Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@hennyinnsbruck a možno sa vám podarí skôr ako nam,čo testujeme,merame, sledujeme 😀
Dnes je fakt škaredo,ideálne na depku,dala som si sladké raňajky ale nepomohlo...asi sa na to sledovanie cyklu aj ja vybodnem a nechám tomu voľný priebeh,počkam na mrchu ta ma prisť na druhý týždeň...Tento cyklus sa citim celkovo dosť mizerne,stále to pobolievanie
@nayrufa kedy čakaš ovu?lebo aj mne tak stúpla krivka,včera klesla a dnes znova stúpla,ja už chcem ovuuuu 😔
@hennyinnsbruck ahojky... spravny pristup... prestan to riesit a mozno sa podari aj skor ako budes cakat 🙂
@hennyinnsbruck .Možno niekedy je lepšie moc nerieši A počkať na náhodu 😉 aj my to tak mame, akurát že si aj sledujem plodné A neplodné dní. Áno mešká ale myslím že to je len plány poplach. Test urobím Al sa dostanem von . nakoľko malý má asi teplotu
Dobré ránko devcsta, ale ste toho popísali🙂
@hennyinnsbruck myslím že sme na tom úplne rovnako 😒 Inak ja som sa s mojím mužom zonámila v júni a v júly rok na to sa nám narodil syn takže ako sa hovorí do roka a do dna sme boli rodičmi 😀 neplanovane ale už sme spolu 12 rokov zatím to klape takže nikdy nehovor nikdy 😀
Kocicky to pocko na prd a to musim auto umyt a povysavat bo je jak zo smetiska 😅 pracka pere, zehlit nema kto 🙄 dnes ale musim zehlit a upratovat bo je to uz hruuuuza, co mam doma 😠
A sesterka mala na zaciatku vztahu tiez "nehodu" 😀 boli spolu az 3 tyzdne 😀 prvy sex a nehoda ma o mesiac 15 rokov 😀 😀 inak v rodine mame kopec deciek a iba jedno planovane a dvojky po umelom 😀
@vikina6
@nayrufa
@misulka47
@zuzkasu nemyslenie neriesenie je tazke ale ma pravdu ,aj vy kocky neriesit ,uzivat si zivota ,jeden druheho...pojdem na ten kurz je tam tusim 10 levelov uvidim kam sa dostanem...po ktory 😀
volno na stredu vybavene mam juhuuu uz len makat...okrem toho by som mala aj trochu cvicit , aj koli chrbatu,kolenam aj koli kurzu....
pocasie prapodivne je uz veelmi dlho u nas neviem co toto....leto ziadne ☹
@lilimoni ja dnes len poperiem, zajtra chcem vyskusat 1x parene buchty, paraky mam konecne musim sa do toho pustit 😀
@lilimoni
@zuzkasu
@nayrufa
@hennyinnsbruck babenky ja som dopila kavu a tak mi zostalo zleeee....fuuj...čoto?asi mi len nesadla 😝
@mausy21 teeeest 😀 😀
idem si ja album urobit z vyletu
@hennyinnsbruck bezkaj zlatik 🙂 apropoooo tvoj sa asi z testovania citi pod tlakom 🙂 tak hlavu hore, nunu bude 😀
@hennyinnsbruck A na aký kurz?

@misulka47 aaah co to tu mame ???meskajuca ms??? 😉 😉 test kedy bude?