icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

vikina6
17. jún 2015

@katkaform ty nam v tej teme o chudnutí pripraviš pôdu,zorientuješ sa,nasadiš jedalniček a potom s
@nayrufa sa už len pridáme 😀

nayrufa
17. jún 2015

@vikina6 bodaj by to tak bolo 🙂

nayrufa
17. jún 2015

@vikina6 @katkaform ano anoooo... my prideme uz do priraveneho 😀

katkaform
17. jún 2015

@vikina6
@nayrufa tak to sa potom pripravte na teror! :D budem vam ratat trestne minuty stravene sedenim za pc a odpisovanim do skupin na modrom konovi :D

zuzkasu
17. jún 2015

@katkaform 😀 😀 😀 ja by som potrebovala mat aj doma teror 😀

nayrufa
17. jún 2015

@katkaform 😀

tinka881
17. jún 2015

@katkaform jejo gratulujeeeem, aj ti povedal, v kt. si tyzdni?

zuzkasu
17. jún 2015

@dzanem
@orchidea111
@mausy21
@lilimoni
@juliett99 sak ale deste vsetky nespite

lenkaoravcova
17. jún 2015

ja mam dnes hroznu depku asi to pocasie 😒

nayrufa
17. jún 2015

mne sa zase chce strasne spaaaaat ... ako vidim, tak aj tu asi pospali babizne 😀

juliett99
17. jún 2015

@zuzkasu @dzanem
@orchidea111
@mausy21
@lilimoni
@tinka881
@katkaform
@vikina6 zeby sme konecne zacali pracvat?? mne padne za 1,5 hodky 😀 😀 😀

zuzkasu
17. jún 2015

@lenkaoravcova
@nayrufa
@juliett99 ja tu tiez zaspavam, prave dala jedna kocka foto do majoviek mala MS a po mS ma pozitivny test normalne rozmyslam ze si tiez este urobim ked mi 1DC vysiel duch a tie moje kozy ach jaj 😀 ale uz by som sa mohla prefackat

juliett99
17. jún 2015

@zuzkasu a ake si mala kremese?? silne??

zuzkasu
17. jún 2015

@juliett99 dva dni ruzove spineni, prvy den ms len pol dna slaba a druhy den silna jak ma byt a dnes je treti den a uz zasa spinim ale tak uvidime

sisaaaaa
17. jún 2015

Cafte baby,24 DC,stale nikde nic😁😁😁cakam,chodim okolo testu ako okolo horucej kase,ale musim este 3 dni vydrzat😁co sa vahy tyka,tak tu budem za megaslona ja,mam 88 kil,decko ziadne,ale aj tak som na seba hrda,lebo som isla dolu zo 116 za rok😀😀😀 takze vobec nerieste,ze ste bribrali z 51 na 53,ja som tolko snad ani nikdy nemala😀len sa bojim,ze ked budem tehotna,priberem vsetko naspat😤

nayrufa
17. jún 2015

@zuzkasu mne veeeeelmi dlho meskali, a nakoniec dosli... ale ja ani test nemusim, bo priznaky ziadneee ☹

nayrufa
17. jún 2015

@zuzkasu bodaj by si bola tiez taky pripad... 🙂

nayrufa
17. jún 2015

@sisaaaaa 53 som nemala snad nikdy 😀 pozri, ak by sa zadarilo tak neries pribratie... to ries az potom 😀

juliett99
17. jún 2015

@zuzkasu tak nikdy nevies mozno aj ty budes taky pripad...je evidentne ze to tak funguje a da sato,.

zuzkasu
17. jún 2015

@nayrufa fakt kolko Ti meskali?? a velmi si mala silne?
@sisaaaaa vydrz prdka vydrz

juliett99
17. jún 2015

@sisaaaaa aj ja som 24 DC 😝 😝 😝

zuzkasu
17. jún 2015

@juliett99 tak u mne urcite uz dvakrat to tak bolo ale teraz okrem pnutia v prsiach nic ine tak neviem sak nestresujem budem testovat ovu zachvilu 😀

nayrufa
17. jún 2015

@zuzkasu dostala som ich az na 48 DC... ale tak boli normalne.. dnes mam piaty den a este trochu krvacam... takze to bol naozaj len vykyv...

vikina6
17. jún 2015

Nestresujte nič 😀

zuzkasu
17. jún 2015

@nayrufa no así hej, neboj nabuduce to vyjde a zvykne ti takto haprovat cyklus? Ja mamvam kratky a aj MS mam max 5 dni uz zo spinenim pred aj po patrim ktym stastnejsim zrejme ale to vsetko az po druhom porode prislo 🙂

sisaaaaa
17. jún 2015

@vikina6 a este aj nadlahcuje😀😀😀😀

sisaaaaa
17. jún 2015

Idem zehlit zeny,potom vycesem psa a vecer ideme s mojim muzikom na tanecnu😁 na prvej hodine sa nas instruktor spytal,ci sa my dvaja pozname😁reku,ze hej,uz vyse 7 rokov a z toho pol roka sme manzelia😁a on,: tak si tu vasu zenu chytte poriadne,co sa jej bojite???😁😁😁 a na dalsej hodine dosiel ku mne,ze sodoma gomora ( ja som hlucha a muz nevie kroky😁 potom to uz vzdal,ale je tam super😁

nayrufa
17. jún 2015

@vikina6 geniaaaaalne 😀 😀

nayrufa
17. jún 2015

@zuzkasu od vysadenia hak mi to takto blbne... tak mi dokina poradila mastodynon, snad sa to upraviii 🙂

nayrufa
17. jún 2015

@sisaaaaa tak si uzite pekny vecer 🙂 u nas je moj muz to drievko, ale co je to jedno... hlavne, ze to cloveka bavi 🙂