icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

nayrufa
22. jún 2015

@katkaform ked najdes, daj echo 🙂

katkaform
22. jún 2015

@stanka1986svk to už znie realnejsie. A on ty si chodila za nim do fitka alebo on za tebou? Myslím že či ti treneri chodia aj do iných fitiek napr. ak mam nejaké bližšie k domu

katkaform
22. jún 2015

@lilimoni aj tak pecka otrepat toľko love....ale u mňa bude asi vacsi problém ten čas :(

lilimoni
22. jún 2015

@stanka1986svk hej hej my sme hodinu a pol spolu cvicili 🙂 prvu pol hodinu som slapala na pase a potom hodinu a pol na strojoch a cinky a potom zasa pol hodinu pas 🙂

lilimoni
22. jún 2015

@katkaform vela fitiek ma aj svojich trenerov 🙂
@nayrufa Mata Tarkova cvici pri Bille 😀

lilimoni
22. jún 2015

Baby ale ked nechcete do fitka na strojoch makat tak taky pilates je uplne uzasny 🙂

katkaform
22. jún 2015

@lilimoni hej pilates je fajn ale mne nepomihol schudnúť. Trocha na chrbatik pomohol ale inak mi to prislo dosť stereotypna....jasne že zalezi aj od toho kam chodis

stanka1986svk
22. jún 2015

@katkaform tak on je vo fitku v centre mesta.tak som chodila tam za nim

nayrufa
22. jún 2015

@lilimoni heheee... raz som skusila pilates podla dvd-cka 😀 😀 😀 😀 kym ja som vystrela nohu ako ona, tak uz bola na dalsich cvikoch 😀 😀

lilimoni
22. jún 2015

@katkaform pilates spevni svaly. Treba dat najskor kila dole. Dobre su aj nahrady stravy s obsahom L-carnitinu 🙂 neoporucam ho ale brat viac ako 3 mesiace lebo vam prdne pecen ako mne 😅

karolina196
22. jún 2015

@lilimoni ten beziaci pas je top.A ked clovek prida cviky,tak uz sa potom pysi krasnym telickom. Ked sa nam zadari kupit domcek,tak si urcite ten pas raz kupim aj domov. To je podla mna zaklad cvicenia

lilimoni
22. jún 2015

@nayrufa ked porodime, budeme cvicit potom spolu 😀

karolina196
22. jún 2015

@juliett99 za malicko

katkaform
22. jún 2015

@stanka1986svk no ved toto, že keď si mam pripočítať ešte cas kým sa dostanem do fitka tak 3 hodky v kybli a vôbec neviem ako to poriesit sab muž sa so mnou rozvedie keď mu mam nechavat 3x do tyzdna dve malé deti na tak dlho :/ a trepat ich k babke to si dalaie +2hodiny takže pol dna v tahu....ja neviem ako to budem riešiť ale nejako budem musiet. Ja som skusala už všeličo a moc nepomahalo. Nalepsie mi zabralo kojenie ale to nevyformuje postavu 🙂

nayrufa
22. jún 2015

@lilimoni moze byt.. aspon ma dokopes 😀 😀

katkaform
22. jún 2015

@lilimoni
@nayrufa baby po porode vtiram k vám na chudnutie :D

juliett99
22. jún 2015

ked vidim tuto foto zo skolky az teraz si uvedomujem ze to moje dieta uz nieje babenko 🙂

lilimoni
22. jún 2015

@karolina196 hlavne aby mal aj naklanaciu plosinu 🙂

nayrufa
22. jún 2015

@juliett99 fesacisko! 😉

lilimoni
22. jún 2015

@katkaform tesime sa na teba 🙂

lilimoni
22. jún 2015

@juliett99 rastu nam tie deticky ☹ uz by to chcelo zasa takeho spunta maleho ☹

lilimoni
22. jún 2015

@nayrufa pocuj cica a na tu kavu kedy pojdeme? 😀

karolina196
22. jún 2015

@lilimoni No,to budem az potom riesit a asi s nejakym odbornikom. A k comu je dobra naklanacia?

karolina196
22. jún 2015

@juliett99 Aky maly fesacik, riadny chlop,jak moj hovori 🙂

stellasss
22. jún 2015

@lilimoni ja aj ja to poznám : ( dakedy sa mi aj závierku pred očami taký pásiky aký by som chcela 😊

juliett99
22. jún 2015

@lilimoni jaj volaco mi vrav.. presne toto ma napadlo ze uz to nieje babo.. Take male vonave v perinke brblajuce este nevinne... na rozdiel uz tejto drzky ukecanej a odvravejucej a uz aj s pubertami malymi na fejsiku a smradoskom.. Musela som mu kupit podpazusky lebo aj on chce voniat jak tatinko Marek 😀

juliett99
22. jún 2015

@karolina196 dakujeme veru chlapisko uz je z neho..🙂

nayrufa
22. jún 2015

@lilimoni no... tot otazka... niekedy buduci tyzden?

stellasss
22. jún 2015

Keď posielame drobcov aj ja sa pridávať 😄

zuzkasu
22. jún 2015

@juliett99 zlaty, juj aj som smutná že tak rýchlo nam rastú. a to vážen už je n aFB a aj podpaznik si uz dava? mna to ani nenapadlo dat este 10 rocnemu ale zatim ho necitim 😀