Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@stanka1986svk to už znie realnejsie. A on ty si chodila za nim do fitka alebo on za tebou? Myslím že či ti treneri chodia aj do iných fitiek napr. ak mam nejaké bližšie k domu
@stanka1986svk hej hej my sme hodinu a pol spolu cvicili 🙂 prvu pol hodinu som slapala na pase a potom hodinu a pol na strojoch a cinky a potom zasa pol hodinu pas 🙂
Baby ale ked nechcete do fitka na strojoch makat tak taky pilates je uplne uzasny 🙂
@katkaform tak on je vo fitku v centre mesta.tak som chodila tam za nim
@lilimoni ten beziaci pas je top.A ked clovek prida cviky,tak uz sa potom pysi krasnym telickom. Ked sa nam zadari kupit domcek,tak si urcite ten pas raz kupim aj domov. To je podla mna zaklad cvicenia
@juliett99 za malicko
@stanka1986svk no ved toto, že keď si mam pripočítať ešte cas kým sa dostanem do fitka tak 3 hodky v kybli a vôbec neviem ako to poriesit sab muž sa so mnou rozvedie keď mu mam nechavat 3x do tyzdna dve malé deti na tak dlho :/ a trepat ich k babke to si dalaie +2hodiny takže pol dna v tahu....ja neviem ako to budem riešiť ale nejako budem musiet. Ja som skusala už všeličo a moc nepomahalo. Nalepsie mi zabralo kojenie ale to nevyformuje postavu 🙂
@karolina196 hlavne aby mal aj naklanaciu plosinu 🙂
@lilimoni No,to budem az potom riesit a asi s nejakym odbornikom. A k comu je dobra naklanacia?
@juliett99 Aky maly fesacik, riadny chlop,jak moj hovori 🙂
@lilimoni jaj volaco mi vrav.. presne toto ma napadlo ze uz to nieje babo.. Take male vonave v perinke brblajuce este nevinne... na rozdiel uz tejto drzky ukecanej a odvravejucej a uz aj s pubertami malymi na fejsiku a smradoskom.. Musela som mu kupit podpazusky lebo aj on chce voniat jak tatinko Marek 😀
@karolina196 dakujeme veru chlapisko uz je z neho..🙂

@katkaform ked najdes, daj echo 🙂