icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

dzanem
26. jún 2015

@lilimoni ja som len oprala 😝

mausy21
26. jún 2015

@lilimoni nie robi mi jedna znama,velmi chutne...milujem jej torty, no ved si dame info že jak sme natom..inak nechapem prečo mi ta stranka tak blbne stale...raz mi ide prihlasit v poho a druhy raz zas nee,,,trtne ma z toho...všade su vonku take malunkate mušenky stale to vysavam a furt to šade je som z toho nervozna ani na terase nemožme byt ach jjaaaj

orchidea111
26. jún 2015

Aj ja sa tesim na moju torticku.. tiez vam hodim fotecku.. a inak som sa prave zobudila 😀

mausy21
26. jún 2015

@orchidea111 zobudila:?aj ja si idem s krpcami poobede zdriemnut,unava vždy na mna pride..a ty si ako natom?ovu?alebo tehu?

imbecilia
26. jún 2015

Ďakujem za všetky pekné priania.
@kjanka86 no vlastne nemeska ešte, dnes som mala dostať. Takže sa nedá povedať, že mešká. Podľa mňa sa môžeš tešiť aj ty.
@mausy21 no prsia nič nerobia a brucho tak ako pred ms a moja energia je velmi znížená. Len sa tak nejako nesustredene motkam dnes a rozmýšľam ako to oznámim mužovi, bude sa tešiť

kjanka86
26. jún 2015

ja sa tesim aj ked to este nemam potvrdene ale ako sa hovori zena to vyciti a ja to tak aj citim ... nikdy mi nemeskala MS max 2dni a teraz uz 5 a ani nemam pocit zeby mala prist, necitim to tak.. Tak uz len cakat na dalsiu kontrolu a medzitym skusim aj testik mozno uz bude aj druha ciarocka 🙂

mausy21
26. jún 2015

@kjanka86 ešte si neskušala test?prečo už by ti to malo pekne ukazat..

lilimoni
26. jún 2015

@kjanka86 tu uz ti bars kedy ukaze kolaje 😀 sup testovat aj teraz veceeer 😀

lilimoni
26. jún 2015

@mausy21 aj mi si nechavame tortu od jednej znamej z Trnavy robit. Mnaaaam torty robi a veeelmi pekne vyzerajub 🙂

lilimoni
26. jún 2015

Baby a poradte ako naplanovat tutu-mutu aby to klaplo. Ratajme s ovu v pondelok. Sex dnes a v nedelu a malo by to klapnut, zeee? 😖

orchidea111
26. jún 2015

@mausy21 ja spinim, od vcera prsia bolia.. ovu uz nie a tehu este nie 😀 o 9 dni sa uvidi.. no odkvacla som a to sa ani nejdem od roboty pretrhnut domka u rodicov 😉

lilimoni
26. jún 2015

@orchidea111 treba si oddychnut, vsak robis cely rok jak otrok 🙂 len spinkaj a uhniezduj 😀

puffu
26. jún 2015

@lilimoni este to poistite aj utorkom...vraj do 12-24hod po ovu sa da tiez otehotniet tak neuskodi nie? 😀 ja cakam zajtra ms tak dufam ze rychlo pride, odide a potom uz nepride...

puffu
26. jún 2015

@kjanka86 tebe meska uz 5dni a si este netestovala??? klobuk dole..a este ked mas pravidelnu ms tak to by som uz nevydrzala vobec 😀

orchidea111
26. jún 2015

@lilimoni oddychujem pred velkou party zajtra 😀 stara krava uz zo mna ☹

nayrufa
26. jún 2015

@lilimoni @mausy21 cafte dievky... dnes som mala dofcu... ale v pondelok som zase v robote 🙄 my ideme na letnu az v auguste 😠

co hovorite na testik? konec co? raz tak raz tak... lezie mi na nervy chrapun 😀 😀 😀 😀

kjanka86
26. jún 2015

@puffu testovala ale bol negativny.. no ja testu neverim aj lekarka mi dnes vravela ze to je aj skoro na test...tak snad mala pravdu

kjanka86
26. jún 2015

Baby a aka znaka testu je naj? poradte aky mam kupit... inak som citala veeela prispevkov na roznych forach ze mali negativne testiky a nakoniec boli v tom ze to zistili az niekedy v 7tyzdni.. 🙂

nayrufa
26. jún 2015

@orchidea111 poriadne uzi party... za chvilku uz nebudes moct 😀 😀 😀

orchidea111
26. jún 2015

@nayrufa aj ja dufam, ze to bude taka rozlucka s bezstarostnym zivotom a o par dni si najdem // ako oneskoreny darcek k narodkam 😉

nayrufa
26. jún 2015

@orchidea111 bodaj by... budem ti siiiilno drzat palceky 🙂

orchidea111
26. jún 2015

@nayrufa dakujem moja.. ked uz to teraz nevypali tak uz fakt neviem co budem robit.. a ty ako? Za chvilu ovu?

nayrufa
26. jún 2015

@orchidea111 ked sa nezadari, budete skusat dalej 🙂 ale zadari sa uvidis 🙂 ja netusim 😀 podla grafu som ovu uz mala - na 9DC to sa mi zda divne... no a test som este nemala pozitivny... raz je ciarka silnejsia, potom uplne slaba 😀 takze neviem...

orchidea111
26. jún 2015

@nayrufa no rak uz jedine cely mesiac skusat, aby ste to neprepasli 😉 no ja uz to potom asi vzdam.. mozno zacnem hladat inu pracu a dame si prestavku.. uz je mi to dlho cele snazilkovanie

dzanem
26. jún 2015

@orchidea111 uhniezdujes sa 😀

nayrufa
26. jún 2015

@orchidea111 snad do vyjde... 🙂 ale nevzdavaj to, ak by to nevyslo... len na to nemysli az tak moc .. ale to sa neda - ja viem 😀

nayrufa
26. jún 2015

@dzanem ty ako uz po mrche?

dzanem
26. jún 2015

@nayrufa co hliennn a teplota?

dzanem
26. jún 2015

@nayrufa dnes dobrala Clostylbegyt,v stredu sono,ma boli brucho skoro jak na kramy,dufam ze tam budu folikuly jak svina 😀

orchidea111
26. jún 2015

@dzanem bodaj by 😉
@nayrufa to uz hy bolo osemnaste sklamanie.. no neda sa to veru.. hocikedy ma niekde len pichne, uz si hned namyslam 😀