Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@orchidea111 jéééžiš som sa potešila že je tu niekto ale už vieem kto je...idem po nej... 😀 😀
@hennyinnsbruck halo ty kde si prosim ta?ako si natom?ktory DC tušim ak ja...ovu už bola či nie?
@dzanem velmi ti to pristane, mas krasne zenske crty, takze ziadny chlapec.. a chlapom nikdy netreba verit 😀
ja som dens objednala 6 tehu testov od lauritky a mam 14 ovu testov este takze na dva mesiace a plus ten super balicek viac dotoho uz nedam ani cent bud alebo 😁😁😁
@mausy21 tak mam uz deuhy mesiac tie ale ani raz som nemala tu druhu ciarku silnejsiu ako prvu ale ovu na 100% bola tak neviem mne to inak sedi presne podla menstruacneho kalendara v mobile dnes som mala mat Ms prvy den ale prisla uz 13 teho spinenie a 15 ms takze tak presne 15 dni po ovu ktora bola 1.6.
@mausy21 ja ich mam prvy krat.. uvidim co ukazu.. zatial vcera silnejsia ako dnes.. uvidime zajtra
@orchidea111 možno som len ja taknatrafila...čo už...viem že ovu bola aj test mi to ukazal aj sexiiik keksik bol tak už len počkat
No baby,mne dnes moj muz povedal,ze nechce byt zly,ale ma taky pocit,ze to opat nevyslo,kedze prejavujem priznaky PMS😡😬😤😣,ze funim a nic zo mna😣idem sa s nim rozviest.!!!!!!
Ahojte kocky dneska som 20dc a s manzelom sme Na to opat vhupli po par mesacnej pauze. OD dalsieho mesiaca zacnem brat femibion 800 a vitamin E Na sliznicu. A ako Tu jedna kocka pisala, presvedcila som samu seba ze najneskor v septembri po dovolenke budeme mat fazulku v brusku a hotovo. Sak uz cakame veky a vsetci okolo mas bud rodia alebo tehotneju 😉
Ahojte kocky dneska som 20dc a s manzelom sme Na to opat vhupli po par mesacnej pauze. OD dalsieho mesiaca zacnem brat femibion 800 a vitamin E Na sliznicu. A ako Tu jedna kocka pisala, presvedcila som samu seba ze najneskor v septembri po dovolenke budeme mat fazulku v brusku a hotovo. Sak uz cakame veky a vsetci okolo mas bud rodia alebo tehotneju 😉

@tamcika gratulujeeem kedy si zacala brat inofolic?