icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

juliett99
17. jún 2015

@mausy21 odhalila si nas 😀 😀 😀 😀 potom Ta budeme nasledovat

mausy21
17. jún 2015

@lilimoni mne by to moj nepil, a nechcem take dobroty..nie som moc zato..ja som brala femibion pre planovane tehu s kyselinou listovou drahe to bolo jak bulo..a stačilo..ked ma prepadne zufalstvo tak objednám 😝

lilimoni
17. jún 2015

@mausy21 nedaaaaa. Ja som mala chorobny pocit hladu. Sa o mna aj doki bal 😖 som zjedla na vianoce 3x kapustnicu a k tomu kilovy chleba a mame som knucala, ze som este hladna 😖

dzanem
17. jún 2015

@mausy21 ja som pribrat nestihla(

juliett99
17. jún 2015

@mausy21 no ja sompribrala 25 kg co pri mojej vyske 155cm a normalnej vahe ako napr teraz mam vahu 45kg je ze mega.. najskôr dr ze musim pribrat kym otehotniem a potom som isla rodit ako maly slonik s vahou 72 kil 😀 😀 😀

lilimoni
17. jún 2015

@dzanem teraz budes papkat a priberat a my ti to do tabulecky zapiseme 😀

mausy21
17. jún 2015

@lilimoni mne v 8 mes zakazali sladke,vraj bude maly zly ked sa narodi že bude mat abstaky,,,a nebol bol ak med sladučky a dobručky....ty ale 27kg boha to je dost...a to mi lekar povedal že ani neni na vas vidno že by ste pribrali....drboo a ja 90kg

mausy21
17. jún 2015

@dzanem juuj zlatko...ale pribereš neboj a riadne..jak mi s lili

lilimoni
17. jún 2015

@mausy21 ja som mala "iba" 80 ked som isla rodit 😀 bohaca ako mamut som sa citila 😀

mausy21
17. jún 2015

už by som nechcela tolko pribrat budem si davat pozor,,,ale ja som to sice do pol roka pri oboch zhodila pri malom som bola ešte chudšia ako pred tým ako som otehu....uvidime

dzanem
17. jún 2015

@lilimoni nooo lilica zapisuj 😀 lebo po kremesoch budem zrat z nervov jak besna sliepka

mausy21
17. jún 2015

@lilimoni som sa bala vyst na to kreslo že či to nezlomím som sa pýtala sestričky či am to udrži sa rehotala----

lilimoni
17. jún 2015

@mausy21 ani ja neplanujem ale cert vie, ci nebudem labuznik ? 😀 😀 😀

lilimoni
17. jún 2015

@dzanem tak kazde rano nebudes len teplotu hlasit ale aj vahu 😀 a foto bruska 😀 spravim ti album 😀

dzanem
17. jún 2015

@mausy21
@lilimoni zenske nebojte pribrat neni problem 😀do jednej ruky klobasa do druhej slanina a speky vsade

lilimoni
17. jún 2015

@dzanem ja som mala obdobie teraz, ze furt slanina a od kramov zasa parky 🙄 stary sa rehoce, ze by sa nam uz aj svinu oplatilo chovat 😅 a ja som kilo schudla 🙄 tak mam 53 teraz 😀

tatiana305
17. jún 2015

Ahojte baby mozem sa k vam pridat? My sa tiež s priateľom snazime o babatko cca od maja, ale az v júny sme zacali "uplne na plno" 🙂 takze este len kratucko. Ja už jednu 5 ročnú babulu mám tak dúfam že k nej príde ešte jeden súrodenec.
OD poslednej MS sa snažíme že každý alebo každý druhý deň, teraz som týždeň pred MS a dúfam že sa jej nedočkám 😀

inak ja som zistila že som tehotna prvý krát len vďaka tomu že mi zázrakom narástli prsia 😝 ale neskôr už sa pridružila chuť na sladké, príšerné pálenie záhy a čo som nemohla tak mi strašne srmdelo čokoľvek pečené v rúre alebo vyprážené na oleji a párky .. a ja to hrozne milujem 🙂 moja dcérr by teraz jedla najradsej len maso a slaninu a klobasy :D

dzanem
17. jún 2015

@lilimoni 😀 pockaj naladujem sa pivom nech je brucho jak sa patri,po ms 😝

lilimoni
17. jún 2015

@dzanem lepsi bachor od piva ako hrb od roboty 😀 no nie? 😀

juliett99
17. jún 2015

@tatiana305 Vitaj u nas v blaznivych a sexu chtivých zienok 😀 😀

nayrufa
17. jún 2015

@tatiana305 ahojky... no tak mne mrcha dorazila ... pomaly bude koncit, takze tiez tento mesiac budeme usilovne pracovat... 🙂

dzanem
17. jún 2015

@lilimoni ze 53 si jak mucha 😀 inak ja zas ladujem klobasky a uz by bola dobra aj ta draheho 😀

mausy21
17. jún 2015

@tatiana305 vitaj teda a to ked si týždem pred kremešami test by si mohla urobit už takto na privíítanie čo ty anato?

mausy21
17. jún 2015

tuto tanička by nam aj test mohla ocikat baby čo vy nato?
@lilimoni
@dzanem
@juliett99

dzanem
17. jún 2015

@lilimoni no inak jak kukam neako sa sklanam k zemi uz 😀

lilimoni
17. jún 2015

@dzanem mam asi dute kosci ci co 😀 nie som zasa ihla, to neboj 😀
@tatiana305 vitaj medzi nami sialenymi 😀 z ktoreho konca sveta si? 😀

mausy21
17. jún 2015

@dzanem no ja som teraz pribrala mam 60kg jak som doma už 3 mesiace len papuškam

lilimoni
17. jún 2015

@mausy21 tamcika ma kolajisko 😀 mohla by nam ho sem pricapnut na inspiraciu 😀

dzanem
17. jún 2015

@tatiana305 vitajjj a poprosime ukazku testu na zaciatok 😀
@mausy21
@juliett99
@lilimoni

lilimoni
17. jún 2015

Joooj potvory, sak ja musim letiet bo nestihnem s mamou doktorku 😀 🙄