Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
ja mam dnes hroznu depku asi to pocasie 😒
mne sa zase chce strasne spaaaaat ... ako vidim, tak aj tu asi pospali babizne 😀
@lenkaoravcova
@nayrufa
@juliett99 ja tu tiez zaspavam, prave dala jedna kocka foto do majoviek mala MS a po mS ma pozitivny test normalne rozmyslam ze si tiez este urobim ked mi 1DC vysiel duch a tie moje kozy ach jaj 😀 ale uz by som sa mohla prefackat
Cafte baby,24 DC,stale nikde nic😁😁😁cakam,chodim okolo testu ako okolo horucej kase,ale musim este 3 dni vydrzat😁co sa vahy tyka,tak tu budem za megaslona ja,mam 88 kil,decko ziadne,ale aj tak som na seba hrda,lebo som isla dolu zo 116 za rok😀😀😀 takze vobec nerieste,ze ste bribrali z 51 na 53,ja som tolko snad ani nikdy nemala😀len sa bojim,ze ked budem tehotna,priberem vsetko naspat😤
Idem zehlit zeny,potom vycesem psa a vecer ideme s mojim muzikom na tanecnu😁 na prvej hodine sa nas instruktor spytal,ci sa my dvaja pozname😁reku,ze hej,uz vyse 7 rokov a z toho pol roka sme manzelia😁a on,: tak si tu vasu zenu chytte poriadne,co sa jej bojite???😁😁😁 a na dalsej hodine dosiel ku mne,ze sodoma gomora ( ja som hlucha a muz nevie kroky😁 potom to uz vzdal,ale je tam super😁

@katkaform ty nam v tej teme o chudnutí pripraviš pôdu,zorientuješ sa,nasadiš jedalniček a potom s
@nayrufa sa už len pridáme 😀