Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@lilimoni hmmm ale toto by sa celkom aj podobalo, či nie?
https://maminator.files.wordpress.com/2013/06/r...
je to z tejto stránky
http://maminator.cz/2013/06/10/vsi-jak-se-jich-...
ahojte babulky..
ja koncim so snazilkovanim na rok/dva....ako to pisem mi zase tescu slzy,cele poobedie placem...
aby ste vedeli o co ide, mozno napisali svoj nazor....moja storry.....
v januari som spoznala mojho...odvtedy sme boli kazdu volnu minutu spolu, aj cez noc. od kedy sme skusali s byvalym splodit babo mam tuzbu po dietati , pomaly 3 roky...s byvalym to neklaplo(chvalabohu-obaja udajne zdravy)..moj priatel bol 4 roky sam , nechcel priatelku ale potom spoznal mna vdaka jeho sestre mojej sefke...
vedel o mojej tuzbe po babu.je to super chlap, uplny opak byvaleho proste uzasny je....s jeho rodinou si rozumiem super, s jeho mamou sme naj kamosky..presiel si vela zmenamy,vymaloval byt-predtym mal typicky chlapky byt, typicky mozno nie ale spinavy nevymalovany no hruuuza.... zrazu mal priatelku s 2 psami, vymalovany cisty byt cize sa o u nho o 180 st zmenilo 😀 😀 ....aj pribral 10kg tak na okraj 🙂 🙂 byvame spolu od marca
este ked sme spolu nebyvali obcas nedaval pozor.... pred par tyzdnami sme sa o tom bavili on ze ked sa stane sa stane ale radsej by bol keby sme pockali 1 -2 roky chce new auto a nasetrit.....a predsa , sme spolu od januara....
ale pozor nedaval mozno 2x za mesiac....pre mna to znamenalo ok mame zelenu
dnes mu so srandy vravim , ale dnes ostan vo vnutri (blbe ja viem ) a uz to slo...... 😢 😢
ze on chce 1-2 pockat a bla bla bla.... on to myslel tak ze ked sa stane sa stane -necielene.... bez ovu testov atd...
u mna to ale nejde ....kebyze mam ovu a on da vtedy pozor ...to sa neda...to moja psychika neunesie.... tak som mu povedala bud alebo....koli mne...nie som sebecka, ale ja tak neviem zit ...mam ovu, chcem babo a on akurat vtedy da pozor..... musim vediet na com som...kebyze otehotniem tesi sa to viem ale chapete ma ako to myslim ???
ja som to ukoncila tym ze som sa prihlasila na pole dance kurz vzdy som to chcela robit som 3 roky pracovala ako stripterka plus sa zacnem viac maylovi venovat....mlademu hafanovi....starsi mi vie vela trikov chcem aj mladeho naucit....
chcem sa celkovo viac sebe venovat dnes som bola na rocnej prehliadke zatial co je zle su kolena (musim sport robit vraj) vysledok z pluc a krvi /mocu neviem....ale moja psychika je v prdeli.tak velmi chcem babo...mojmu tiez rozumiem , sme spolu kratko chce si uzit somnou kym nepridu deti potrebujem sa nejak oslobodit od tuzby po babetku. preto pole dance, psy.....inak musim asi k psychologovi...
prepacte za tu storry, musela som to dostat zo seba von.....
@hennyinnsbruck je mi luto, ze si smutna... a co ti povedal na to, ked si mu povedala bud/alebo? 😖
@hennyinnsbruck to ma velmi mrzi 😖 ty babo chces a on chce este cas ☹ snad sa neplanovane coskro zadari 😖
@hennyinnsbruck moja mrzi ma to..urcite ta to boli,,,ja s mojim som sa poznala 6mesiacov od prveho stretka ked som otehotnela..a sme spolu cez 11rokov z toho 10vokov manželia
@hennyinnsbruck vies moj nazor je taky ze mozno vidoôi ako sa kvoli tomu trapis...tak povedal pockat...a mozno teraz ta prekvapi a ostanes v tom a nebudes nad tym rak rozmyslat...
my sa snazime skoro dva roky, treba mu povedat ze to aj tak hned nebude, pravdepodobnost je len 15% v jednom cykle, tak nech sa neboji
@hennyinnsbruck aj ked on je teraz ten tzv.zly mozno to robi kvoli tebe aby si jebola v takom strese a smutna ze sa teraz nedarilo
@hennyinnsbruck Fuuu,na toto sa tazko nieco hovori. Verim ti,ze mas dnesok na prd,ved aj je z coho... Pre zenu znamena taketo odmietnutie pocit akoby to s nou chlap nemyslel vazne...a hlavne,ked vie ze po tom tuzi.Lenze u teba naozaj zohrava to,ze ste kratko spolu a maloktory muz sa hned do toho vrhne. Skus mu dat cas este teda par mesiacov a uvidis,ci nahodou aj sam nezmeni nazor. Co ta najviac na tom stve? Neistota,ci to s tebou mysli vazne alebo je ozaj taka velka tuzba po mimi?
@hennyinnsbruck ale urcite sa skus snim o tom este porotpravat...
@hennyinnsbruck tak mu to chvilu nepripominaj... pokial nemal problem dat to do teba tak sa k tomu mozno vrati... vobec to nespominaj a mozno sa zadari este rychlejsie ako keby si sa sledovala 😉
@hennyinnsbruck je mi to luto 😖 mozno este zmeni nazor,je dobre sa niecim zamestnat nech nato stale nemyslis,verim ze to vsetko zvladnes
@nayrufa
@hennyinnsbruck len aby sa z toho potom nevyvliekol keby sa nahodou zadarilo ked takto zmysla
@lilimoni noo mozu to byt v uplnom zaciatku...ziju este ci uz si ich zadupala? Ak ziju skus po kich prejst s vytrhnutym vlasom.ak sa ho chytia mas odpoved
@lilimoni niekedy su takej farby ak su nacicane
@hennyinnsbruck A m yslim si,ze by ste sa mali o tom viac porozpravat a vysvetlit si to po lopate a hlavne by si mu mala aj do oci povedat,ze ta to zranilo. Mozno dostal z toho strach ked zistil,ze je teraz prave cas kedy sa moze ozaj zadarit. Niektory chlapi stale premyslaju nad peniazmi co potom,ale pri detoch aj tak nikdy nieje dost evriciek.. 😉

A co to jeeee? 😖