Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
A to baby mam starsieho gyndosa takze sa od neho bojim pytat foto od prvorodeneho mam to som chodila do zlina gyndosovi ten mi daval fotky ale tento ked som si pytala pri druhom tak povedal na co vam to je ved tam nic neni este vidiet dal mi ju az v 12 tyzdni od vtedy si nic od neho nepytam ale zas na deuhej strane mi pekbe cely ultrazvuk ukaze kde ,a nozicky rucicku vswrko a to je to najdolezitejsuie ze ja matka svojho dietatka som ho videla a je v poriadku.
@emilia25 kasli nato 🙂 kolko ste sa snazili o stvrte babo kym sa zadarilo? Klobuk dole 4 deti super
@lenkaoravcova no ved to nesnazili.toto tehu bola nahoda aj test bola som v lekarni a kedze som mala dostat den predtym ms tak som si ho kupila ci nahodou ale skor som cakala ze nic a nie hentake kolaje.este stale to predychavam ale mam super muza.ten to zobral v pohode.len ked sme sa snazili co mi vtedy sibalo z testou tak v tedy len duchov a ked som uz mala dostbsklamani tak som si povedalsa dost zoadne 4 nebude predala vecicky postielku vsetko.noa ywtaz si vsetko opet vychutnanm ako pri prvom.aspon jedno pozitivum ale tesim sa a prosim boha ked mi ho uz tam dal nech mi aj necha.
@nayrufa to sukromne ziadne verejne.ale niektoreroprste si myslia ze tehu testy musia ukazat az neviem pomaly v ktorom mesiaci ze moj gyndos nevie stanovit presny tyzden.aj yento vypocet tu na mk je aky si divny uplne iny tyzden ako mi doktor povedal teda termin porodu som si vypocitala z netu podla poslednej ms.a toto mi tu vyhodila ze 6 tyzden.
@emilia25 😀 sak sme tu same hviezdy 😀 ze baby? @lilimoni @dzanem @mausy21 @hennyinnsbruck @orchidea111 @vikina6 😀 😀
@emilia25 tak ale pozor ste si asi nedavali ked sa zadarilo 🙂 super
breee ranko ja tahala 9 hod spanok 😎 😎 o22hej som drichmala bola som hotova z piatku 😅 este zajtra a pozajtra a od stredy do nedele dofca pokracuje 😀

Takze teraz baby co nemate fotky a nick svoje meno a priezvisko, ste podozrive zo spionaze zivota trafenych snaziliek 😀