Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@karolina196 vitajjj a chceme videt ocikanuu palicku 😀 potom bude prijata do nasho radu
@lilimoni
@mausy21
@hennyinnsbruck
@karolina196 jáááj no tak uvidíš ešte potrebuješ teda čas...
@mausy21 jasneeee pracky 😀 sak mam prasa doma 😀 zo skoly dojde ako kominar a poobede na dvore sa zaprasi. Moj chlap tiez kazdy den vsetko ciste si dava 🙄 tak to mas hned plnu pracku 🙄 ale kazdy tyzden peren aj postelne pradlo, bo psiska lezu do postele 😀 pracka je na 6kg pradla 😀
Baby idem ja het,posluchajte,sexujte,mnozte sa,dufam ze tu uvidim pozitivne testy ked nakuknem 😀 a uzivajte so svojimi chlapmi romantikus vecer 😝
@dzanem @mausy21 @karolina196 a este zakladne pravidla sme nenapisali 😀
@lilimoni Ani ja som necakala,doktorka mi povedala,ze take dva cykly by som mala pockat,ale ja sa citim dobre a nie som z tych co dokazu na vsetko tak dlho cakat. 🙂 Mne meskali 3 tyzdne a nakoniec to odislo. Mne testy vobec nebledli,dokonca aj po "tej" mrche bol este jeden pozitivny. Tak to som rada,ze je tu niekto podobny ako ja a snazi sa hlava nehlava 😀
@lilimoni 😀 😀 necham hodku v trube len lebo maso je tenunke a necham zapiect , uhork salat urobeny zemaky ocistene hladnaaaaa som.... som dnes len coko tortu jedla 😨 uj sa nacpem az budem funiet 😀 😀
@hennyinnsbruck len si daj pekne...
@mausy21 ked mam dofcu normalne priberiem ale tentokrat asi schudnem 😀
@hennyinnsbruck len sa pekne vykrm,počuj ja kym som prvykrat otehui tak som mala 52kg,a ked som pribrala na 54kg som otehu,niekedy ženska potrebuje pribrat aby to šlo,ale stretla som sa aj st akmi ktore museli schudnut aj 10kg nato aby otehu,...zaujimave..a doteraz to nechapem že prečo
@hennyinnsbruck tebe treba vela papat 😀 sliz si 😀
@karolina196 no nič nevidím 😠 , tak dame ešte šancu určite sa tam objaviiii 😀
idem kuk do snažiliek čo maju noveee 😅
@karolina196 necakame, makame 😀
@mausy21 dame sancu,ale to cakanie je na porazenie. Uplne chapem vsetky,ktore testikuju a testikuju a testikuju. Ja uz mam nakupene testikov a testikov 😵
@mausy21
@lilimoni 😀
ja som minuly rok s dokim o tom debatila...mala som vtedy 43 kg som sa pytala ci to oze byt problem....on ze ak som netrpela v minulosti bulimiou al aneroxiou ze nie....
ja som mala max 48kg som od prirody utla.
u nas v robote je to restika, mame aj zmrzku plus zakusky...baby mi zavidia kazdy den jem tortu so slahackou a zmrzku 😀 😀
@karolina196 joooj my tu aj ovulacne aj tehotenske a aj bazalnu teplotu meriame 😀 a objednali sme si zazracne prasky a ideme sa vytesovat 😀
@hennyinnsbruck rychli organizmus mas 😀 ja tiez nepriberam ale mam 53 kilo 😀

@dzanem to dááš,len aby nie on tebaaa...jak sa ty velice strojíš..hahah