icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

emilia25
28. jún 2015

@lilimoni
@zuzkasu ja som muza ukecala aby sme ju ux teraz objednali a nenechavali to vsetko na poslednu chvilu.chvala bohu mi muz teraz splni vsetko co si zmyslim teda plni mi vzdy ale teraz je taky zlaty ze este viac.tak ho ukecam aj na tu izbu v juli.lebo viem ze boh vie kedy by sme ju zariadovali.

lilimoni
28. jún 2015

@emilia25 isto ano 🙂 aj my sme v juli izbicku zariadovali 🙂 vsak to vsetko nebudete v auguste robit 🙂

emilia25
28. jún 2015

@lilimoni veru lebo august mam zase vyhradeny na oblecenie do skolky a uz skoly.

lilimoni
28. jún 2015

@emilia25 to sa neda, by si sa ani detom nestihla venovat. Uz len kym najdes, co vyhovuje trva dlho 🙄 my sme hladali asi 3 tyzdne nabytok do izbicky 🙂

nayrufa
28. jún 2015

Cafte babule 🙂 hotovoooo.. uz len nohy vylozit a veget.. zajtra zas do pakarne 🙄

lilimoni
28. jún 2015

@nayrufa ty musis mat doma sterilno 😀 ja som nic nespravila. Cely den sedim na gauci ale citim, ze jeden blby pohyb a sekne ma v krku 😖 tak som zabandazovana so salom jak mumia 🙄

emilia25
28. jún 2015

@lilimoni veru veru a to este muz zatepluje cely dom sam samucicky tak z roboty a doma do dalsej.

zuzkasu
28. jún 2015

@lilimoni oki napisem mu teda.
@emilia25 nas ma tiez svoj stolik ale ulohy robi vzd v kuchyni 😃malokedy v izbe ale tam mamu ucebnice zisizy a tak

zuzkasu
28. jún 2015

@lilimoni oki napisem mu teda.
@emilia25 nas ma tiez svoj stolik ale ulohy robi vzd v kuchyni 😃malokedy v izbe ale tam mamu ucebnice zisizy a tak
@nayrufa ja tiez nohy vylozene papam melonik muz isiel s drobcom k susedom tak mam veget len ete musim farbu s hlavy splachnut 🙈

emilia25
28. jún 2015

@zuzkasu mnam ze melonik uz niekolko dni nad nim uvazujem ale vzdy ideme pesi do obchodu do dediny tak sa mi z tym nechce vlacit ked kupujeme ine.ale zajtra ide muz z roboty autom na velky nakup tak mu poviem mnam.aj dnes som nad nim slintala ked som sla na rozky.

lilimoni
28. jún 2015

@zuzkasu fiiiha 😀 novy lock? 😀 aku farbu si nahodila? 😀

nayrufa
28. jún 2015

@lilimoni dokedy? 😀 uf no... ten krk je nechutny.. poznaaam... 😖

nayrufa
28. jún 2015

@zuzkasu aj ja sa budem farbit.. dopijem kafco 🙂

lilimoni
28. jún 2015

@nayrufa co som sposobila vcera jadrovu reakciu 😀 na hnedo cicus? 😀

nayrufa
28. jún 2015

@lilimoni hehe musim.. uz vyrastam.. jj davam taku hnedu... sak sediny mam kurnik 😀

zuzkasu
28. jún 2015

@lilimoni
@nayrufa babule co by som ja dala zato aby som farbit nemusela od 8 rokov mi rastu sedive vlasy od 10 ma mama musela zacat farbit dnes mam uz len cisto sedive takze farbim na tmavo hnedo uz 25 Rokov 😃aby som mohla vobec medzi ludi 😉

zuzkasu
28. jún 2015

a to farbim kazde dva tyzdne nakolko mi mega rychlo rastu vlasy a tie korienky tak svietia 😓

nayrufa
28. jún 2015

@zuzkasu fuha... to co to? Genetika?

lilimoni
28. jún 2015

@zuzkasu nic si z toho nerob. V dnesnej dobe sa farbi skro kazda zena a aj niektori muzi 😀 moj muzik je tiez sedivym 😀 nie cely ale vacsina vlasov je 😀

lilimoni
28. jún 2015

@nayrufa muzov bratranec ma 36 a hlavu cisto bielu ma 😀 v 25 zacal sediviet a ked mal 30 bol uz biely 😀

nayrufa
28. jún 2015

@lilimoni pekne.. ale niektorym chlapom to ide.. maju smrnc 🙂

lilimoni
28. jún 2015

@nayrufa mne to nikdy nejak nevadilo 😀

nayrufa
28. jún 2015

@lilimoni ani mne... vadi mi to na mne 😀

lilimoni
28. jún 2015

@nayrufa hej hej 😀 ja sa same sebe sediva nepacim 😀

nayrufa
28. jún 2015

@lilimoni 😀

mausy21
28. jún 2015

@nayrufa
@lilimoni cavte sa zienky..ako?ja čakám tu mrchu zajtra,som nasrana bola som presvedčená že to vyšlo...sklamaná som nebudem vám klamat.do poslednej chvíle som dúfala že tá teplota neklesne..och

nayrufa
28. jún 2015

@mausy21 caf zeno 🙂 hlavu hore.. pojdeme spolu do juloviek 😉

dzanem
28. jún 2015

Cauky vyrevala som sa,prehodili sme par slov a mame doma mier

nayrufa
28. jún 2015

@dzanem no aspon to... takze plodime daleeej 🙂

dzanem
28. jún 2015

@nayrufa no len nesmiem na neho tolko tlacit 😀