Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@karolina196 och no nepotešila si ma teda....ale šak ešte je čas
@karolina196 bohaca iba kanal 😠
@vikina6
robila si aj ovu testy? kedy bol pozitívny? zaznač do grafu aj negatívny aj pozitívny ovu test, ak si ich robila,
aké dlhé mávaš cykly?
ak mávaš cyklus dlhší ako 23 dní tak toto isto nebola ovulácia
FF ti to ešte s najväčšou pravdepodobnosťou preznačí, keď zadáš ďalšie teploty v dalších dnoch
aj vieš aké sú tvoje pred a po ovulačné teploty? 36,2 a 36,4 mávaš už poovulačné teploty?
@nayrufa
robila si aj ovu testy? kedy bol pozitívny? zaznač do grafu aj negatívny aj pozitívny ovu test, ak si ich robila,
aké dlhé mávaš cykly?
ak mávaš cyklus dlhší ako 23 dní tak toto isto nebola ovulácia
FF ti to ešte s najväčšou pravdepodobnosťou preznačí, keď zadáš ďalšie teploty v dalších dnoch
aj vieš aké sú tvoje pred a po ovulačné teploty? 36,2 a 36,4 mávaš už poovulačné teploty?
@mausy21 podla tohoto budem radsej cakat az kym mi bude meskat 2-3dni, lebo skoda testov. Nerozumiem,pretoze ma prsia vobec nebolia len su naliate a to som vzdy mavala priznak pred mrchou.Takze definitivny testik vam ukazem pravdepodobne az bud.tyzden. Zgegnem dovtedy 😀 A vlastne aj ty mas este dlhych 5 dni pred sebou 🙂
dobre ranko? grafomaniacky 😂
@karolina196 mne sa to celkom pozdava je ta druha ciarka ruzova?
@lilimoni Co uz, ved je to aj tak len vrstva tenkych papierikov, ktore nebyvaju 100%percentne
@karolina196 no šak to ja ma až pondelok dostat zomrem ale asi nebudem robit skor ,aj tak mi nič neni dokonca ma ani brucho neboli ako pred menzesom a to ja mavam,a ni prsia nič absolut ani nebolia ani naliate,,,no nič čudne

@vikina6 dobry napad ale komplikovane ...