icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

nayrufa
18. jún 2015

@zuzkasu @lilimoni @dzanem ideme jej kupit test? 😀 😀 😀 😀

mausy21
18. jún 2015

@petra212 no ja som mala na porovnanie tieto z netu a tie čo som kupila v tescu a hovorim že tie z netu mi ani jeden den neukazali silnejšiu čiarku ako tu druhuteda pozit ovu test,takže to mám s čím porovnat..ja určite nie,nie som spokojna...

zuzkasu
18. jún 2015

@nayrufa kuš potvory 😀

tatiana305
18. jún 2015

ahojte baby ja som dnes dostala asi kramy... tyzden do predu 😕 😖 takze tento mesiac asi nic...

lilimoni
18. jún 2015

@zuzkasu @nayrufa jaky kus 😀 mam jeden dr. Max doma 😀 ti ho donesem ci co moja 😀 😀 ?

nayrufa
18. jún 2015

@zuzkasu 😀 😀 😀

lilimoni
18. jún 2015

@tatiana305 tyzden? A to len nejake spinenie? Niekedy moze byt, ked sa uhniezduje ruzovy vytok 😀 kym z teba netece ako z dvojcolovej hadice, tak pohodaaaaa 😀

mausy21
18. jún 2015

@lilimoni
@katkaform
@dzanem čaute kočky terau so prišla domov od rána lietam neviem sa zastavit dnesmam e rozlučku v školke tak opekačka a mala vystupuje tak sa tešim...no čo kto si to nechce urobit ten test zuza?! 😠 😠 no ale bleskem... lili a ked mi po tom 5 dni už nevystupi hore tak je to stratene??myslim ta teplota

lilimoni
18. jún 2015

@mausy21 vzdy vystupi 🙂 dva dni pred kramami pada dole 🙂 alebo nepada, co je supis a je to tam 😀

nayrufa
18. jún 2015

@tatiana305 mozno hniezdis 🙂

lilimoni
18. jún 2015

@mausy21 len si uzite 🙂 my sme si to prezili minuly rok 🙂 budes fnukat? 😀

zuzkasu
18. jún 2015

uz dosli vitaminky 👏👏👏👏👏kokos ale jaka mega krabica PS: aspon nejaka foto odomna 😜😜😜😜

nayrufa
18. jún 2015

@zuzkasu nespravna foto... chceme tu spravnu 😀 😀

lilimoni
18. jún 2015

@zuzkasu sak to akoby ti mikrovlnku poslali 😀 😀 😀 😀

tatiana305
18. jún 2015

lilimoni@ano mam dostat az o tyzden ale cele je to nejake divne aj minuly mesiac som ich mala len jeden den a teraz o tyzden skorej ale len take uplne slabe chvilu vytok chvilu trochu krvi ale nic extra.. tak neviem 😖 kiezby to bolo to "hniezdenie " 🙂

zuzkasu
18. jún 2015

chlap ma vecsiu krabicu jak ja no toto 😀 vybehnem

lilimoni
18. jún 2015

@tatiana305 a testit si neskusala, ked ti ta mrchana takto blbne? 😀

dzanem
18. jún 2015

@zuzkasu lekarnicka do auta 😀

mausy21
18. jún 2015

@lilimoni určite áno už teraz sa mi hrnu slzy do oči jak trapošim čo?no určite beriem vreckovky ved moj drobec je už velka baba...och modelka moja.... 😀

mausy21
18. jún 2015

@lilimoni a to akože až dva deni pred kramami zstim či som tehu alebo nie??trtnema...urobim test potom skor

lilimoni
18. jún 2015

@mausy21 mozes 10 dni po ovulacii 🙂

lilimoni
18. jún 2015

@mausy21 boooze 🙂 rastu nam tie deturence 😖

petra212
18. jún 2015

@tatiana305
koľký si DPO? ak okolo 8-9 DPO, tak to máš skoro na sto percent uhniezďovanie a ms už nepríde 😉

@mausy21
ja som zo začiatku robila ovu testy pepino a boli úplne na hovno, s prepáčením
na každom bola aj druhá čiarka silná,
tieto čo mám tu od báb kúpené ukazujú druhú silnú čiarku IBA vtedy keď sa blíži ovu, prípadne okolo ovulácie jeden dva dni.

dzanem
18. jún 2015

@mausy21 ejjj cica mica 😀

zuzkasu
18. jún 2015

krasna je vitaj v klube urevanych mamiciek 😂
@mausy21

hennyinnsbruck
18. jún 2015

@nayrufa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 to bolo dobreeee
@lilimoni 😀

som volala s pranickou no musim odlozit oslavu..... musime totizto na sud este ...ona posle papiere , potom dostaneme termin... 🙄 🙄 oj.... no co uz....

mojej ovu sa nechce i ked by mala byt az zajtra dost ma to znepokojuje ze test nic neukazuje 😠 😠 uvidime...

lilimoni
18. jún 2015

@hennyinnsbruck ale pri podpisanych papieroch je to 15 minutova zalezitost 🙂 to bude frisko 😀

hennyinnsbruck
18. jún 2015

@lilimoni dufam 😔 a dufam ze nemusime rozpravat alebo nieco take...ale malo by to ist rychlo lebo ani pravnicka tam nemusi....

lilimoni
18. jún 2015

@hennyinnsbruck tam sa vas iba opytaju, ci ste si to nerozmysleli, ci mate iny vazny vztah a ci spolu uz nespavate 😀 a hotovooooo. Tu sa v tom nebudu rypat ak obaja suhlasite 🙂

mausy21
18. jún 2015

@petra212 mne s pepinom pekne silnela vid foto len neviem ktora strana to je..od 10 DCaž po 15Dc je vidiet kedy bola slabunka a kedy prišla ovu..ale ved každá máme ine telo.každe sa sprava inaka a j reaguje inak ja len viem že aj po noektorym babam tu tie ovu testiky vobec nesilneli,ale je to uuplne jedno len keby testuje len týmito s netu tak tu ovu prešvihnem o ine sa mi nejednaa