Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@lilimoni co dobre varis? Nesol, usetris zdravie 😀
Mna moj chlap nasral, lebo nejavi zaujem o mojho psa 😀 tak som ho nechala na pospas mojim rodicom.. myslim, ze rozoberaju utecencov 😀 chuda moje.. snad im aj rozumie 😀
Boooze konecne jedlooo 😀 sikmo narezane potrubie papkaaaam. Teda zerem 😀
@orchidea111 tak mu traba 😀 ignoracia sa nevyplaca 😀
@lilimoni a este v utoroj ráno 😀
@lilimoni zajtra už nebude, nevravím že naisto ale nepredpokladam,aj minulý cyklus som tak mala a ovulka bola len mi ju testy nezachytili,teraz mam 9 dní do mrchy a už žiadne bolesti,pred mesiacom som citila lavý vaječník a cez týždeň ma pobolieval pravý...preto predpokladam že ta ovulka už musela byť...v mojom prípade to je čisto hon za ovulkou 😀
@vikina6 aj ja mam 9 dni do mrchy 😉 spriaznena dusa 😀
@orchidea111 chlap ti este zije? 😀 mna moj tiez nasral ale iba raz a potom zahlasil kolegovcom, ze horsie uz jak peklo, je iba hnev ohrdnutej zeny 😀 😀
Kurnik, tusim mal pravdu 😀
@orchidea111 moja ty nemas 9 dni do mrchy ty nas 9dni do kolajnicoveho testovania 😀
@lilimoni ver že aj ja som zvedaváá 😀 tak som tu hladala po MK a s dufikom nemaju pozitivne ovu testy aj ked ovulku maju odsledovanu u dokiho,tak preto podozrievam aj tu moju že nespolupracuje so mnou a testami 😀
@orchidea111 jee,spolu budeme odpočitavať 🙂 ty si kolko dpo?lebo aj ja si už prosím počítať dpo 😔
Budte na nas chlapov dobré, nech sme akýkoľvek pre nieco nas mate radi! a nie vzdy je idealný dean ! )))
@lilimoni zatvorila som sa v izbe, pocujem hlasy.. ale iba mojho otca.. tak snad mi chlap este dycha.. ved kto sabude starat o to male 😀
@stanka1986svk zlataaaaa ;-*
@vikina6 ja uz 6DPO, tak ideme v tom spolu 😀
Aj ja uz chcem byt DPO 😝
@orchidea111 juuj,tak to o chvilu ťa budeme presviedčať aby si spravila test 😀 v stredu tu už budeme lúštiť ducha 😉
My sme na chlapov velmi dobre. Jedine co chceme je su kvalitne spermisky 😀 a sex kazdy druhy den 😀

@nayrufa @dzanem ak je sex kazdy druhy den, tak to neni sanca prepasnut 😀