icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

hennyinnsbruck
23. jún 2015

@misulka47 aaah co to tu mame ???meskajuca ms??? 😉 😉 test kedy bude?

nayrufa
23. jún 2015

@mausy21 ani nevrav... vyjde to a budeme sa stretávať s kočíkmi všetky 😀

nayrufa
23. jún 2015

@lilimoni no som nakapata aj skapata 😀 myslis, ze to moc ovplyvni?

nayrufa
23. jún 2015

@petra212 nie meriam prvykrat 😀

vikina6
23. jún 2015

@hennyinnsbruck a možno sa vám podarí skôr ako nam,čo testujeme,merame, sledujeme 😀

Dnes je fakt škaredo,ideálne na depku,dala som si sladké raňajky ale nepomohlo...asi sa na to sledovanie cyklu aj ja vybodnem a nechám tomu voľný priebeh,počkam na mrchu ta ma prisť na druhý týždeň...Tento cyklus sa citim celkovo dosť mizerne,stále to pobolievanie

@nayrufa kedy čakaš ovu?lebo aj mne tak stúpla krivka,včera klesla a dnes znova stúpla,ja už chcem ovuuuu 😔

nayrufa
23. jún 2015

@hennyinnsbruck ahojky... spravny pristup... prestan to riesit a mozno sa podari aj skor ako budes cakat 🙂

nayrufa
23. jún 2015

@vikina6 ja vobec netusim kedy mavam ovu... kedze mam nepravidelny cyklus a teraz meriam prvykrat... 😀 ale od vcera cikam ovu palicky, tak hadam sa zadari 😀 😀 😀

vikina6
23. jún 2015

@nayrufa kolko to je nepravidelný cyklus?u dokiho si nebola alebo neskúšaš nič na upravu?

misulka47
23. jún 2015

@hennyinnsbruck .Možno niekedy je lepšie moc nerieši A počkať na náhodu 😉 aj my to tak mame, akurát že si aj sledujem plodné A neplodné dní. Áno mešká ale myslím že to je len plány poplach. Test urobím Al sa dostanem von . nakoľko malý má asi teplotu

nayrufa
23. jún 2015

@vikina6 no to mam od vysadenia hak... najprv 30 dni, potom 35 dni... posledny bol 48 dni... dokina mi odporucila mastodynon kvapky na upravu cyklu, tak si davam tie .. takze uvidime, ci zabrali.. 🙂

zuzkasu
23. jún 2015

Dobré ránko devcsta, ale ste toho popísali🙂
@hennyinnsbruck myslím že sme na tom úplne rovnako 😒 Inak ja som sa s mojím mužom zonámila v júni a v júly rok na to sa nám narodil syn takže ako sa hovorí do roka a do dna sme boli rodičmi 😀 neplanovane ale už sme spolu 12 rokov zatím to klape takže nikdy nehovor nikdy 😀

lilimoni
23. jún 2015

Kocicky to pocko na prd a to musim auto umyt a povysavat bo je jak zo smetiska 😅 pracka pere, zehlit nema kto 🙄 dnes ale musim zehlit a upratovat bo je to uz hruuuuza, co mam doma 😠

lilimoni
23. jún 2015

A sesterka mala na zaciatku vztahu tiez "nehodu" 😀 boli spolu az 3 tyzdne 😀 prvy sex a nehoda ma o mesiac 15 rokov 😀 😀 inak v rodine mame kopec deciek a iba jedno planovane a dvojky po umelom 😀

zuzkasu
23. jún 2015

@lilimoni ránečko, no šak totok a ja ked som to zistila už som bola v 3 mesiaci na konci 😀

hennyinnsbruck
23. jún 2015

@vikina6
@nayrufa
@misulka47
@zuzkasu nemyslenie neriesenie je tazke ale ma pravdu ,aj vy kocky neriesit ,uzivat si zivota ,jeden druheho...pojdem na ten kurz je tam tusim 10 levelov uvidim kam sa dostanem...po ktory 😀
volno na stredu vybavene mam juhuuu uz len makat...okrem toho by som mala aj trochu cvicit , aj koli chrbatu,kolenam aj koli kurzu....

pocasie prapodivne je uz veelmi dlho u nas neviem co toto....leto ziadne ☹
@lilimoni ja dnes len poperiem, zajtra chcem vyskusat 1x parene buchty, paraky mam konecne musim sa do toho pustit 😀

nayrufa
23. jún 2015

@lilimoni a co zvieratka?

vikina6
23. jún 2015

@nayrufa o tých kvapkach som nepočula,mne hned nasadila Duphaston,ale ja už by som ho radšej prestala brať,pribrala som z neho a ako píšem tento cyklus je mi na prd a ovulka nikde...som zvedava či tebe príde po tých kvapkach

nayrufa
23. jún 2015

@vikina6 no aj ja som zvedava... to su homeopatika... nechcela som hned nejake hormony brat... 🙂

lilimoni
23. jún 2015

@nayrufa zatial to vyzera ok 🙂 prebehnem junso vsivakom este, ci z nej nieco nevypadne 😀

mausy21
23. jún 2015

@lilimoni
@zuzkasu
@nayrufa
@hennyinnsbruck babenky ja som dopila kavu a tak mi zostalo zleeee....fuuj...čoto?asi mi len nesadla 😝

lilimoni
23. jún 2015

@mausy21 mne tiez byvalo a nasla som si potom // 😀

hennyinnsbruck
23. jún 2015

@mausy21 teeeest 😀 😀

idem si ja album urobit z vyletu

lilimoni
23. jún 2015

@hennyinnsbruck bezkaj zlatik 🙂 apropoooo tvoj sa asi z testovania citi pod tlakom 🙂 tak hlavu hore, nunu bude 😀

mausy21
23. jún 2015

@lilimoni no v piatok asi urobím testík

nayrufa
23. jún 2015

@mausy21 ty ja uz sa neviem dockat tvojho testu 😀 😀 😀

mausy21
23. jún 2015

@nayrufa kluuud ništ tam nebude cítim to...

lilimoni
23. jún 2015

@nayrufa ani ty? 😀 a isla si do roboty soplit? Ci si doma? 😀

misulka47
23. jún 2015

@hennyinnsbruck A na aký kurz?

zuzkasu
23. jún 2015

@mausy21 no takto to vecsinou zacina 😀 ale ešte je veru skoro vydrž prdka vydrž

zuzkasu
23. jún 2015

@lilimoni co Vám povim ja som v práci úplne sama kolegyna si to zrejme išla zo šefom rozdať 😠 😠 😠 😠