icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

mausy21
19. jún 2015

@lilimoni hmmmm ako sa to vezme... 😀 😀 😀

mausy21
19. jún 2015

@lilimoni no ona ma štitnu žlazu od 3 rokov,plus šelest inak nič vážne...naštastie 😲

lilimoni
19. jún 2015

@mausy21 ze ci by ti na nu opatrovatelsky prispevok nedali 🙂

mausy21
19. jún 2015

@lilimoni a krpec nema uzatvoreny otvor v srdiečku,tak chodime kontroly ale vraj nie je to nebezpečne ,plus šelest,plus neurologia kvoli febrilnymi krčom ktore máva pri vyššej teplote,ked mal 6 mesiacov nam skoro zomrel na to..uuff strašne prestrašne ani najvačšiemu nepriatelovi by som to nepopriala aby videl ako mu decko na rukach zomiera... ☹ ☹ ☹

mausy21
19. jún 2015

@lilimoni jááááj no to neeeee..ale šak to nejsme natom až tak finančne zle len by som rada mam nejaku istotu že sa mam kam vratit pretože s robotu je to horor a hlavne ešte aspon ako tak zaplatenouuu

lilimoni
19. jún 2015

@mausy21 vsak si skus podat ziadost a prihod spravy od lekarov a nech ti napisu do sprav, ze odporucaju schvalenie opatrovaku 😀 ja som konecne posledny papier vybavila a idem ho zaniest na socialku 🙂

mausy21
19. jún 2015

@lilimoni to sa mi teda vooobec nesceeee..manželik nech zaraba 😀 😀

mausy21
19. jún 2015

@lilimoni a kde maš manželíííka?

lilimoni
19. jún 2015

@mausy21 sak ja tiez nemusim. Manzel zaraba krasne prachy ale vsetko vrazime do baraku 🙄 tak aspon budem odkladat na dovolenku 😀

nayrufa
19. jún 2015

@lilimoni vztah so svokrou je super... ale byvat by som s nou nevydrzala... je to taky ten typ dobrosrdecneho generala 😀 😀

lilimoni
19. jún 2015

@mausy21 teraz volal, ze odchadza z roboty akurat 🙂 on robi od 6:30 dokedy treba 🙄

lilimoni
19. jún 2015

@nayrufa ja som svokru od svadby nevidela 😀

mausy21
19. jún 2015

@lilimoni tak to áno, my ideme 28 jul do turecka prvy krat sa tešiiim al aj obavam, minuly rok sme boli len mi dvaja v pariži na týžden bolo uuuužasne

mausy21
19. jún 2015

@lilimoni kedy ste mali svadbu?

lilimoni
19. jún 2015

@mausy21 v maji boli dva roky 😀

lilimoni
19. jún 2015

@mausy21 v turecku bolo uzasne 🙂 este tam urcite pojdem 🙂

nayrufa
19. jún 2015

@lilimoni hmm... myslim, ze ti nema co chybat... ked je taka... 😖

mausy21
19. jún 2015

@lilimoni som zvedava....uf,to fakt a prečo sa nestretavate?ja už svokrovcov nemam ,mojmi mamina zomrela ako 38 ročna a otec zomrel akosme prišli z porodnice s malou takže ju ani nevidel

lilimoni
19. jún 2015

@mausy21 nevie prekusnut asi, ze si jej synacik nasiel mamicku alebo co 🙄 nechapem. Sak sme spolu boli vyse dvoch rokov, ked sme sa brali 🙄 a je strasne zvlastna zena a hlavne dava rozumy ako uzasne vychovavala a ake ma uzasne deti 😨 A mozem vam povedat, ze ja by som sa teda nie ze nechvalila ale hanbila za to, ako som ich vychovala 😠
Malu videla 1x a to iba na svadbe 😠

lilimoni
19. jún 2015

@mausy21 svokra som videla jeden krat. 5 tyzdnov pred svadbou na jeho pohrebe a tam som spoznala svokru 😖

nayrufa
19. jún 2015

@lilimoni tak sa na nu mozes akurat tak.... viem, ze to zamrzi ale eeeb na nu 😉

mausy21
19. jún 2015

@nayrufa asi taaaak

nayrufa
19. jún 2015

@lilimoni inak u nas to tiez zacalo zaujimavo... svokrusa sa pytala mojho muzicka ked jej o mne rozpraval v casoch nasho zaciatku, ze ci som ok? Ci nie som nejak blazniva 😀 lebo medzi nami je 17 rokov rozdiel... ale potom ked sme sa zoznamili tak uuuplne v poho... laske nerozkazes 🙂 a ja by som teda toho mojho truhlika nevymenila 😉

lilimoni
19. jún 2015

Sak ja sa nestazujem 😀 mne jej nepritomnost vyhovuje 😀 moja mala babinu aj deduska ma 🙂 ale som zvedava, ci sa nebude vnucovat, ked budem tehu 😠 nech neskusi otravovat, lebo jej to rychlo vysvetlim 😉

mausy21
19. jún 2015

@nayrufa faaakt 17 rokov a kolko to ty maš?medzi mnou a mojim je 12 rokov

nayrufa
19. jún 2015

Tym som chcela povedat, ze ti mala dat aspon sancu... inak to len vypoveda o jej inteligencii... 😖

nayrufa
19. jún 2015

@mausy21 28 a moj bude mat 45

lilimoni
19. jún 2015

@nayrufa fiiiha 17 rokov? 😀 mamina segra ma muza o 16 rokov starsieho, takze u nas nic vynimocne 😀 a svokra bola o 7 rokov starsia od svokra 😀

mausy21
19. jún 2015

@nayrufa na jak naparadu...ja budem mat v oktobri 29 a moj mal v maji 41 😀 😀 😀

lilimoni
19. jún 2015

@mausy21 @nayrufa to sme tu same 28-micky? 😀