Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
Hodinu na obede a 3 strany?? Som to rychlo zbehla ale co aké o rok a aký kozorožec ?
@majuskabobi
@muskamala dostaneš na bendžo 😝 😀
@majuskabobi veď všetky ho budeme mať, resp. sa nám narodí až budúci rok 😉
@tamcika moj muž je tvrdohlavy kozoroh, ináč som čítala ráno,že si sa pohádala v čase ovulky so svojim? to je u nás na bežnéé.počas ovulky sa furt pohádame,a potom to musím žehliť 😀
@majuskabobi 😢 😢 😢 😢 😢
@muskamala nesseer tigra 😀
@muskamala čo krútiš gamby 😀
@majuskabobi ja som kozoroh 🙂 a neni som tvrdohlavá 🙂 v utorok pozit test tak vcera možno dnes ovulka neviem ci to stíhame. Hej bol unavený a vytočený z roboty tak to ho vtedy stačí zle pozdraviť a je to :(
@tamcika jasnačka, mám doma kozoroha, viem aký vie byť tvrdohlavý 🙂 a ja citlifka ráčik..ach 🙄
@majuskabobi ja mam leva doma to skor on je tvrdohlavý ne jaaa
@majuskabobi ja som tiger podľa čínskeho horoskopu 😀
@tamcika 😀
Baby sprijemnujete mi vyluhovanie na kupalisku.. fakt sa na vas moc bajvim 😀 inak co sa toho gelu tyka, mne pri prvom pouziti uz tiekol pri prechode z kupelne do spalne takze som sa musela vratit a obtriet vreckovkou 😀 pri prvom pokuse sice neklaplo, ale je to prijemne ked to cvachta 😀
@majuskabobi to si mi mama vcera poslať :D ale dnes sa radšej tiez pomodlím takutu krásnu 🙂 Hahahaha som sa pobavila ozaj
@orchidea111 že na kúpalisku!! čistá provokácia 🙄 🙄 🙄 😀
@majuskabobi ale sak ked to date do vnutra nic z vas netecie, to je gelovite nie tekute :D a vnutro nemate ze len rovnu trubicu tam sa predsa kde co udrzi :D
@muskamala v rakusku sviatkujeme.. nechcela som tym nikoho nahnevat 😀 ale tak si hovorim, ze ak sa zahniezdilo nech vie aky bezstarostny zivot bude mat 😀
@orchidea111
@littledesire a keby som si to naniesla v kupelni, zastoplovala tamponom a tak prebehla do spalne? 🙂))
@muskamala ale nezáviď, v rakúsku isto nemajú kúpaliska, veĎ tam sú iba alpy 😀 😀
ja mam od zajtra voľnoo, bebe , do pondelka, ruky hore, mrcha preč 😀
@majuskabobi 😀 😀 vyskusaj a daj vediet 😀
@littledesire no ja som to este nemala .. ani ziaden iny gel... takze neviem aka je konzistencia 😉 no ale uz viem..
@majuskabobi vo viedni alpy nemame.. aj ked nebolo by zle 😀
@orchidea111 ináč nad touto metodou som rozmyslala, čo sa týka aj po tutu mutu, ze tie spermije proste upcham tamponom a oni veru nikam nebudu utekať ke´d maju oplodnovať moje vajka 😝 😝 😀 😀
@enia74 konzistencia je ako normaly lubrikant by som povedala
@majuskabobi hej a potom po tutumutu tempom môžeš použiť a zastuplovat bojovníkov 😂
@orchidea111 ale na kupanie je tiež skoro, že ty máčaš nohy v lavóre 😀 😀 😀
@tamcika škoda, že tampony nepoužvam, ale na tieto účely si ich asi zabeštelujem 😀

@majuskabobi ja som to tak nemyslela 😢 ...nikam nechoď 😢