icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

nayrufa
18. jún 2015

@lilimoni no br.. otras... kur..y!!!

orchidea111
18. jún 2015

Jdu blejt.. choreeeee

lilimoni
18. jún 2015

@dzanem @nayrufa je my na grc 😠 asi hodim sablu. To co za prij*** skur*** degenerovanych bastardov tot spravi? Neda sa to vyhubit? Akoze nie som rasista ani nic ale by som otvorila este raz osviencin a zakurila. Ku*** do p**

Uz my je lepsie ako som si zanadavala 😠

nayrufa
18. jún 2015

@lilimoni to vobec nie je o rasizme... tiez nie som rasista, ale co ja by som s tymi spinami spravila... joooj...

dzanem
18. jún 2015

@lilimoni a prezident ze je moralnou povinnostou ich prijat 😖 aaaa moje nervy to je nenormalne,v Ba bude tusim protest

lilimoni
18. jún 2015

@dzanem no urcite. Rakusania sa maju, tam uz hranice zavreli 😠 vyhubit to 😠

dzanem
18. jún 2015

@lilimoni mas recht,ja neviem jak vlada rozmysla alebo co z toho maju ze dovolia taketo svinstvo si pustit

nayrufa
18. jún 2015

@lilimoni @dzanem nech si ich k sebe nastahuju ti co s tym suhlasia ... dpc! 😠

lilimoni
18. jún 2015

@dzanem a este kvoty kolko ich musime prijat 😠 to ludia zivoria a dalsie krky chcu zivit 🙄

dzanem
18. jún 2015

@nayrufa presne,nech si ich ubytuju aj zivia 😠

dzanem
18. jún 2015

@lilimoni my nemame co do huby,musime brat uvery a na toto peniaze su 😖

dzanem
18. jún 2015

@lilimoni
@nayrufa
@orchidea111 idem uz het,drzte sa,plodte a chcem videt testy

nayrufa
18. jún 2015

@dzanem paaaaaa 🙂

lilimoni
18. jún 2015

@dzanem paaas cica 🙂

orchidea111
18. jún 2015

@dzanem Tschüss 😉 napodobne!

hennyinnsbruck
18. jún 2015

@sisaaaaa ja som mavala bezne pred ms poz ovu test! Robi sa vtedy z ranneho mocu musi byt ale silno poztivny .

nayrufa
18. jún 2015

babizne na ovul testiku musia byt obe // rovnako silne, pripadne testovacia silnejsia?

lilimoni
18. jún 2015

@nayrufa hej hej a vtedy je hladina hormonu najvyssia a zacne praskat folikul a pride ovu 🙂

nayrufa
18. jún 2015

@lilimoni nech len praska kua... 😀 😀

lilimoni
18. jún 2015

@nayrufa uz by sa patrilo 🙂

Boooze zasa sme sa pochytili s manzelom za totalnu hovadinu. Chodi nervny z roboty a ja si to obserem 🙄

nayrufa
18. jún 2015

@lilimoni nuz take dni byvaju.. treba nechat vychladnut obe hlavy...

lilimoni
18. jún 2015

@nayrufa ono by som povedala, ze vsetky dni su take 😠 a ked mu poviem, zober si par dni volno, tak zacne reci hadzat akoby jeho nepritomnostou firma skrachovala 🙄 som mu povedala, ze ci ked ochorie majitel zavrie firmu, da hromadnu vypoved lebo manager ma sopel a je pn? 🙄 sak nech nerobi debila zo seba 😠 ci skor pana boha v tomto pripade 🙄

nayrufa
18. jún 2015

@lilimoni moj tiez niekedy take reci hadze... a hlavne vzdy ked treba nieco navyse v robote tak sa ponukne... vzdy mam take nervy na to, lebo fuuurt je v robote... neviem ci to maju v povahe alebo co 🙂 lebo ja ked si cvaknem odchod z roboty, tak si ani nespomeniem, ze som tam bola 😀

lilimoni
18. jún 2015

@nayrufa a moj ide o 5:20 z domu a pred 20-tou nepride. Mala ho v podstate ani nevidi ☹

nayrufa
18. jún 2015

@lilimoni to je moc kurnik... to tam maju take stresy alebo co?

lilimoni
19. jún 2015

@nayrufa na tu pracu co robi, boli pred rokom styria. Od marca je na to sam. A kolegu mu nehladaju ani 😒

dzanem
19. jún 2015

@lilimoni my to iste,nervy z prace a tiez sme v sebe 😝

dzanem
19. jún 2015

Rychlo dajte sem testy nech mam lepsi den,prsalo,teraz 3 dni za sebou teplota: 36,5. 36,6. 36,7. a potom bum kremese 😝

dzanem
19. jún 2015

Sice som este nedostala ale oni uz na mna cihaju- kremese,prajem vam vsetkym pekny dnik a nech pribudaju kolajnice

nayrufa
19. jún 2015

Dobre ranko babizne .. kurnik ja sa mne nic nechce.. aspon ze je piatok 😝