icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

zuzkasu
18. jún 2015

@nayrufa
@dzanem
@lilimoni joj baby mame prave zistili cukrovku a bola u diabetologa a ten debil jej nic nepovedal iba jej vystavil oreukaz mama ani nevie aky ma typ ani co robit keby bolo zle a kua 4 dni sa dopuje ialgini co ju krize bolia ja som taka vytocena ze dovi uplne tu penim

dzanem
18. jún 2015

@nayrufa to uz som skusala 😝 a bachor mam len zo zranice

dzanem
18. jún 2015

@zuzkasu ja ti nevim,v utorok je 28 den co by som mala dostat,mne sa to pohybuje 25-28 😝

dzanem
18. jún 2015

@zuzkasu uf to ma mrzi, musi si aj pichat inzulin?

zuzkasu
18. jún 2015

@dzanem zatial len lieky dostala len som na nerva že som tk daleko treba snou ist k dr. ale ona sa radšej dopuje ibalginmi ja by som ju tak prefackala najradsej nech sa uz spameta ale ti doktory vtej diery to su taky debili ze nemozem najradsej by som ju tu u nas poriesila

lilimoni
18. jún 2015

@zuzkasu inak aj mojmu tatovi pred styrmi rokmi zistili cukrovku a mama mu taku dietu nasadila, ze ani lieky nepotrebuje 😀 sice dva roky furt knucal, ze je hladny ale cukor ma supis 😀
Mamina by si mala kupit tester a pruzky a pred jedlom a po jedle testit aby vedela, z coho jej cukor skace a ake ma hodnoty 🙂

dzanem
18. jún 2015

@zuzkasu klasika zdravotnictvo, co si nevybavis to nemas

lilimoni
18. jún 2015

@nayrufa kolko izbovy mate byt? 🙂

nayrufa
18. jún 2015

@zuzkasu kua v dnesnej dobe ta lekar ma uplne na haku... 😖

nayrufa
18. jún 2015

@lilimoni len troj 😀 vy mate co za haciendu? daj nech ta pri tom upratovani polutujem ...

lilimoni
18. jún 2015

@nayrufa 5 izbovy RD s dvomi kupelnami 😀 plus kuchyna a jedalen, v pivnici este mam pracovnu a cca 1800 stvorcov vysokej buriny 😀 v pracovni som si teraz fajne rozsypala prasok na pranie 🙄

zuzkasu
18. jún 2015

@lilimoni prosim Ta a ake pruzky a tester to je? kde to kupim prosim porad

nayrufa
18. jún 2015

@lilimoni moje chuuuuda 😀 😀 😀 tusim sa mi bude lahsie upratovat v sobotu

lilimoni
18. jún 2015

@zuzkasu v lekarni alebo zdravotnickych potrebach to dostat kupit. Nieco taketo urcite potrebuje 🙂 http://www.pilulka.sk/glukometer-accuchek-act-k...

zuzkasu
18. jún 2015

@lilimoni kokos to co ste kupili 😀 tam treba aspon 4 deti 😀 my mame 110 m2 a mam co robit je to sice lne 3izbovy dom ale dakujem pekne a este zahrada atd

lilimoni
18. jún 2015

@nayrufa no a este praaaaadla vyse pasa na zehlenie 🙄 a rovnako na pranie 🙄

zuzkasu
18. jún 2015

@lilimoni dakujem fuuu len ci zvladne si to merat ke dje to skrvi ale skusim jej take objednat nech si dava pozor este musim najst ake maju byt hodnoty ci to tam je?

dzanem
18. jún 2015

@lilimoni jezisiii to je vila 😀 sa mozte nahanat,no mas co robit holka

lilimoni
18. jún 2015

@zuzkasu vsak pridi kuknut niekedy 😀 na prizemi mame kuchynu+spajza, jedalen a obyvacka, medziposchodie je hostovska izba s vlastnym wc+sprchac, hore mame spalnu, decku, satnik a kupelnu s vanou a wc 😀

lilimoni
18. jún 2015

@dzanem sak mi hovor nieco 😀 uz aby Monca podrastla, nech mi pomoze 😀

lilimoni
18. jún 2015

@zuzkasu mala by tam byt tabulka. A to tam je taka vystrelovacia ihla na prst a to len kvapka vytecie. To obtrie o pruzok a masinka jej ukaze cukor 🙂 odkial je maminka? 🙂

nayrufa
18. jún 2015

@lilimoni yes... to sa oplati 😀 😀 ja som vcera nieco pozehlila, ale do nedele este budeee...

zuzkasu
18. jún 2015

@lilimoni parada taky domcek to nieje ako petržalska kralíkaren 😀 mamina je s HAndlovej- Prievidza

lilimoni
18. jún 2015

@nayrufa to som ale uz 3 hodiny zehlila 😀 takze odbudlo 😀 no nic, mam program na vecer, kym pride muzik z prace 😀

nayrufa
18. jún 2015

@lilimoni a mala chodi do skoly v ba? ci tam niekde? to cestovanie je asi brutal, ze? ved len z vrakune po siedmej je to horor a nehovorim poobede... to ma ide normalne rozlozit na sucasti v tej zapche 😀

lilimoni
18. jún 2015

@zuzkasu to je dve hodiny autom 🙂 nechces radsej vybehnut za nou a dat jej k tomu instrukcie? 🙂

lilimoni
18. jún 2015

@nayrufa chodi v ba pri poluse ma skolu 🙄 a mna rano este vzdy caka luzna a rovinka 😠

nayrufa
18. jún 2015

@lilimoni no... cestovanie na ten smer je hruuuza 😠

zuzkasu
18. jún 2015

@lilimoni hej 2,5 hodky urcite pojdem len neda sa hned

zuzkasu
18. jún 2015

@lilimoni jello by ma tact kazdy den ja sice tiez tak chodim ale nedam dopustit na ten vlak, nestresujem za 25 min so v BA nechces to aj Ty s malou skusit? vlak stoji na novom meste pri poluse si za 5 minut peškom alebo 2 elinou