icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

karolina196
22. jún 2015

@juliett99 ahoj,a dalej si uz netestovala? ja mavam 30-33 dnovu a pozitivne testy mavam 19-20DC

nayrufa
22. jún 2015

@zuzkasu ja som asi dementna, ale ja si to podla toho hlienu vobec neviem urcit... ja totiz ani neviem ci taky alebo onaky hlien bol a ak ano, tak neviem rozoznat jednotlive druhy hlienu... katastrofa toto plodenie je normalne veda... 😀

mausy21
22. jún 2015

@juliett99 no veru niiiiišt ale zasa musim pripomienkovta tie testy od lauritky či od korytnacky...skuste niečo ine ja viem že to nie je lacna zaležitost ale zrovna takto ste to mohli prešvihnut...ja som tiež tieto testy mala vždy biele hoci som mala ovu a na pepine čiarka jak svet

zuzkasu
22. jún 2015

@juliett99 aj ja tak okolo 18,00-19,00 ako vyslo aj som mala ovu 11DC dost skoro ale proste MS prisla presne jak sa pise 15 dni od ovulky, mavama velmi kratky cyklus uvidim co spravi tento mesiac Infolic

tinka881
22. jún 2015

@juliett99 hlavne nie ranny moc, cas kludne ako pises, len predtym nepi vela vody

mausy21
22. jún 2015

@lilimoni fakt? och keby to vyšlo...mám tahanice v brušku....

lilimoni
22. jún 2015

@nayrufa ale to je strasne slabo vidiet, iba ked naklanas a hypnotizujes test 😀

nayrufa
22. jún 2015

@lilimoni ved to robime vsetky, ci? 😀 😀

zuzkasu
22. jún 2015

@lilimoni
@nayrufa uplne setky 😀 a cim viac oci tym viac ciarok 😝

karolina196
22. jún 2015

@lilimoni Skusim,ale az v piatok v case mrchy. Ostal mi uz len mamatest a tolko duchov po hromade,eee 🙂
Radsej chcem vidiet uz jasnu carecku,inak budem zlaaa 😉

lilimoni
22. jún 2015

@nayrufa no heeej, ale to je tenulinkeeee 😀 sak ked to niekedy uvidis, tak budes vediet, ze je to kanaaal 😀

karolina196
22. jún 2015

@mausy21 ja si robievam woman secret a su podla mna super. Su sice ozaj drahsie,ale prvy krat mi to s nimi vyslo.

juliett99
22. jún 2015

@karolina196 ale ano robila tie boli este bledsie alebo cisto biele ako tie co som odfotila.
@zuzkasu nepijem ja skoro vôbec a ked mam testovat tak nepijem cca 3 hodky.
@mausy21 hej skusim druhe ale najskôr musim minut aj tie co mam doma,,, zas banku som nevykradla 😀
@tinka881 jajj moja pekna ved aj my sme boli jak zajaci a este aj sme. Tiez ten uzasny vikend kedy som vôbec nestresovala zeci je ovu alebo nieje.. No ved uvidíme ci dojde ta mrcha tetka

nayrufa
22. jún 2015

@lilimoni ja asi tazko 😀 😀 ja uvidim rovno plnu caaarku 😀 😀 ale ked som si robila minuly mesiac, tak najprv sa mi zdalo, ze sa robi druha ciarka a muzovi tiez, tak sme nad tym obaja bdeli 😀 😀 potom zrazu nic a beloba... tak som chytila hystericky zachvat a na druhy den dosla mrcha 😀 😀 😀

nayrufa
22. jún 2015

@zuzkasu si pis 😀 sme z toho uplne chore 😀 😀

juliett99
22. jún 2015

@nayrufa to poznam aj ja... urobim test a dojde mrcha.. Len maly rozdiel v tom je ze som este ani ducha na teste nevidela. 😠

zuzkasu
22. jún 2015

@juliett99
@nayrufa veru uz len, mozog presvedcit aby vydrzal az po vymeskani MS 🙂 🙂 🙂 mne testiky od laurtky este nedorazili tak cakam a zachvilu zacinam testovat Ovulku tak uvidime či stareho presvedcim

lilimoni
22. jún 2015

@nayrufa no to bol ten kanal 😀 druha cara po zaschnuti nezmizne 🙂

karolina196
22. jún 2015

@juliett99 niekedy je lepsie na teste nevidiet nic ako ducharcit,zacat sa tesit a nakoniec odmrchovat. 😉 A mozem sa ta spytat? A bola si u lekara s tym,ci ovulujes? Alebo mala si aj tieto testy niektory mesiac pozitivne?

juliett99
22. jún 2015

@karolina196 testujem prvy krat ovu testy som nikdy nepouzivala. A ovulku liecim clostikom a neskor dufikom a plus uzvivame s drhym inofolic a folandrol
Aj pri prvom som sa liecila takto isto nakolko mam neurek diagnoz

nayrufa
22. jún 2015

@juliett99 dobre to naserie, ze? 😠

nayrufa
22. jún 2015

@zuzkasu ja zacinam uz dnes... tak som zvedavaaaaa 😕

nayrufa
22. jún 2015

@lilimoni no super... takze neznasam kanal 😀 😀

juliett99
22. jún 2015

@nayrufa sak totoo.. ani nemam chut zajtra testovat .. ☹

karolina196
22. jún 2015

@juliett99 aha,super. Mam kolegynku presne s takymto problemom a tiez berie nejake hormony na upravu. Tak naozaj,len treba skusit ine tie testy. Ked dominas,tak zainvestuj a potom uvidis,ci je nejaky rozdiel. Pokial stale nic,tak to v testoch nebude a mozno ti nezaberaju lieky. Jej napr.zistili,ze cez pravy vajecnik neovuluje aj ked ma lieky na podporu. Ona to zacala riesit v nejakom centre.

karolina196
22. jún 2015

@juliett99 A neboj,urcite ta raz potesia tie krasne dve // len je niekedy k tomu zdlhavejsia cesticka

dzanem
22. jún 2015

ahojte,3.DC a nasadeny Clostik,este by som chcela vedet co to vlastne s tym vajom urobii 😝

lilimoni
22. jún 2015

@dzanem ze vraj lepsia ovulka 🙂 neviem ale presne 😀

dzanem
22. jún 2015

@lilimoni noo tak to som teda zvedava,radsej by sme mali zacat aj kamasutru 😝

juliett99
22. jún 2015

@karolina196 tak hadam este volakedy uvidim kolajnice na teste.. Ak nie mam teda mame uz cvrcka ako vravi Marek🙂
Je to vsetko vo mne lebo by som strasne moc chcela mu dat jeho vlastne dieta 🙂 Aj keed Marek vravi ze Samka lubi ako svoje dieta..citim to tak.