Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
Dnes ideme do Vrakune k nasim 😀 rano letia na dovolenku, tak musia este malu vidiet a tato si vzdy fotku robi a mame fnuka, za vnuckou na dovokenke 🙄 😀
@dzanem tu mas gymnastiku 😀 http://www.pritelkyne.cz/modules.php?name=News&... odporucam 1,2,4 😅
@zuzkasu k moru chodia k kamaratmi 🙂 vzdy 3 starsie pary 🙂 ale potom ju beru niekde do tatier 😀
no nic babule idem varit lebo dnes este bude perny dnik tak Vam prajem krasny nestresovy den plny slniecka a usmevou 😃😃😃😃😃😃 a plodte ktore mozte 😘
Ja spravim zajtra ryzovy nakyp s vanilkovym pudingom 😀
@mausy21 hod potom foto
@mausy21 kedy testnes?
@hennyinnsbruck hodííím...ked sa podari ked nieee budem pindat na teba čo za recept si mi to poslala... 😀 😀 😀 , neviem lili povedala že mam počkat ešte 6 dní,asi ma pravdu nema význam skr...ak sa dneska naaahodou uhniezdíííí čo dufam že áno ked bol a ten pokles teploty,podmienky mááá tak uvidime...aj tak tomu moc neverim...to svrbenie ma stale ale nie je to až take hrozne ako včera a hlavne je že je to bez vytoku,,,,tak neviem ved uvidim...a ty si ktora na tej foto..ta za volantom alebo ta vzadu blondinečka?
@hennyinnsbruck kurna kupila som len jeden tvaroh 😨

@nayrufa to ako do usi? 😀