icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

misulka47
23. jún 2015

@mausy21 netestovala som sa 😉 ja to pozerám Le V takej aplikácií čo mám na mobile. Menštruačný kalendár 😉 CI také niečo

lilimoni
23. jún 2015

@misulka47 a tehu test? Nist? 😀

nayrufa
23. jún 2015

@lilimoni aj ja mam taku husenkovu drahu... kurnik... mala by klesat pred ovu, ci? a mne sa zvysila 😀 😀

misulka47
23. jún 2015

@lilimoni nerobila som si zatiaľ mi len 2 deň mešká A mám slabý výtok tak myslím že dostanem. Ani nemám doma žiadny test. A do lekárne sa asi nedostanem dnes lebo sa mi zdá že malý má teplotu takže tak...

lilimoni
23. jún 2015

@nayrufa mozno bujare tutu-mutu 😀 ze by nas to nazhavilo? 😀

lilimoni
23. jún 2015

@misulka47 joooj, tak tu sa meria aj 3dni pred mrchou 😀

nayrufa
23. jún 2015

@lilimoni moze byt 😀 ale sa mi lubi, ako pekne zabral folandrol 😀 😀 😀 minimalne co sa apetitu tyka 😀

mausy21
23. jún 2015

@lilimoni šak aj mne pred ovu vystúpila ked som mala pozit test a potom klesla na druhy den....to ten florandol takto učinkuje baby?ešte aby ste ma eprehovorili aj na jul,ak to neklapne 😀 😀

juliett99
23. jún 2015

@lilimoni uz keby radsej dosla a netulala sa po letisku,, lebo uz zacinam byt mrchava. takze vecer bol fajn??

lilimoni
23. jún 2015

@nayrufa som staremu povedala, ze je vysokovykonny dabel 😀

mausy21
23. jún 2015

@misulka47 no len bežkaj kupit test...určite to tam už bude....držím palce

lilimoni
23. jún 2015

@juliett99 dakujem krasne za recenziu na folandrol 😀 len ci mu ho prestanem niekedy davat 😀

mausy21
23. jún 2015

@lilimoni
@juliett99
@nayrufa no ja idem ešte teraz rýchlo rozhadzat semeno po dvore...trávove semeno aby bolo jasne....a potom utekam kupovat vykresi a farby budeme s deckami čmarat ked je tak škarado že sa nedá nič vonku,,,,,,

lilimoni
23. jún 2015

@mausy21 pocuj, 4 sacky a mas doma Giacoma 😀

nayrufa
23. jún 2015

@lilimoni @mausy21 no je toto normalne? 😀 😀

mausy21
23. jún 2015

@nayrufa je šak sa ti bliži ovu nie?sa ti nezda niečo kuratko???ale ty kokos jake nizke teploty to kde meraš?vonku...?? 😀 😀 😀 😀

lilimoni
23. jún 2015

@mausy21 mas decka doma? 🙂 farby su super 😀 a kup aj sadru a robte si odliatky ruciciek a pod 🙂

nayrufa
23. jún 2015

@mausy21 neee doma v spalni 😀 😀

mausy21
23. jún 2015

@lilimoni ešte su u mami zatial...kavičku som dopila...a jak mam robit tie odliatky ruk?robili ste?ja ešte nieeee porad

lilimoni
23. jún 2015

@mausy21 v pusine meria 😀
@nayrufa ty a nie si kus nakapata nahodu? Aj to robi taketo cary mary 😀

mausy21
23. jún 2015

@nayrufa opica 😀 😀 😀 😀 držím palce nech to klapne tento mesiac...všetkým...juj a ešte sa tak v porodniciach postretat...to by bola inaaa haluz

juliett99
23. jún 2015

@lilimoni presne aj mna napadla taka myslienka 😀 😀 😀

lilimoni
23. jún 2015

@mausy21 to sa predava taka gebuzina. Ako zele, tam strcite ruku alebo hocico a ked to stvrdne, nalejes tam sadru 🙂 alebo ak sa ti chce su aj obchody ako creativ a pod a tam nakupis tolko zabavy 🙂 zachranilo nam to nudnu, nekonecnu zimu 😀 sme vyrabali hocijake blboviny 🙂

petra212
23. jún 2015

@nayrufa
teplota môže nejdnorazovo takto vyskočiť aj pred ovu a nič to neznamená

máš odsledovaných viacej cyklov? že aké mávaš teploty pred a po ovu?

lilimoni
23. jún 2015

Moj grafik a nemam 16 dnovy 🙂

juliett99
23. jún 2015

@lilimoni fakt?? kde ste to kupili to by bola ze sranda ,, lebo sak toto pocasie je otrasne volaco.

lilimoni
23. jún 2015

@juliett99 kamosky to kupovali a odlievali nozicky novorodencom 😀 na nete sa to dalo kupit ale uz to isto maju aj v kamennych obchodoch 🙂

hennyinnsbruck
23. jún 2015

bre ranko 🙂 🙂 🙂

nebudem vsetky oznacovat lebo iste na niekoho zabudnem 😀 😀

vcera sme mali ist k rodicom jeho isiel len sam nemala som naladu-pochopitelne.....

bol 3 hodky prec, neskor potom namna skocil,a nedaval pozor!! 😨 😨

ja mu potom vravim,tak teraz naozaj nechapem..on mi este raz vysvetlil, on proste nechce tak ze dnes musime ,musi ostat vo vnutri, on chce ako ma naladu ked sa podari sa podari ked za ten rok nic tak mam pouzivat testy.....ako som pisala sex je pravidelny ale sem tam to ma rad ze vytiahne....

takze ja si to musim dat v hlave do poriadku ze proste ide sa na nahodu ,nesledovat sa a nestresovat ked bude ovu a on akurat vtedy neostane vnutri....

kurz si ale urobim,strornovat nebudem... 😀

juliett99
23. jún 2015

@lilimoni dikessssssssssss 😀 😀 😀