icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

nayrufa
22. jún 2015

@lilimoni no po porode ta beriem za svoju osobnu trenerku 😝

lilimoni
22. jún 2015

@nayrufa sak na pesej je fitko 😀 ja som si pol roka platila Matu Tarkovu (reprezentuje slovensko v bodyfitness) a ta mi dala zabrat clovece 😀

dzanem
22. jún 2015

@mausy21 Harmony exclusive 😀

nayrufa
22. jún 2015

@lilimoni moja zlata... ja som vo fitku nikdy nebola 😀 😀 mozem povazovat za zazrak, ze chodim na zumbu a sem-tam na bicykel a korcule 😀 😀

lilimoni
22. jún 2015

Takze baby prva lekcia 😀 spojime si dlane a spravime z nich misku. Toto je vas zaludok a tolko jedla staci 🙂 zvysok je prezieranie sa 😀 aaano aj ja sa prezieram v poslednej dobe 😀

lilimoni
22. jún 2015

@nayrufa ja som na zumbe este nebola 😀 je to dobre? 🙂

karolina196
22. jún 2015

Baby,ja by som teraz radsej chcela mat veeeeelike brusko,uz len kvoli tomuto tricku co som objednala a uz ho mam doma,kedze som myslela,ze je to tutofka..

nayrufa
22. jún 2015

@lilimoni pre mna je to super... lebo ani nemam pocit, ze cvicim... neskutocne sa narehocem sama na sebe a zboznujem latino hudbu, takze pre mna jednicka 😉 no a ked ti mam pravdu povedat vo fitku by som sa normalne hanbila zjavit 😀 😀 sak tam chodia postavicky si spevnovat.. co ja taka sirsia jak lavicka 😀 😀 😀

nayrufa
22. jún 2015

@karolina196 to je jake chutneeeee 😅

lilimoni
22. jún 2015

@karolina196 aj ja scem takeeee 😀 maju ho aj v xs? Ci radsej v m-ku bo zasa 27 kilo urcite priberiem 😅

lilimoni
22. jún 2015

@nayrufa ale trt, ja som napochodovala s mojimi 20 kg+ za Martinkou, ze viete s tymto nieco spravit 😅 😀 a ona, ze jasneeeee 😀 supla mi jedalnicek a 5x tyzdenne 2 hodiny 🙄 tak sa mi doma ruky triasli, ze som z pohara vodu vyliala ale pol roka a jakeee teloooo 😀

karolina196
22. jún 2015

@lilimoni toto je S a maju tusim uz len vacsie. To sa ti zda,ze je velke,ale do xs by si asi potom brusko nezmestila.

karolina196
22. jún 2015

@lilimoni a pokial mavas tricka xs,tak s by ti stacilo 😉

zuzkasu
22. jún 2015

@lilimoni kokos ty si jaka dobra 😀 😀 ja som skusala uz hocico ale proste je ma kus a aj bude ako hocvori moj stary ked pride choroba budeme ako lanky

juliett99
22. jún 2015

@karolina196 a kde take kupim?? ja mam tiez xs alebo 158 😀

juliett99
22. jún 2015

hejjj kde mate vsetky fotecky ☹ ☹ ☹

misulka47
22. jún 2015

@mausy21 iba jeden deň

lilimoni
22. jún 2015

@karolina196 vsak to, ze ja tazko priberam ale pocas tehuuuu to ideeeee 😀 tak asi to S si objednam, ked budu kolajnice 😀
@zuzkasu toto mi jedine pomohlo schudnut ine rozlisovacie diety a delena strava na nic 🙄

stanka1986svk
22. jún 2015

ahojte...to co nikto netestuje???? Citam vas no velmi nepisem..musim sa polepsit.... ja som dostala duphaston preistotu len tak...a uz aj z jedineho jedla ktore som tolerovala mi je blbo a to z kyslkej kapusty, kapustnice...

lilimoni
22. jún 2015

@stanka1986svk neboj moja 😀 bude horsie 😀

nayrufa
22. jún 2015

@lilimoni kolko si jej platila?

stanka1986svk
22. jún 2015

@lilimoni haaaaa no dufam ze uz to prejde....aspon nech nieco v sebe udrzim,,ja som uz schudla 4,5kg.lekar mi dnes chxel dat cipky ale este som povedala ze vydrzime ze este kyslu kapustu znasammm...no to bolo ranoo..
A svokra mi teraz uvarila kapzstnicu a nedobre....ale nechcem zasa zbytocne brat cipky...mozno sa ten zaludok ukludni

stanka1986svk
22. jún 2015

@lilimoni ked to pojde tatko dalej tak pri druhej princeznej budem ako modelka..pri prvej som sa prejedala....

lilimoni
22. jún 2015

@nayrufa 20 na lekciu 🙂

nayrufa
22. jún 2015

@lilimoni to akoze 100 si jej nechala tyzdenne? 😕

juliett99
22. jún 2015

@karolina196 dakujem 🙂 😉 😉

katkaform
22. jún 2015

@lilimoni fuha, to je celkom dosť a koľko krát di tyzdna ste mali lekciu? Aby som vedela koľko si mam z materskej odkladať :D plus ešte opatrovatelku :/

katkaform
22. jún 2015

Inak baby keby ste mali nejaky dobrý tip n osobnehho terenera v ba a dostupného aj pre mamicku na materskej 😇

stanka1986svk
22. jún 2015

ja som mojmu trenerovi platila 10e na hodinu plus 3e vstp do fitka...ale pomohol 🙂

lilimoni
22. jún 2015

@nayrufa prve dva tyzdne ano ale potom mi povedala co mam ktory den cvicit a spolu sme cvicili 1x tyzdenne vzdy nieco nove 🙂 a po troch mesiacoch som uz sama cvicila 🙂