icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

lilimoni
27. jún 2015

Takze teraz baby co nemate fotky a nick svoje meno a priezvisko, ste podozrive zo spionaze zivota trafenych snaziliek 😀

nayrufa
27. jún 2015

@emilia25 nic si z toho nerob... sliepkam doslo zrno tak riesia nieco ine 😉

puffu
27. jún 2015

@emilia25 aj ja som zena a niekedy sama zenam nerozumiem, obzvlast tu na konovi 😀 a aspon vies na zaklade coho si podozriva? ze nemas foto a ziadne info o sebe? ved takych je tu mnoho.. mozno si iba natrafila na zlu burinu 😕

nayrufa
27. jún 2015

@lilimoni fuuu... a ty si zmenila uces.. si podozriva, ze sa maskujes 😉

emilia25
27. jún 2015

@lilimoni tak tak presne ale moj nick spehovat mozu aj to kde a co pisem to je zaujimave pravda.

lilimoni
27. jún 2015

@emilia25 este chapem, ze v tychto skupinach si baby ukazuju fotky zo sona a neskor bruska ako rastu, ale naco fotit celu familiu aj s dedkovcami nebodaj 🙄

lilimoni
27. jún 2015

@nayrufa urcite ma vo vrakuni nespoznas 😀

emilia25
27. jún 2015

@lilimoni no proste za to ze tam nemam moje 3deti nacapene a teda som hned bez detna a ako som mohla cakat dvojicky a ako mozem vediet ze teraz cakam dvojicky.

nayrufa
27. jún 2015

@lilimoni kokos ale toto je ozaj chore 😀 😀 nemaju co robit, ze riesia take p...

lilimoni
27. jún 2015

@emilia25 ser na ne a ostan s nami ale ja poprosim niekedy fotecku zo sona 😀 sa mi strasne paaacia fotky "potapacov" 😵 malicky cloviecik 😀

nayrufa
27. jún 2015

@emilia25 vykasli sa na to... 🙂

lilimoni
27. jún 2015

@nayrufa niektore slepice by mali dostat po dzobaku 🙄 sak su jak redardovane 🙄

emilia25
27. jún 2015

A to baby mam starsieho gyndosa takze sa od neho bojim pytat foto od prvorodeneho mam to som chodila do zlina gyndosovi ten mi daval fotky ale tento ked som si pytala pri druhom tak povedal na co vam to je ved tam nic neni este vidiet dal mi ju az v 12 tyzdni od vtedy si nic od neho nepytam ale zas na deuhej strane mi pekbe cely ultrazvuk ukaze kde ,a nozicky rucicku vswrko a to je to najdolezitejsuie ze ja matka svojho dietatka som ho videla a je v poriadku.

nayrufa
27. jún 2015

@lilimoni jj.. a bohuzial nie len na mk.. vsade su 😀

nayrufa
27. jún 2015

@emilia25 nemas povinnost davat sem fotky.. tak kasli na to.. mozes ich mat vies kde.. 😉

lenkaoravcova
27. jún 2015

@emilia25 kasli nato 🙂 kolko ste sa snazili o stvrte babo kym sa zadarilo? Klobuk dole 4 deti super

emilia25
27. jún 2015

@nayrufa to je pravda.lenze som tu uz zazila aj to ze vlastne ani nie som tehu.ze si to vymyslam prirom som normalna zena ktora nema za potreby si nieco vymyslat.

nayrufa
27. jún 2015

@emilia25 vies.. mozno si to vymysla prave ta, ktora to tvrdila... trafena hus zagaga... 🙂 ale prosim ta na tomto ta nema co stvat.. toto moze napadnut len zakomplexovanu ochechulu... tak uz kasli na to.. 🙂

emilia25
27. jún 2015

@lenkaoravcova no ved to nesnazili.toto tehu bola nahoda aj test bola som v lekarni a kedze som mala dostat den predtym ms tak som si ho kupila ci nahodou ale skor som cakala ze nic a nie hentake kolaje.este stale to predychavam ale mam super muza.ten to zobral v pohode.len ked sme sa snazili co mi vtedy sibalo z testou tak v tedy len duchov a ked som uz mala dostbsklamani tak som si povedalsa dost zoadne 4 nebude predala vecicky postielku vsetko.noa ywtaz si vsetko opet vychutnanm ako pri prvom.aspon jedno pozitivum ale tesim sa a prosim boha ked mi ho uz tam dal nech mi aj necha.

emilia25
27. jún 2015

@nayrufa mate pravdu len rozmyslam ci zostat v tej skupineb ci odist.ked hned na zaciatku som tak to podozriva.

nayrufa
27. jún 2015

@emilia25 to je na tebe.. 🙂 kolke sa do teba pustili?

emilia25
27. jún 2015

@nayrufa to sukromne ziadne verejne.ale niektoreroprste si myslia ze tehu testy musia ukazat az neviem pomaly v ktorom mesiaci ze moj gyndos nevie stanovit presny tyzden.aj yento vypocet tu na mk je aky si divny uplne iny tyzden ako mi doktor povedal teda termin porodu som si vypocitala z netu podla poslednej ms.a toto mi tu vyhodila ze 6 tyzden.

nayrufa
27. jún 2015

@emilia25 tak to pust z hlavy.. ak to bolo takto tak by som bola dalej v skupine a ignorovala to tela ktore rype 🙂 tes sa z baba a hotovo... 🙂

emilia25
27. jún 2015

@nayrufa veru tak tak.nejdem to uz vyse riesit aj tak s tym uz nic nenarobim...inac v tejto skupinke to ozaj zije jak v panelaku.

nayrufa
27. jún 2015

@emilia25 😀 sak sme tu same hviezdy 😀 ze baby? @lilimoni @dzanem @mausy21 @hennyinnsbruck @orchidea111 @vikina6 😀 😀

emilia25
27. jún 2015

@nayrufa tak tak baby.inac tento mesiac hovoriim doma to neni normalne stale mi prwbuchava srdce a to mi robi len pocas tehu a tehu niesom sak musim ist doktorovi.no a prvy priznak tehu no len ja som proste tehu ani len na chvilu nepripustila.

lenkaoravcova
28. jún 2015

@emilia25 tak ale pozor ste si asi nedavali ked sa zadarilo 🙂 super

hennyinnsbruck
28. jún 2015

breee ranko ja tahala 9 hod spanok 😎 😎 o22hej som drichmala bola som hotova z piatku 😅 este zajtra a pozajtra a od stredy do nedele dofca pokracuje 😀

dzanem
28. jún 2015

@nayrufa asi 3 roky

dzanem
28. jún 2015

@zuzkasu no neviem ako to dopadne u nas,ale prestava ma to bavit vsetko