila ... pomaly bude koncit, takze tiez tento mesiac budeme usilovne pracovat... 🙂
@tatiana305 vitaj teda a to ked si týždem pred kremešami test by si mohla urobit už takto na privíítanie čo ty anato?
@dzanem mam asi dute kosci ci co 😀 nie som zasa ihla, to neboj 😀
@tatiana305 vitaj medzi nami sialenymi 😀 z ktoreho konca sveta si? 😀
@tatiana305 vitajjj a poprosime ukazku testu na zaciatok 😀
@mausy21
@juliett99
@lilimoni
Joooj potvory, sak ja musim letiet bo nestihnem s mamou doktorku 😀 🙄

@mausy21 odhalila si nas 😀 😀 😀 😀 potom Ta budeme nasledovat