icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

nayrufa
18. jún 2015

@tamcika dakujeeeme 😉 snaaad zaberie

stanka1986svk
18. jún 2015

dievcence je mi strasne smutno...... ☹ mali sme steniatky yorka ale mala mi zacala strasne kaslat..nevedela som co to je..a lekarska ze je silna alergicka aj astmu ma... vravim dobre budeme brat lieky...a vravim ze aj tak mame steniatko yorka co je vhodny aj k alergikom..tak ma len vysmiala..ze to je klam...ze aj york je alergen..lebo ze oni tiez vylucuju molekuly alegenov a navyse na ich vlasoch sa im drzia roztoce....mala place ze som ju dala prec ...obvinuje mna aj ked som jej vysvetlila ze ona je pre mna prvorada a nechcem aby mala astmatiicke zachvaty...ja placem lebo mi je smutno...no hrozny den ☹

zuzkasu
18. jún 2015

@dzanem allleeee nedepkuj ☹ ani Ti nebudem vraviet jak tu ja šaliem mama išla k dr. lebo som nanu brutal nahučala a zavola mi že Zuzka mala si pravdu mam zapal ladvín ešte k tmu, dr. jej dal ATB a pustil ju zajtra na dovolenku akože do pi.. mali ju priviazat na postel do nemocnice, úplne tu pením. Kua čo je doležitejšie ako zdravie"!!!!

zuzkasu
18. jún 2015

@stanka1986svk ojoj to poznam nedávno sme dlai prec nasu krasnu retriverku ☹ maly sme aj yorka ale toho nam zakusol vlčiak pred očami celej rodiny deti to tažko niesli preto sme kupili retrivera ale nakoniec to moj drahy nevydržal a dali sme ju prec ☹

stanka1986svk
18. jún 2015

@zuzkasu neviem preco ma to tak vzalo mali sme ju cca mesiac to asi tie tehu hormony

tamcika
18. jún 2015

@lenkaoravcova
@zuzkasu
@sisaaaaa
@hennyinnsbruck
@dzanem
@nayrufa Mužovi som to poslala a on ze ako vies ze to bude dievča haha. Tak a nech mate vsetky dievčatá. Aj ja teda 🙂

stanka1986svk
18. jún 2015

@tamcika gratulujem

mausy21
18. jún 2015

@hennyinnsbruck ja mám 28 v oktobri 29

dzanem
18. jún 2015

@zuzkasu ach boze(esteze si ju tam dokopala,lekari seru na to mozes aj zdochnut 😠

dzanem
18. jún 2015

@tamcika ja sa hlasim ze by som rada chlapca 😝

stanka1986svk
18. jún 2015

ja by som chcela dievcatko ale mam pocit ze asi to bude chlapes....tak uvidim..chcela by som si dat v 10tt urobit test z krvi na zistenie pohlavia...nechce sa mi cakat ..co myslite???

mausy21
18. jún 2015

nedepkujte babeny ja o chvilu už revem dieta sa mi uči zo školkou budem ručat....och joo ked ten čas tak letííí večer som tu

dzanem
18. jún 2015

@mausy21 drz saaa

zuzkasu
18. jún 2015

@stanka1986svk podla mna hlupost dat zato tolko penazi, aj tak babo nevymeniš, tešiť sa možeš aj od 16 tt mne tak zistili oboch, hlavne nech je v poriadku 🙂 ja tiež chcem velmi dievčatko strašne moc ale chlapca tiež nevrátim šak tie pipíky sú tak milé a maznave 😀

zuzkasu
18. jún 2015

no nic idem na vláčik motoráčik 😎 zatim

katkaform
18. jún 2015

@tamcika aj ja si prosim poslat ruzoveho bociana...sice u nas je uz tiez zamiesene....ale strasne by sme chceli devcatko...do pariku...a muzovi do zbierky, ten uz ma troch chlapcov a po dievcatku velmi tuzi...na piate ho uz asi neukecam :D tak hadam to tentokrat vyslo :D

hennyinnsbruck
18. jún 2015

@stanka1986svk no ja neviem nechcem protirecit ale nejak tomu neverim.... napr na ostrihanom yorkovi (ako moji napr ) co sa tam ma udrzat? a ze by literatura klamala??? 😕 😕
to by trebalo zistit od ludi co maju alergiu a yorkov..... ale smutne veru mi je to luto ze si musela dat prec ☹ ☹

lilimoni
18. jún 2015

Cafte kocicandy 😀 vas docitat, strach a hruuuuuza 😀
A kto tu chce depkovat? To nedovolim, zakazujem a nepovoliiiiiim 😀 tak hlavu hore, gate dole a pekne do predklonu dzifcenceee 😀

@stanka1986svk ci bohaca, ja by som asi dala prec moncu ale na psa nech mi nikto nesaha 😅 a york a vsetci baterkaci su "alergicky" v rodine otestovany pes ktory je nealergicky je bradac 🙂 zadny sopel, zadne zapalene oci pohodove dychanie 😉 kupte malej toho 🙂

@mausy21 och dvojca mojo 😀 ja mam 28 a v oktobri 29 😀

@dzanem a co ty sces depkovat cifka moja 😠 vystrihana si, tak nahod frizuru, nalakuj nechticky a kozy ven 😀 ide sa vecer eeeerdzat 😀

nayrufa
18. jún 2015

Cafte babule... pridavam sa do partie... 28 rockov mam 😀

Nejak to tu pokapalo... 🙂

orchidea111
18. jún 2015

Cauteee.. chybala som vam??? 😀 no vy ste tu riadne mladice.. ja uz o par dni 30 ☹

tamcika
18. jún 2015

@petra212 Dakujeeeem, no ja som taká ze neviem no radšej jedno ale jasnacka ze dvojky dvojitá radosť tešili by sme sa hlavne presne nech su zdravé. To by bolo radosti. A povedz si to, jasne vas to tu vsetky naučím a budete mat vzdy kedy co chcete ked si to vsugerujegete 🙂

nayrufa
18. jún 2015

@orchidea111 ale nooooo... ved to este nie je tak moc .. ale uvidime co budem ja vypravat o rok a pol 😀 😀

orchidea111
18. jún 2015

@nayrufa kazdopadne sa citim na 18 😀

majuskabobi
18. jún 2015

@tamcika dikíčko, a presne s tou ružovou mašličkou chcem 😀

majuskabobi
18. jún 2015

@orchidea111 ty nemáš byť na dovolenke? čo tu robíš 😀

orchidea111
18. jún 2015

@majuskabobi 😀 😀😀 som stale v civilizacii a mam aj internet 😀

tamcika
18. jún 2015

@katkaform
@majuskabobi zamiesane ci nezamiesne, budu to baby ako lusk. !!!!!!

majuskabobi
18. jún 2015

@orchidea111 hybaj plodiť, ne hojdať sa na modrom koňovi..teda hojdať môžeš, ale na tom živom 😀 😀

orchidea111
18. jún 2015

Idem prave od kamosky, ktora je v osmom mesiace.. riadne som ju vysttiskala a idem na tie stery kvoli bakteriam. Sranda bude ked mi zotru spermie zo vcerajsej noci 😀

majuskabobi
18. jún 2015

@tamcika co cakas,dvojky? jej,ja chcemm 😝 😀