icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

lilimoni
18. jún 2015

@orchidea111 zazeras ako inspektor? 😀

dzanem
18. jún 2015

@lilimoni tak to by som neprezila,by ma roztrhlo 😀

lilimoni
18. jún 2015

@orchidea111 skus zaerdzat a uvidis 😀 mozno ta pustia ako prvu dnu 😀

sisaaaaa
18. jún 2015

@dzanem ja mam havanskeho psika,aj ten je antialergicky😁😁😁

lilimoni
18. jún 2015

@dzanem detox podla Lilice 😀

sisaaaaa
18. jún 2015

Inak ja som si dnes kupila dalsiu davku calibrum babyplan😁tak dufam,ze zabere😁

lilimoni
18. jún 2015

@sisaaaaa kedy robis test? 😀

dzanem
18. jún 2015

@lilimoni akurat kukam Prostreno,varia a mne tecu sliny po brade 😀

lilimoni
18. jún 2015

@dzanem eeerdzat to kooooon 😀 neee slintat, to bernardiiiiin 😀 😀 😀 😀

sisaaaaa
18. jún 2015

@lilimoni som 25DC,normalne mavam mrchu na 27,tak ak do nedele nepridu,v pondelok testnem😃

orchidea111
18. jún 2015

@lilimoni ale ved ja si pockam 😀 s vami sa nikdy nikde nenudim.. len neviem, ci moja baterka vydrzi

lilimoni
18. jún 2015

@sisaaaaa si rob kozy 😠 si 25, mavas 27, zajtra sa testuje laaaasko 😀 cakam rano foteckuuuuuu 😀

tamcika
18. jún 2015

@lilimoni Ani Nehovor rano ked som išla k dr ti kukam a pani s kočíkom dvojkovskym 😂 Jooj som sa za hlavu chytia. Hej som mu dala obálku s pokladnicou pre nášho očká a tam digi test a išla som si roboty za nim ze mam predčasne na meniny nieco pre neho a vybral to ze to co je teplomer❓ som vybuchla smiechom ze nie tehotenský test. On ze to faaaaakt a úsmev hned a pusinky objatia. Potom mi srdiečka smskoval

sisaaaaa
18. jún 2015

@lilimoni 😂😂😂😂

dzanem
18. jún 2015

@lilimoni cakam ci drahy dnes zaerdzii 😀

lilimoni
18. jún 2015

@orchidea111 bude musiet 😀 mimo domu musim s nabitym tabletom a mobilom 😀 keby niektora masina zlihala 😀

orchidea111
18. jún 2015

@lilimoni ked ja som mimo domu dnes cely den 😀 poprosim sestricku nech mi ho supne nabit kym ma povytieraju 😀

sisaaaaa
18. jún 2015

@lilimoni jak je libo, velebnosti😄

lilimoni
18. jún 2015

@dzanem tak to musis inak nanho, neee slintat, bo tude zavyjat 😀 😀 len nevim ci je spln 😀

dzanem
18. jún 2015

@sisaaaaa tak tak,testikkk 😀

lilimoni
18. jún 2015

@sisaaaaa bohaca, to je spolupraca 😀 neee jak ze Zuzu, sa snazila dlho odolavat 😀

dzanem
18. jún 2015

@lilimoni no len aby nedozavyjal a neodkvecol 😀

lilimoni
18. jún 2015

@dzanem aj tak sa da sexovat 😀 aj ked chlap odpadne 😀 staci elasticky obvaz 😀

nayrufa
18. jún 2015

@lilimoni @dzanem nech len erdzajuuuu a zavyjajuuu... hlavne nech plodia a nech su tie bicikovce silneeee 😀 😀 😀 😀 😀

sisaaaaa
18. jún 2015

Inak ktory tehutest je najlepsi ? ( viem,pozitivny😀),ale znacka? Ja som doteraz robila vacsinou ten od Dr.Maxa,ale neviem,no...clearblue?

lilimoni
18. jún 2015

@nayrufa sak sme im aj medicinu dopriali na zubrienky 😀 par doooon u nas na pirane 😀

zuzkasu
18. jún 2015

kurna tusim som tu najstrsia vy mladice moje, ukazala som staremu vitaminy a on tak hnusne na mna ze onto pit nebude no ja mu dam

zuzkasu
18. jún 2015

@sisaaaaa mama test a ten clear blue digitalny si myslim i ked mama test aj ducha robi aspon mne asi mam hcg nonstop 😁😁😁😁

nayrufa
18. jún 2015

@lilimoni 😀 😀 jasne, vitaminky musia zabrat... pirane? si akoze dehonestovala, ked si nazvala zubrienky? 😀 😀 😀

lilimoni
18. jún 2015

@sisaaaaa najlepsi a najpresnejsi je digis ale ten je 25mlU, potom asi dr. Max a mamatest. Nekupuj modru spravu 😀 moj 3x negat sedi a kuka rozpravku 😀