Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@lilimoni a krpec nema uzatvoreny otvor v srdiečku,tak chodime kontroly ale vraj nie je to nebezpečne ,plus šelest,plus neurologia kvoli febrilnymi krčom ktore máva pri vyššej teplote,ked mal 6 mesiacov nam skoro zomrel na to..uuff strašne prestrašne ani najvačšiemu nepriatelovi by som to nepopriala aby videl ako mu decko na rukach zomiera... ☹ ☹ ☹
@mausy21 nevie prekusnut asi, ze si jej synacik nasiel mamicku alebo co 🙄 nechapem. Sak sme spolu boli vyse dvoch rokov, ked sme sa brali 🙄 a je strasne zvlastna zena a hlavne dava rozumy ako uzasne vychovavala a ake ma uzasne deti 😨 A mozem vam povedat, ze ja by som sa teda nie ze nechvalila ale hanbila za to, ako som ich vychovala 😠
Malu videla 1x a to iba na svadbe 😠
@lilimoni inak u nas to tiez zacalo zaujimavo... svokrusa sa pytala mojho muzicka ked jej o mne rozpraval v casoch nasho zaciatku, ze ci som ok? Ci nie som nejak blazniva 😀 lebo medzi nami je 17 rokov rozdiel... ale potom ked sme sa zoznamili tak uuuplne v poho... laske nerozkazes 🙂 a ja by som teda toho mojho truhlika nevymenila 😉
Sak ja sa nestazujem 😀 mne jej nepritomnost vyhovuje 😀 moja mala babinu aj deduska ma 🙂 ale som zvedava, ci sa nebude vnucovat, ked budem tehu 😠 nech neskusi otravovat, lebo jej to rychlo vysvetlim 😉
Tym som chcela povedat, ze ti mala dat aspon sancu... inak to len vypoveda o jej inteligencii... 😖

@lilimoni hmmmm ako sa to vezme... 😀 😀 😀