icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

dzanem
25. jún 2015

@lilimoni rovno tampony si napcham 😀

lilimoni
25. jún 2015

@dzanem aj snurocky si pekne rozmotaj 😀

dzanem
25. jún 2015

@lilimoni neviem co sa trase aj ta teraz vajco na vandrovku nepojde 😀

dzanem
25. jún 2015

@lilimoni rozmotam a zapalim prskavky 😀

nayrufa
25. jún 2015

@dzanem tiez mas sviecky z nosa? 😀 😀 @lilimoni ti poradi ako na to 😀 😀 😀

lilimoni
25. jún 2015

@dzanem vsak ovu sa da aj dobrym sexom vyvolat 😀

juliett99
25. jún 2015

jauuuuuuuuuuuuuuuu boli ma globus a brucho ani nehovorim tecie zo mna jak zo suda vrrrr..... uz nech sa spakuje tetka 😠 😠 😠 😠

lilimoni
25. jún 2015

@nayrufa ale jedine ak praskovy pristroj poziciac 😀

lilimoni
25. jún 2015

@juliett99 od pondelka mas pokoj, neboj 🙂 aspon, ze nie se 35-ky vonku 🙂

dzanem
25. jún 2015

@nayrufa no vsimla som si ze je pyroman 😀

lilimoni
25. jún 2015

@dzanem sak pockaj, pyroman budem zajtra 🙄 tolko dreva co treba popalit 🙄

juliett99
25. jún 2015

@lilimoni mne teplo nerobi problem ja milujem teplucko.. ..uz aby bol pondelok vrrr

dzanem
25. jún 2015

@lilimoni aj ja som bola dráčik, cely sad sme spalili 😀

lenkaoravcova
25. jún 2015

@dzanem ale tak nieco na tom bude moj doktor povedal ze kazde 2-3 dni je istotka

lilimoni
25. jún 2015

@juliett99 ja som tiez teplomil 😀 len tiect pocas tepla mi vadi 😠 necitim sa pohodlne 🙂

lilimoni
25. jún 2015

@dzanem ja som palila uz 4x a este tam dost ostalo 🙄 a tetus nam do rozhlasu vcera vypravala madarsko-slovensky, ze vela obilia je posadeneho a schne, ze aby sme od prveho nist nepalili 🙄

dzanem
25. jún 2015

@lenkaoravcova vazne? a co este povedal?

dzanem
25. jún 2015

@lilimoni no krasa,bude ti to tam hnit 😝

dzanem
25. jún 2015

@lilimoni jaaa som teplomil a pieskomil 😀

petra212
25. jún 2015

@angels882
hmmm ale tuším ked je mimomaternicové, tak tehu test nesilnie tak rýchlo ako pri normálnom tehu
a myslím si, že ked už máš dve rovnako silné čiarky tak bábo bude normálne v maternici tak ako má byť
a takto skoro ani nemohol nič ešte vidieť, ved na sono býva vidieť až ked je hcg nad 1000 - dovtedy nič na sono nevidno.
asi ti znova zoberie krv a tak aj zistíte ako rýchlo stúpa hcg
špinenie máva veľa tehuliek počas toho prvého termínu ms po tom čo otehotneli, dokonca veľa ich aj normálne krváca a bábätká sú v pohode a zdravé

myslím, že to bude v pohode 🙂
skús ostať pokojná

lilimoni
25. jún 2015

@dzanem nebudeee 😀 zajtra spalim vsecko 😀

lenkaoravcova
25. jún 2015

@dzanem no viac som sa uz nepytala nemali sme nidky problem a verim, ze ani teraz nebude len musi prist ten spravny cas 🙂

dzanem
25. jún 2015

@lenkaoravcova hmm, no tak ked to doktor povedal, tak to berem 😀

lenkaoravcova
25. jún 2015

@dzanem vies co my ked sme skusali tretie nebolo v plane iba sme si kde tu nedali pozor asi 3 krat sa mesiac a aj to podla kalendara nie v plodne dni a podarilo sa v 4. mesiac a robili sme to vtedy ovela menej pravidelne ako teraz cize vsetko ma byt tak ako je, podla mna aj ked je to tazke treba sa nato skusit menej sustredit to ej cele tiez s tym mam problem

dzanem
25. jún 2015

@lenkaoravcova je to tak,no neham draheho vydychnut 😀 nebudem to silit a uvidi sa,len je tazke na to nemyslet 😝

lilimoni
25. jún 2015

@dzanem hej hej to poznaaaam 😀 tiez skripem zubami ale musim ho nechat obcas vydychnut 😀

lenkaoravcova
25. jún 2015

@dzanem vsak ja viem mne sa to tiez nedari a velmi to na mna dolieha mala som za tyzden rodit nemusim ti hovorit ako sa citim ☹ a ako velmi tuzim☹

lilimoni
25. jún 2015

Baby nebudeme fnukat 😀 ja sa idem vychystat na navrat domov 🙂 tak cakam 30 stran popisanych 😀 a dnes cikam na test skor, kedze ma caka hodinka za volantom 😀

dzanem
25. jún 2015

@lilimoni ponahlaj sa cica nech vidim papierik 😀

dzanem
25. jún 2015

@lenkaoravcova viem si predstavit,po potrate som nechcela ani s nikym hovorit dost dlho ☹