Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@lenkaoravcova to potrebuje vela casu, hlavu hore,ide sa dalej, zadari sa 😉
@lenkaoravcova @dzanem ako pise @lilimoni prestanme depkovat a fnukat .. treba vela eeebat a pojde to 😀 musime sa trochu od toho odputat, lebo to ozaj nerobi dobre...
@nayrufa
@lenkaoravcova
@dzanem
aj ja hovorim, ja som to nejako extra neriesila a po cca 6 mesiacoch sa zadarilo
Cafte zeny 😀 kava na stole ciga v papuli, testik "reaguje" 😀 potom pridam foteckuuuu 😀
Inak baby co sledujete hlien 😀 akomho rozoznat od chlapa 😀 sak nevim scul, ci mazem ja, ci chlap, ci oboje 😅
@misulka47 ja som tiez skoro rok neriesila.. pride pride, nepride nepride... teraz uz vyse pol roka riesim a tiez nic.. tak neviem, od coho to zavisi.. asi to uz je vsetko niekde hore naplanovane za nas.. 😉
@lilimoni tak na tuto otazku by som tiez rada poznala odpoved.. tento mesiac take lepidlo zo mna tieklo, len som nevedela ci to je hlien alebo material mojho chlapa 😀
Dnes sa ma uz traja ludia vratane kadernicky pytali bude babo, ci uz je co na ceste. . No co im povies???
Caute baby...ja bola dnes u dokiho na pokec ake su vysledky prehliadky.vse ok dokonca ma pochvalil aka som zdrava 😎 vsetko ukazkove,cukor choleterol, ziadny zapal v krvi,rtg pluc ok.akurat dychaci test hranicny ale v norme .oblicky pecen vseeeeeetko je oki 😎
@lilimoni este mu chyba trosku
@orchidea111 ze bude, snad, dakedy 😀
@lilimoni keby som to takto prezentovala, tak by som chytla depku zas 😀 moj vytok pokracuje.. je tmavy ale bez zapachu a uz fakt neviem.. keby som bola v AT tak zbehnem k dokimu.. ale takto ☹
@hennyinnsbruck tak to je super 😉 este prestat fajcit 😀
@orchidea111 zbehni do lekarne po tehutest 😀
@lilimoni to by som musela mat taky, ze 4 DPO 😀

@dzanem ja neviem je tomu uz 5 mesiac a stale je to na prd ☹