icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

puffu
27. jún 2015

@lilimoni a kedy ides zrealizovat premenu? A to mu ani nic nepovies? bude mat potom prekvapko? a teraz si hnedovlaska ci blond? ale tipujem skor hnedovlaska ako blondina...to by bola teda brutalna zmena kebyze ides z blond na ciernu

lilimoni
27. jún 2015

Taaak a z Lilinky je ceeerny vrabcaaaak 😀

lilimoni
27. jún 2015

@puffu som mu hovorila, ze sa idem ostrihat a na cierno idem 😀 aaaaano som prirodna blondinka a toto je umela inteligentcia 😀

hennyinnsbruck
27. jún 2015

@puffu
@lilimoni foto foto foto

Ja som tak tiez uz urobila z blond na cierno. Teraz som blond zase haha a to sama bez pomoci kadernicky. 😉
Co povedal mm?

puffu
27. jún 2015

@lilimoni tak to teda bude poriadna zmena..ja som taka bezpigmentova..ani blond, ani hneda, ani cierna...nieco ako spinavy blond ale take nijake su moje vlasy
ja som mala najtmavsiu asi orieskovu... 😀 a najsvetlejsiu klasika super blond ci ako sa to volalo od paletky.. 😀 och, ked vidim tie moje fotky z pred 12rokov tak aii neviem ci mi ma byt do smiechu aleb do placu 😀 a este ked najdem foto kde som ostrihana na "hribika" a mam aj chvistik v zadu, nechapem ako mi toto mohla mama spravit ked som bola mala 😀 😀 😀

puffu
27. jún 2015

@hennyinnsbruck aj ja sa farbim sama, parkrat som bola u kadernika na naliehanie muza ale uz aj on pochopil ze je to zbytocna strata casu, penazi a efekt rovnaky...

lilimoni
27. jún 2015

@hennyinnsbruck @puffu ja sa striham a farbim tiez sama 😀 iba nejake experimenty si davam kadernicke robit 😀 a to bola kedysi taka moooda 🙄 decka na hribik a mamky strvalene 😀

nayrufa
27. jún 2015

@lilimoni dobraaaaa .. odvaha ti nechyba... kua napis mi nieco povzbudive... robila som ovu test a skoro beloba 😖 zacinam chytat nerva 😠

lilimoni
27. jún 2015

@nayrufa ovu bola a hniezdis 😀

lilimoni
27. jún 2015

@nayrufa ja si s vlasmi robim divy odjakziva 😀 uz som bola aj modra aj zelena, aj vykosena aj po pas 😀

lilimoni
27. jún 2015

Muzik ma este nevidel 😀

nayrufa
27. jún 2015

@lilimoni 😀 spinenie som nemala.. tak nehniezdim 🙄

lilimoni
27. jún 2015

@nayrufa spinit netreba 😀

puffu
27. jún 2015

@lilimoni tak to ano, vtedy sa to takto "nosilo" ..tak tebe naozaj odvaha nechyba...mna este napadlo ze som nosila aj akoze cerveny melir doma robeny s tuzidlom..:D och to boli casy a gate cim sirsie tym lespie a cim viac retazi a lanckov tym viac cool... 😀 😀 😀

nayrufa
27. jún 2015

A kde su vsetky? 😀

lilimoni
27. jún 2015

@puffu tak ja som metalista, takze u mna maskace, tazke boty, piercing v jazyku a v pupku 😅

lilimoni
27. jún 2015

A kukuk na vrabcaaaka 😀

lilimoni
27. jún 2015

@nayrufa asi plodia potomka aby tu machrovali s kolajnicami 😀

nayrufa
27. jún 2015

@lilimoni to si dobre skosila 😀 ako si mala dlhe vlasy?

lilimoni
27. jún 2015

@nayrufa po plecia 😀

nayrufa
27. jún 2015

@lilimoni 😀 😀 no pekneee

lilimoni
27. jún 2015

@nayrufa sokova terapia 😀 ale myslim, ze sa nezlakne 😀

nayrufa
27. jún 2015

@lilimoni zvyknuty u teba na extremy? 😀 ale ide ti to 🙂

lilimoni
27. jún 2015

@nayrufa on vie, ze u mna moze cakat cokolvek 😀 ale slubila som mu, ze si uz nikde nedam dieru spravit 🙄

puffu
27. jún 2015

@lilimoni takze ty si taky typ ze myslienka a hned akcia... 🙂 ja som z pupka pred 2 mesiacmi piercing vybrala..mozno niekedy v buducnosti ked budem mat ok brucho nahodim opat 😀
potom napis reakciu draheho na tvoj novy look...

lilimoni
27. jún 2015

@puffu hej hej 😀 nieco si zmyslim a konaaam 😀 piercing som pri prvom tehu vybrala 🙂

puffu
27. jún 2015

@lilimoni hej ja tiez hlavne pre dufajme bliziace sa tehotenstvo som ho vybrala nech sa dierka trochu scvrkne a nebude vytahana...vidis takze po prvom tehu dierka v pohode? nezvacsila sa? lebo mna uz strasili ze sa to roztiahne a bude to po tehotenstve siroke...ale tak nechce sa mi verit 😀 este ked to vravia expertky co nikdy v bruchu piercing nemali 😎

lilimoni
27. jún 2015

@puffu mne sa tam kraaasna siroka stria spravila 😠

puffu
27. jún 2015

@lilimoni tak uvidime, prinajhorsom budem nosit cele plavky do konca zivota 😀 stavaju sa aj horsie veci ako roztiahnuta dierka ci stria..aj ked by som sa nepohnevala kebyze sa nic take nedostavi 😅

lilimoni
27. jún 2015

@dzanem este furt mas pocit, ze si moc na kratko? 😀