Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
Taaak a z Lilinky je ceeerny vrabcaaaak 😀
@lilimoni tak to teda bude poriadna zmena..ja som taka bezpigmentova..ani blond, ani hneda, ani cierna...nieco ako spinavy blond ale take nijake su moje vlasy
ja som mala najtmavsiu asi orieskovu... 😀 a najsvetlejsiu klasika super blond ci ako sa to volalo od paletky.. 😀 och, ked vidim tie moje fotky z pred 12rokov tak aii neviem ci mi ma byt do smiechu aleb do placu 😀 a este ked najdem foto kde som ostrihana na "hribika" a mam aj chvistik v zadu, nechapem ako mi toto mohla mama spravit ked som bola mala 😀 😀 😀
@hennyinnsbruck aj ja sa farbim sama, parkrat som bola u kadernika na naliehanie muza ale uz aj on pochopil ze je to zbytocna strata casu, penazi a efekt rovnaky...
@hennyinnsbruck @puffu ja sa striham a farbim tiez sama 😀 iba nejake experimenty si davam kadernicke robit 😀 a to bola kedysi taka moooda 🙄 decka na hribik a mamky strvalene 😀
Muzik ma este nevidel 😀
A kde su vsetky? 😀
@lilimoni hej ja tiez hlavne pre dufajme bliziace sa tehotenstvo som ho vybrala nech sa dierka trochu scvrkne a nebude vytahana...vidis takze po prvom tehu dierka v pohode? nezvacsila sa? lebo mna uz strasili ze sa to roztiahne a bude to po tehotenstve siroke...ale tak nechce sa mi verit 😀 este ked to vravia expertky co nikdy v bruchu piercing nemali 😎

@lilimoni a kedy ides zrealizovat premenu? A to mu ani nic nepovies? bude mat potom prekvapko? a teraz si hnedovlaska ci blond? ale tipujem skor hnedovlaska ako blondina...to by bola teda brutalna zmena kebyze ides z blond na ciernu