Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@lilimoni dobre ranko.. mne sa zda ze ona vude 19-20 dc.. ja uz cakam na vlak.. tesim sa na tu nekonecnu cestu.. aj som si poplakala rano 😀
@orchidea111 tak ti je luto tej cesty, az si rumazgala? 😀 a kam ta vlacik odvezie? 😀
@lilimoni vlacik ma veze z viedne do blavy a z blavy do ziliny.. a potom este kusek.. ako ja vydrzim nefajciiit??
@orchidea111 a ved nemas pauzu pri prestupoch? 😀
@orchidea111 sak v ba si zapalis 😀 a potom tu popises a utecie ti cas 😀
Ahojte babule. Co mate noveho po vikende? Nejake pozitivne ovu alebo ešte lepsie tehu?
@nayrufa nemam.. v blave mam 10 minut.. budem rada ked najdem nastupisko.. bo ja antitalent na cestovannie vlakom 😀 inak kto je na rade s tehu testom? Uz by bolo nacase
@orchidea111 Ja tiež rozmýšľam ako to bude v tehu 😕 😕 ja si tiež rada zapálim. A to fajčím asi len tri roky odkedy sme sa presťahovali a zmenila som prácu. Trošku viac stresu bolo. A keď som bola tehu ešte som nefajčila. Takže som zvedavá ako to bude teraz či sa toho zbavím
@orchidea111 sak to scihas 😀 este na schodoch by som mala cigu v hube 😀 prestupujes na hlavnej stanici? 😀
@juliett99 😠 ale nic noe je stratene velakrat test ukaze az ked ms meska.
Hej som zvedava na druhu cast 😀
@stellasss az taky romantik neni 😀 ty ja ani digi testu neverim ja nemam ani vytok tento mesiac urcite nic som veeeeelmi skepticka ale nevadiiii asi mi ta alchemilka nerobila dobre.nevadi buduci mesiac s new testami uz sa tesim 😀

@lilimoni moja pekna to ani nie ale nemam naco sikat... tehu test tu nemam 😀