Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@tamcika a ako dlho ste sa snazili? No podla tych kolajnic boli aj dvaja bojovnici 😀
@orchidea111 my budeme super mamy 🙂
@orchidea111 nestraš mas!!!!! Na živo nie su az take silne. Prvý mesiac som netušila kedy ovulka a to bolo take všelijaké a teraz sme sa den pred pozit ovu testom takze fešák prežil zo 3-4 dni. Preto som v šoku a neverím
@lilimoni som cca 14DPO asi. Ved ano ano ale nemôže to byt inofolicom spôsobene ze je to take silnejšie? A mozem ho este dožívať? Som zvedava veru na tie dvojky ci jednotku. Velmi. Stratíte ma. Ale možno som mala mat uz v utorok ms. To by bolo 28den. Ale posledné 3 mesiace som mala 31 tak preto som rátala ze piatok. Ibˇnak vzdy som mávala 28. Pozit ovu test bol 15dc a hned vecer a na druhý den som cítila bruško
ježiiiš parada jake kolajnice..aj ja chcem takeee prečo neexistuju testy čo ti ukaže že hneeed....velikanska gratulacia..vy čo tot tu ake foto vídíím?
@tamcika a mozno obidvoje naraz 😀 ale uz ta nejdem strasit.. ja som niekedy uz taka zufala, ze by mi ani dvojky nevadili 😀
@tamcika a uz si oznamovala drahej polovicke ze bude tatom?
@orchidea111 tak to vies ze by som bola štástna aj keby boli dve hlavne nech su zdravé drobatka, ale tak na prvý krat jedno stačí 🙂 ale ked bude budeme sa tešiť dvojnásobne 🙂 nie nie este stale neni doma uz neviem vydržať. Chcela som do 29.6.vydrzat ma meniny. Ale haha tazko. Kúpila som obálku s pohľadniciam a tam ze nášmu ockovi a vo vnútri prianie k meninám a pribalila som test
@tamcika tak u mna to nefunguje teda 😀 mozem si to hovorit aj po nemecky 😀
@orchidea111 ide o to, ze nesmies zapochybovat 😀 proste si to oznamis ako by si si to cez net objednala a hotovo 😀
@lilimoni perfektne vidíš to ide to. Asi 🙂
@orchidea111 no vidíš to možno to by pomohlo. Alebo si sa nie dobre presvedčila o tom a sama tomu neveríš.
@lilimoni
@tamcika ja som si tak pri prvom tehu povedala že to je dievča a inuu možnost som ani nepripuštala ani chlapčenske mena som nevyberala absolut a ked sa ma opytal n asone či chcem vediet pohlavie reku ja viem že dievča...a on že nie chlapec...skoro som spadla z tej postele e nechcela tomu verit,cely den preplakaôla zalarmovlala celu rodinu že to je chlapec a nakoniec moj drahy už nemohol na mna pozerat tak hovori zavolaaj ešte na 3D v HC tak bol taky zlatý že ma hned zobral ked som fnukala do tel.,.a babulenky moje žaaaden chlap baba jak vyšitááá...tak aj teraz si hovorim že sa to podarilo a hotovo...
@lilimoni ok.. 27. Juna robim velku narodeninovu oslavu.. tymto sebe aj vam oznamujem, ze si rano spravim test a budu tam dve ciarky.. budem prave 9DC rakze to pasuje 😀 a pripijat si bude pre mna za mna aj detskym sampanskym 😀

@nayrufa jasne 😉 ved ktore dieta by nechcelo mat take super mamy ako sme/budeme my 😀