Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@hennyinnsbruck tak si prestuduj novu praktiku na dlhe vecery 😀
@lilimoni joj davali kosti akurat tu cast kde jedna porodila a druha oznamila ze je tehu.... ☹ slzy som mala v ociach...uff...
😕 zaujímave,vždy sa tu dozviem niečo nové,žeby som na druhý mesiac skúsila pepino?teraz som skúsila od lauritky tak uvidim či ešte vôbec budem chcieť testovať...ale dosť výrazne ma pobolieva napravo vaječník už asi od druhej poobede...kedy by som mala znova testovať?skúsiť hoci zajtra na obed alebo čakať až do večera?
ahojte babenky dobru nocku a ráno sme tu...všetky a pekne pomeranééé 😀 😀 😀
@hennyinnsbruck ta cast je fajn 🙂 tie nove serie som ani nevidela. Stare su super 😀
@lilimoni ja pozeram obcas moj nema rad ten serial 😠 on ma rad vselijake naucne programy 🙄 😀
@vikina6 ked ti rano stupne, tak je cas podit 😀
@hennyinnsbruck ja mam skoro stale zapnuty animal p!anet 😀 vsak v tej bedni nic normalne nejde dokopy 🙄
@hennyinnsbruck to poznammm moj takistooo
@lilimoni tak to hej malokedy je nieco normalne v telke....ale uz som zvykla a obcas prepne na nieco co aj mna zaujme 😀
@hennyinnsbruck moj by iba futbal a podobne sprostosti pozeral 🙄
@lilimoni 😀
Ahojte ma prestalo bolieť brucho myslím tie predmenzesove bolesti. Menzes mešká dva dni. Počítam že som 10 DPO včera som bola 9DPO tak možno preto test ništ neukázal. No dávam si termín do piatku rána. Vtedy ak nedostanem menzes robím test 😀 nevzdávam to :D
Joj decká idú ráno na výlet tak som ich balila, piekla škoricovníky už sa mi ani spať nechce..... ja som taká nočná sova cez deň som unavená žeby som hockde zaspala a v noci ožijem 😠
@stellasss nooo to vyzera dobre... 😉 tesime sa na test 😀
ja vypijem aj 5 kav za den a o 23tej mi oci klipkaju...
@lilimoni
@mausy21
@stanka1986svk
bre ranko...mne digi ukazuje plodne dni...neviem ci vcera nebola ovula ,ma divne brucho bolelo...
ja som ale 22dc zeby stale boli plodne? 😕
oprava 23dc som dnes

@lilimoni
@nayrufa
Ja bola sprchnut pozeram telku 🙂