Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@majuskabobi doki mi robil postkoitalny test - len odoberal vzorku a uz videl ze je husty a ked to dal po mikroskop tak videl ako sa v nom trapia spermijky - nevedia sa ani hybat - boli ako zabetonovane.. ☹
@majuskabobi no pockaj preco neratam som snazilka som ,... a za dalsie tatinko je iny a ten dieta nema takze prvorodic 😀 😀 😀 to sa nerata??? 😀
@majuskabobi priatel uz ma dosp.dceru a ja nic.. takze o moje prve 🙂
Vy Ochechule, už riešite kočáre ? 😀
Co robi karamelka ?@littledesire
bože, má niekto ešte takú averziu voči kajli minok, či len ja, kde preladím, všade ju hrajúú..au, ma bolia sluchy... asi som tehotná, či? 😀 😀 😀 😀
@tamcika isto sa tvári pracovne, technický blond 🙂
40,38, 34, no tak ženy, azda nemáte každá 18 😀 😀 😀 😀 😀
@majuskabobi no čo.. povedz že sa už dlho snažite a nič.. zoberie ti krv v 3DC - hormonalny profil a potom folikulometriu pred alebo pocas ovu.. a uvidis
@majuskabobi asi asi. Idem sa pripraviť na obedík za pol hodku mnamka
@majuskabobi ze naparaduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😀 😀
@majuskabobi ti vravím ze 26
@majuskabobi ja mám 28 🙂
@tamcika jaj, ty naše mládatko, okeej 🙂
dobre, takže mi vyšiel priemer 34,5..čiže otehotniem niekedy v septrembri-novembri.ou, to je doba 😀 😀
@majuskabobi to co je za výpočet???? Za pol roka mam 27 ak to pomôže :D
Boooze zenske 😀 clovek si vybehne pokosit okolo stromov a nevie sa konca docitat 😀
BT merat nebudem lebo rano o 4:30 som nepouzitelny zombie 😀 po kave sa da som mnou uz komunikovat 😀
U nasich ma mala izbicku marhulkovu, doma bledomodru 🙂 sesterka ma bledofialovu 🙂
A moj muzik je tiez prvorodic 😀 tak spravte ciarocku aj jemu 😀 ja mam este chvilku 28 😀
Vitam medzi nami nove snazilky a prajem rychle snazenie 😀
@muskamala a teraz si mi pokazila priemer 😎 😀
som rada,že niesom sama, lebo moja babča sa tvári stále tak nešťastne keď jej poviem, že ešte "nič", a reči typu, ja v tvojom veku..asi to poznáte 🙂) ale inak babinku mám rada, podarená je 😎
@majuskabobi joooj tak babine povedz ze ty v jej veku este na dochodku nebudes 😀 😀

@majuskabobi veď 10 bol aj pôvodný plán, len vieš, tá trpezlivosť 😀