icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

mausy21
20. jún 2015

@lilimoni teraz som čitala vraj to može byt v tehotnestve ked sa menia hormony a tak aj to prostredie,vraj vtedy ženy dost často mavaju taketo problemy..len ja nemam vytok len ma páááli jak šlaaaak...och 😢 , ved skoč s nou na pohotovst aby sa ti nedehydrovla je to nebezpečneee, ym sme často boli na infuzkach mala mi prekonala rotavirusi takže takxchto veci sa veeelmi bojiiim

lilimoni
20. jún 2015

@mausy21 rotavirus mame ockovany nastastie 🙂 no uvidime, ci sa to neskludnilo a keby este jeden incident, tak ideme na pohotovost 😖

mausy21
20. jún 2015

@lilimoni srdiečko aj my sme boli očkovany na rotavirus a napriek tomu ho dostala a dokonca o 3mesiace neskor dalši a to že adenovirus detto jak rotavirus...skoro ma drblooo

lilimoni
20. jún 2015

@mausy21 cooooooo? 😖 ty vies potesit do pipiny 😖

mausy21
20. jún 2015

@lilimoni nechcela som ta nastrašit len ti hovorim že čo sme mali my..a ten adenovirus je presne jak rota....malá mi schudla 3kg v nemocke a boli sme tam 12 dni mala 9 mesiacov

mausy21
20. jún 2015

tušim tu už nik neni, moj zalahol do postele kedže po nočnej išiel rovno makat tak počitam že zajtra ho budim až večer 😀

lilimoni
20. jún 2015

@mausy21 dufam, ze to zmakneme aj bez infuzie 😒

A asi mas pravdu, to len mi tu preberame crevne problemy 😀

mausy21
20. jún 2015

@lilimoni šak ci hovorím že nikde nikoho..hroza ale asi plodia ale šak maju anovulaky tušim nie?to je tež chutne,všelijake nastrahy na nas

lilimoni
20. jún 2015

@mausy21 tak musia aj trenovat. Malu bruzko boli a bola zasa kakat 😒

mausy21
20. jún 2015

@lilimoni sa mi to nezda nepojedla niečo skazene?

lilimoni
20. jún 2015

@mausy21 nie teda aspon sa nepriznala 😖 bola aj vonku na dvore ale tam mame akurat tak ceresne a minihrusky ale pri stromoch som ju nevidela 😒 tiez rozmyslam, ci nejaku bleee ceresnu nezjedla 😖

misulka47
20. jún 2015

ahojte pridavam sa k vam, mam uz jedneho syna ktory ma 2,5 roka. o druhe sa ako tak snazime od februara a zatial nic 🙂

nayrufa
20. jún 2015

@lilimoni @mausy21 cafte zeny... hlasim sa konecne v ba.. prepinam 😀 co to citam... grcky? Chuda male... aj ju boli brusko?

mausy21
20. jún 2015

@lilimoni mohla ja tie nezreele hrušky pojest moja,spýtaj sa jeej to je nebezpečneee...

mausy21
20. jún 2015

@misulka47 ahoj vitaj

mausy21
20. jún 2015

@nayrufa ale seeeeerus ty aj žijeeš?no liina malička grcenku chudatenko...miesto mami.. 😅

lilimoni
20. jún 2015

@mausy21 bola som ju vyspovedat a hrusky nepapkala, ochutnala jednu malinu ale bola kysela tak ju vyplula a ze si ochutnala asi tri ceresne 😒 ceresne su zrele, tie sme uz papkali 😒

lilimoni
20. jún 2015

@nayrufa boli a sere jak lion ☹

nayrufa
20. jún 2015

@mausy21 zijeeeem... ale vcera sme isli k svokrovcom... mali sme ist rano dom, ale sme sa zamotali vsade mozne 😀 kua zajtra mozem doma makat 😀 ty ako s tou mykozou? 😖

nayrufa
20. jún 2015

@lilimoni daj jej pepsi colu pohar po lyzickach...

lilimoni
20. jún 2015

@mausy21 @nayrufa trdlo si 😀 sak ja by som rada grcala namiesto krpatej, neboj 😀

nayrufa
20. jún 2015

@lilimoni no ved aj ja... nech si mozeme telefonovat potrubiami 😀

lilimoni
20. jún 2015

@nayrufa rozmyslala som uz aj nad tou kolou ale na noc kofein 😒 aby aj nieco pospala 😒

mausy21
20. jún 2015

@nayrufa ja neviem či to je mykoza ked nema žiaden vytok len ma svrbi,tak sprchujem a natieram..mavalla som často mykozi ale vždy výtok jak bulo...neviekm čo toto

lilimoni
20. jún 2015

@nayrufa uz aby to bolo 😀 a my sme narovnako 😀 sa nam deti naraz narodia 😀

mausy21
20. jún 2015

@lilimoni boože chudatko no nič šla by som na pohotovost povedz že ti cely den kakuša a už sj grckala možno nejaka viroooza teplotu nema?

lilimoni
20. jún 2015

@mausy21 nemali ste vcera tutu-mutu ?

mausy21
20. jún 2015

@lilimoni a ja som narovnako s paničku ktora ma anovulak....och 😖

mausy21
20. jún 2015

@lilimoni nie cely týžden sme nemali naposledy na ovulku

nayrufa
20. jún 2015

@lilimoni ked bude srat a blvat aj tak nepospi... a urcite je vysilena... ja by som to skusila... hlavne nech vela pije... cajik.. cista voda je tazka na zaludok...