Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@puffu nooo ja chodim spat o tej 22hod a ráno vstanem okolo 10 😀 aj to ešte poobede spim asi hodinku
@lilimoni
@hennyinnsbruck
@nayrufa
@stellasss
@stanka1986svk
@lilimoni
@mausy21 tento pristup sa mi paci
Baby uz som to predychala tazko sa mi bude pozerat na suseda a na deti, prave vsetko dokoncili konecne si zacali dom uzivat a teraz toto 😓 bude to tazke. Veru baby nikdy neviete kedy to na nas pride, preto sa mnozme kym mozme.
dufam zajtra synator dobre docestuje do skoly v prirode a my si uzijeme vikend
My sme nabehli na system obden sex a to musi klapnut clovece, bo v marci inak skrachujeme 😀
@stanka1986svk ja ked som bola tehu, som tusim prespala aj vlastnu smrt ako sa hovori 😀 som zaspala po televiznych novinach a pred 11-som nevstala, spala som aj poobede este 🙄 a mala som aj dni, kedy som sa ani z pyzama neprezliekla 😅 doslova som hybernovala 😀
@stanka1986svk ja ked som cakala druheho som sa ucila na skusky a vzdy ma muz nasiel spat nikdy som nevydrzala sa ucit viac ako 5minut 😃😃 stale som len spala ale skusky som spravila takze staci spat na knihach 😜
Cafte baby,ja som stale v bojovych podmienkach s prerabkou,ale uz finisujeme pomaly ale iste🙂 svokrovci stale u nas,zajtra odchadzaju a my ideme na zasluzeny wellness vikend;) o tutu mutu teraz ani nechyrujeme, padame mrtvi do postele,ale som 7DC,takze nevadi,snad cez vikend sa zadari,podstatnejsi bude buduci tyzden,testovat zacinam 11DC;) co som zmeskala? Tehu? Ovu?;)
@stanka1986svk coze 😀 ja zvycajne nespim vela len ked sme na sr tak spime na sedacke, hafan nas budi uz o 6stej tak potom ked dojdeme spat do uk tak aspon tyzden dospavame... 🙂
@lilimoni :D ahaha to ste na to otkázaný ? šak sex treba denne :p
@sisaaaaa vela šťastia prajem 🙂
Dobré ránečko, prajem krásny víkend !
@lilimoni lili bambulka nejde mi tam prihlasit ,do tej stranky ked budeš mat čas kukneš mi to ?ani teplotu si tam tu dnešnu nemožem hodit dakujeeem
@rula
@zuzkasu
@nayrufa dievčence moje dne teplota 37.1 zo včerajších 36.9...možno je tu ešte šanca?taku nadej mi to dalo ...ved už by nemala stupat pred kremešami...skor klesat ako včera nie???
@stanka1986svk
Dobre rano,bambulky. No,tak ja dnes nemusim ani testovat. Mrcha je tu,hned na dobre ranko ma privitala. 😠
Co uz,ideme teda do juloviek. 😔
@karolina196 juuj to ma mrzi na nrevy to je.mne včera padla BT tak som bola hotova,dnes ale vyskočila tak uvidim...ale cítim sa velmi na mrchu brucho ma boli jak šlak...takže tiež nedufam
Dobre ranko,
@mausy21 no vidis hovorim ze nadej zomiera posledna 😃
@karolina196 ojoj, co uz julovky to istia
@mausy21 Ale dufaj,aspon do poslednej chvilky. 😉 Beriem to aj pozitivne,aspon mi doktorka nevynada,ze sme to skusali hned po biochemickom. 😀 Drzim palce,aby to u teba vyslo.Tie dlhe mesiace su na tom asi najhorsie.Najprv zena caka dva tyzdne na ovulaciu a potom dalsie dva tyzdne, ci budu dve ciarky alebo nebudu,ach jaj
@zuzkasu Istia,zatial som plna energie,ale neviem do kedy. 😀
Dobre ranko zienky 😀
@mausy21 teplota by ti mala klesnut pod 37 😉 grafik ti kuknem, nahodim 37,1 a pricapnem zlaticko 🙂
@karolina196 tak bude aprilove stupla? Nevadiiii, to uz aspon krajsie pocko bude 😀
@zuzkasu tomu sa hovori alfahladina 😀
@drobcek526 manzel ma velmi narocnu pracu na psychiku, chodi o 5:20 rano z domu a pred 20:30 pride malokedy. Vacsinou sa nestiha ani len najest v robote a po polrocnom snazeni sa podarilo akurat tak biochemicke tehu. Takze ano, sme na to odkazani a nehanbim sa za to 😠
Dobre ranko zienky.... mam otazocku tie co uz mate deticky ako meriate teplotu?? Ja stym asi budem mat problem lebo moje vtacatko ku nam stihne prist este pred budikom a uz nespinka.. Dnes som ani nedokazala merat lebo cvrcek vyzvedal co robim a ze strasne zvedavyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 😠 😢
uz si Marek robi srandu ze na 3 😀 😀 😀 kokos poraza ma ... zvedavec maly

@lilimoni da drink a zajtra to odpalite 😉